Vi prøvde Papa Johns nye glutenfrie pizzaskorpe - her skjedde det

Ser ut som Papa Johns holder seg tro mot slagordet 'bedre ingredienser, bedre pizza': 7. august lanserte de en glutenfri pizzaskorpe laget av gamle korn som amarant og quinoa. Det er stort for glutenfrie mennesker, hvis GF-alternativer når det gjelder takeout ofte er alvorlig begrenset.En sammenbrudd av skorpen: Som vi sa, den er laget av eldgamle korn inkludert quinoa, sorghum ,teff, og amarant , som er naturlig glutenfrie oghøyt i protein og fiber. En liten ostepizza med glutenfri skorpe har også 50 færre kalorier enn deres originale, små ostepizzaskorpe. Skorpen er ment for de som er 'glutenbevisste' i stedet for de med cøliaki eller en annen alvorlig glutenallergi (per deres nettsted , pizzaen kan bli forurenset i forberedelsesprosessen).

I SLEKT: 15 kvinner beskriver hvordan det egentlig er å ha cøliaki

Men et stort spørsmål gjenstår: Hvordan smaker det? Derfor bestemte vi oss for å sammenligne glutenfri skorpe med vanlig skorpe i en smak-for-bit smakstest. (Finn ut hvordan beinbuljong kan hjelpe deg å gå ned i vekt med vårt beinbuljongdiett !)

Vi sammenlignet en vanlig ostepizza og en vanlig Garden Fresh-pizza med deres glutenfrie kolleger. (Spesielt prøvde vi også Papa Johns spesiell hvitløkssaus , som absolutt lever opp til navnet sitt - men dessverre ikke er glutenfritt.) Vi prøvde først den vanlige skorpen, ga tankene og gikk deretter inn i glutenfri.

Dommen? Overraskende bra. 'Det ser veldig trist ut, men det overgikk forventningene mine,' påpekte en av oss (den glutenfrie pizzaen er merkbart flatere og mindre luftig, derav det 'triste' utseendet). Og mens vi var ganske splittet på hvem som ville bestille det igjen og hvem ikke, var vi generelt overrasket. 'Det føles ikke som om du gaffler,' sa en annen redaktør. Med andre ord kan du forvente deg en sprøere, lettere matbit med den glutenfrie skorpen.Hvis du vil prøve det, kan du for øyeblikket bestille en to-toppet GF-pizza for $ 9,99. Og sjekk ut hele anmeldelsen vår i videoen ovenfor.