Vi ba en makeup-artist demonstrere de beste måtene å bruke fargekorrigerende makeup på

Fargekorrigerende sminke Shara Strand

Under en hudfusjon er det ingenting mer pålitelig enn vår pålitelige concealer. Det forsvarer oss mot de sint sintene, mørkesirkler under øyetog uønsket rødhet som plager hudfargene våre. Men hvis du nylig har ruslet ned en sminkegang, er det et nytt parti med hudfarger: fargekorrigeringene. Tenk på dem som concealers mer livlige fettere. Ved første øyekast ser disse fargerike kremene ut som om de hører hjemme i en kunsthåndverksbutikk i stedet for en Sephora , men de er faktisk et hemmelig våpen når det gjelder å se helt feilfri ut.

Før du går ut og tar tak i hvilken nyanse som er penest, la makeupartist Shara Strand forklar forskjellen mellom fargetoner og demonstrer de beste måtene å bruke dem hjemme på assistenten hennes.

Grønn

Grønn fargekorrigerende sminke for kviser Shara Strand

En blek eller key lime green brukes til å bekjempe rødhet - enten det er fra en kvise, ødelagt kapillær ellerrosacea. 'For best resultat, bruk fargekorrigereren først og deretter concealeren rett etter,' forklarer Strand.Prøv: Maybelline New York Master Camo Color Correcting Pen i grønt ($ 10,)

I slekt:Denne primeren lar meg forlate huset uten sminke

Lilla

Lilla fargekorrigerende sminke for matt hud Shara Strand

Hvis huden din ser kjedelig, gul eller gul ut, kan en lys lilla bidra til å lyse opp denne misfargingen. Strand sier at hun ofte bruker den til å lyse opp flekker rundt munnen eller nær øynene. 'Lag lag lett for å få det mest naturlige utseendet - du vil ikke ha en fargefarge igjen fra korrigereren,' sier Strand - spesielt med en mer merkbar nyanse som syrin. Det er ikke alltid nødvendig å legge til fundament på toppen, men hvis du føler at du fremdeles kan se litt fiolett igjen etter påføring, kan du bruke litt på toppen.

Prøv: Nyx ​​Concealer Jar i lavendel ($ 5,)

Lær hvordan du konturer ansiktet ditt i to enkle trinn:

.

.

Gul

Gul fargekorrigerende sminke for sirkler under øyet Shara Strand

Det motvirker lilla. Tenk: De som ikke er så søte under øyneposene etter at du holdt deg oppe sent på binge Game of Thrones eller stygge årer. Prøv å bruke den bare på de mørke områdene, før du pusser den inn i huden og dekker med fundament eller concealer.

Prøv: Ulta Color Correcting Liquid Concealer i gul ($ 9,)

I slekt:Nøyaktig hva du skal gjøre med de mørke flekkene på ansiktet ditt

Fersken og appelsin

Fersken fargekorrigerende sminke for mørke flekker Shara Strand

Korriger mørkere toner (som kvise-arr eller aldersflekker) i lysere hudfarger med fersken. Du kan også blande den med en annen korrigerer. 'Jeg blander det ofte med det gule rundt øynene for å skape en fin, velvilt effekt,' sier Strand. For dypere hudtoner, nå en mørkere oransje i stedet for fersken. Røde formuleringer fungerer også - og i en klemme kan du alltid bruke å berøre leppestift som dette YouTuber .

Strand anbefaler å bruke litt concealer i hudtonen din på fargekorrigereren, og deretter sette den med et løst, gjennomsiktig pulver. 'Dette gjør at den blir lenger og ser mer naturlig ut,' sier hun.

Prøv: Urban Decay Naked Skin Color Correcting Fluid in Feach ($ 29,) eller Lancôme Teint Idole Ultra Wear Camouflage Color Corrector i oransje / rød ($ 31,)