Væren sesongen er her, så forvent å ha et stort tilfelle av vårfeber

 • Værsesongen starter 21. mars 2021 og slutter 19. april 2021.
 • Det er totalt 12 astrologiske årstider, som hver sammenfaller med dyrekretsens 12 tegn.
 • Denne Værsesongen handler om å elske vårværet og gå etter det du vil.

  Etter en lang, hard, utrolig intens vinter er det endelig ( endelig!) vår. Grøft genserne dine, og bytt ut buffalo-rutete ansiktsmasker for noe mer lett og blomstret. Jeg venter.  Men det er en astrologisk milepæl å feire akkurat nå også. Starten på våren (også kjent som vårjevndøgn) markerer også begynnelsen på Væren sesong , som går fra 21. mars 2021 til 19. april 2021. Og det kommer til å sende alle slags gode vibber din vei.

  I løpet av årets Væren sesong, vil du være alt om å leve det opp, ifølge Donna Page , en sertifisert astrolog i Atlanta. Men det skjer naturligvis mye mer. Her er hva stjernetegnet ditt kan forvente fra denne astrologiske sesongen.

  Hva betyr Værsesongen for tegnet ditt?

  For det første vil du ha et alvorlig tilfelle av vårfeber. Du handler om å tilbringe litt QT ute, ta igjen venner (sosialt distansert og ansvarlig, selvfølgelig), og bare nyte alt det naturen har å tilby. I utgangspunktet, hvis det er varmt og solrikt, er du der.

  Samtidig henger Mars, handlingsplaneten, inn i Gemini-tegnet . Det kan få deg til å føle deg litt ... distrahert. Du kommer til å fantasere på jobben om den lettblåste hawaiiferien du er ute etter å ta ASAP og sjekke de siste TikTok-videoene når S.O. prøver å spørre deg hva du vil bestille til middag. (Husk: Mat først, telefonnummer andre - mkay?)  Samlet sett handler imidlertid Væren sesongen om å gå etter målene i livet. Vil du ta ledelsen på et nytt arbeidsprosjekt? Du vil gjøre det helt umulig for sjefen din å omgå deg. Luster etter et nytt, nytt par sandaler? Du finner en måte å gjøre dem til dine. Prøver du å øke treningsrutinen din? Du får det til å skje. I utgangspunktet, hvis du vil ha noe, er det nesten ingen grunn til at du ikke kan ha det.

  Værsesongen vil påvirke alle dyrekretsen , men Væren, Vekten , og Gemini vil føle det mest.

  Hvordan vil Værenes sesong påvirke resten av året ditt?

  Å bryte ut av vinterkokongen din vil gjøre din mentale helse et alvorlig solid. Det vil også få deg til å innse hvor mye du trenger litt ekstra sollys i livet ditt, og presse deg til å komme deg ut og ta inn mer Vitamin d. på reg.  Relaterte historier

  I tillegg vil det ikke være dårlig å ha noe distraksjon i livet ditt - bare sørg for at du hiver deg ned og fokuserer når det virkelig er tid.

  Væren sesongen kommer også til å begynne å tenne en liten ild under rumpa for å hjelpe deg å være mer aggressiv når du får det du vil ut av livet. Forutsatt at du ikke starter, som å takle folk i matbutikken for å fange det siste kokosnøttvannet, begynner du å få din litt mer regelmessig. Og hei, hva er det ikke å elske med det?  Når er neste dyrekretssesong?

  Neste gang er Tyresesongen , som går fra 20. april 2021 til 20. mai 2021. I løpet av denne tiden handler det om å slappe av og bare slappe av.

  Inntil da, nyt det å gå etter det - og få det du fortjener.

  Korin Miller er frilansskribent som spesialiserer seg på generell velvære, seksuell helse og forhold, og livsstilstrender, med arbeid som vises i Men's Health, our, Self, Glamour og mer.