Starbucks 'ketovennlige rosa drikke høres kjempebra og ekkelt ut samtidig

starbucks keto rosa drikke Starbucks
 • En ny Starbucks 'keto-rosa drink' blir stadig mer populær blant keto-slankere.
 • Den keto-vennlige drikken er ikke et godkjent Starbucks-element, men det er på deres hemmelige meny.
 • Den keto-rosa drikken inneholder Starbucks Passion Tango Iced Tea, sukkerfri vaniljesirup og tung krem.

  OG Starbucks rosa drink er 2017 (du kjenner den: til Strawberry Acai Refresher med kokosmelk ); nå handler det bare om Starbucks keto-rosa drink.

  Ok, så det er ikke den ketorosa drinken nøyaktig en godkjent Starbucks-drikk - den ble faktisk laget av noen seriøst dedikerte keto-slankere - men den fanger definitivt med ketofolket.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av ketomandiekay (@ketomandiekay)  Her er hva som er i det:

  • Starbucks Passion Tango Iced Tea
  • Sukkerfri vaniljesirup
  • Kremfløte
  • Splenda (valgfritt)

   For den vanlige Starbucks-kaffedrikkeren er det en direkte motbydelig kombinasjon - men det er det så pen, så keto dieters har tatt til sosiale medier for å legge ut innlegg om denne nye keto-vennlige bev.

   Hva er det som gjør drikken ketovennlig?

   Du kjenner avtalen: The keto diett er fettfattig og lite karbohydrat - 60 til 75 prosent av de daglige kaloriene dine skal komme fra fett og 5 til 10 prosent bør spesifikt komme fra karbohydrater.

   Tung krem ​​er fylt med fett (en unse pakker 11 gram, per USDA ), og alt sukkerfritt er lite karbohydrat (fordi, ja, sukker er karbohydrat). Smaksatt te er imidlertid tom for kalorier, fett og karbohydrater, så det er sannsynligvis der for estetiske formål .

   Det er ganske forandringen fra den (desidert un-keto-vennlige) originale Starbucks rosa drikken, som har 27 gram karbohydrater og bare 2,5 gram fett. Og ærlig talt, med den nåværende keto-mani, måtte en keto-vennlig Starbucks-drink skje.

   Så øh, er det til og med bra for deg?

   Det avhenger: Hvis du er på keto-dietten, følger det absolutt reglene, sier Abby Langer, R.D., eier av Abby Langer Nutrition. Og det er ikke engang den verste Starbucks / keto-blandingen hun har sett: “Jeg har sett ketoordrer som faktisk er mye mer ekkelt enn denne rosa drikken, som i utgangspunktet utgjør en kopp tung krem ​​med en liten bit te på toppen av det av.' Høres deilig ut.

   Men drikken kommer definitivt ikke til å legge til noe sunt i kostholdet ditt, keto eller ikke. 'Det er egentlig ingen ernæring i det,' sier hun. 'Men det er heller ingen ernæring i en vanlig Frappuccino, så velg giftet ditt.'

   IDK om deg, men jeg holder meg til den vanlige kaffen min med et lite melk. Du kan fortsatt score et Insta-verdig bilde fra det.


   Bunnlinjen: Hvis du følger et keto-diett og vil ha en keto-drink for 'gram', fortsett og prøv det ... som en gang.