Slik ser 1200 kalorier på et Paleo-kosthold ut

CrossFitters er ikke de eneste som neser ut som hulemenn, takket være alt susetpaleo dietthar fått.Rik på kjøtt, fisk, frukt, grønnsaker, nøtter, egg, frø og sunne oljer, men uten meieriprodukter, belgfrukter,bearbeidet mat, tilsatt sukker, og både hele og raffinerte korn, paleo (og dens enda strengere fetterHele30) har blitt en diett for folk som trener intuitivt, rent å spise, forklarer Jonathan Valdez, R.D.N., eier av Genki Ernæring , og en talsperson for New York State Academy of Nutrition and Dietetics.

Bortsett fra den rene gleden ved å spise som forfedrene til jeger-samleren, er det også mange fordeler som følger medproteinrikt kosthold. For eksempel en studere publisert i American Journal of Clinical Nutrition fant ut at protein kan hjelpe deg med å beholde mer av den magre muskelen din når du mister fett. Det betyr at flere kalmer blir brent hver dag studere publisert i American Journal of Clinical Nutrition

I tillegg, fordi siden det er kornfritt og meierifritt, er paleo-dietten bra for personer med intoleranse eller allergi mot disse ingrediensene.

Dette problemet med å bli paleolitisk for vekttap er imidlertid at paleo ikke nødvendigvis betyr vekttap-vennlig. Så hvis interessen din for paleo har noe å gjøre med å gå ned i vekt, kan det være nyttig å telle kalorier når du akkurat er i gang, sier Valdez.Når du prøver å gå ned i vekt, handler 1200 til 1500 kalorier per dag om hva du vil sikte på, sier Keri Glassman, R.D., grunnlegger av NutritiousLife.com og forfatter av The New You (and Improved) Diet . Det betyr ikke mer å komme på platefuls av paleo-godkjente brownies i våre neanderthals forfedres navn.

Når det er sagt, oppfordrer Glassman folk til å spise basert på hvordan de har det i stedet for å bli for opptatt av å telle kalorier og følge en streng plan - selv når de erprøver å gå ned i vekt.

I slekt:7 kvinner deler hvordan de gikk ned i vekt uten å telle en enkelt kalori

Retningslinjene for paleo-spising er grunnleggende nok, men vellykket å gå hulekvinne tar litt kunnskapsrike, spesielt når kaloritelling er involvert. Denne en-dags 1200-kalori paleo-planen fra Glassman er et godt utgangspunkt for å finne ut hvilken paleo-vennlig mat du skal innlemme i kostholdet ditt.FROKOST Paleo-frokost med lite kaloriinnhold vår

Linj en skillet med 1 ts olje (40 kal) for å holde de 2 eggene (140 cals) ikke fast når du krypterer dem. Koble eggene med 3,5 kopper spinat (120 kal), sautert med 1 ts olje (40 cals) og par med 2 oz stekt laks (103 kal). Eller hvis du ikke elsker dem kryptert, lag en omelett med laks og spinat brettet inn.

Total: 368 kalorierMerk: Egger en åpenbar go-to for paleo morgen spiser. Men hvis du ikke tåler dem, er andre proteinkilder som kylling, kalkun, nøtter og ja, til og med bacon, også paleo-vennlige.

LUNSJ Kalorifattig Paleo-lunsj vår

Grill 4 oz kylling, og server med 1 kopp blomkål (67 kal) og 1 kopp rosenkål (78 kal).

Total: 331 kalorierMerk: Å servere en kopp kalsiumpakket greener som Brussel er viktig for kvinner som går paleo. Det er fordi det er mulig å gå glipp av viktige viktige næringsstoffer somkalsium(på grunn av mangel på meieri) når du snur hulemann, ifølge undersøkelser utgitt av The Royal Australian College of General Practitioners.

(Lær hvordan beinbuljong kan hjelpe deg å gå ned i vekt med våre Bone Bouillon Diet .)

MATBIT Paleo-snack med lite kaloriinnhold vår

Skjær opp 1 kopp rå gulrøtter (50 kal), rør i 1 ts tahini (30 kal), og avslutt veggieblandingen med 1/2 ts linfrø (9 kal).Total: 89 kalorier

Merk: Lin er helt raseri for det er høye omega-3 ogplantebasert proteininnhold. Et lite dryss av det nøtteaktige frøet vil legge til en solid tekstur i tahinien og pakke snacken med et lite slag protein.

I slekt:De hemmelige ingrediensene som hjalp disse 5 kvinnene med å miste 20+ pund

MIDDAG Kalorifattig Paleo-middag og dessert vår

Kok opp 4 oz indrefilet av gress (211 cals) med 1 ts olje (40 cals) og par med 1 kopp brokkoliblomster (20 cal) sautert i 1 ts olje (40 cals). Avslutt dagen med 1 middels eple (95 cals) og 2 ts peanøttsmør (63 cals) for en knasende huleboer søt.

Total: 429 kalorier

Merk: Avhengig av hvilken paleofilosofi du følger, kan frukt være eller ikke tillatt, sier Glassman. Men å parre et eple med en smule PB til dessert, vil hjelpe deg med å treffe fiber, sunt fett og proteinbehov for dagen. Bare velg et peanøttsmør med så lite sukker som mulig.

I slekt:'Jeg prøvde det ketogene dietten for vekttap - her skjedde det'

DAGLIG TOTAL: 1 218 KALORIER Kalorifattig Paleo-måltidsplan vår

Ganske enkelt ikke sant? 'Bare husk: 1200 kalorier er det laveste du vil spise for vedvarende vekttap, så hvis du fortsatt er sulten etter en av måltidene, fyll på grønnsaker og litt sunt fett,' sier Glassman.