Sannheten om leppeplumper

lip-plumper-art.jpg iStock / Thinkstock

Hvis du er en skjønnhetsbuffer, har du absolutt hørt om leppeplumper - glans, balsam eller gel som skal få leppene til å se fyldigere ut. Men fungerer disse produktene virkelig magisk på munnen din?

Her er avtalen. Leppeplumpere inneholder vanligvis en slags irritasjon - som chili eller eukalyptus - som skaper en midlertidig følelse som gjør leppene føle større. 'Leppene dine kan se litt fyldigere ut et øyeblikk,' sier makeupartist for kjendiser Troy Jensen , “Men ikke nok til å forårsake langtidseffekter.” I virkeligheten får disse produktene leppene til å krile mer enn å puste ut. I tillegg må du bruke på plumper hele dagen for å opprettholde det fyldigere utseendet - og hvem har tid til det?

Så hvis du heller ikke vil bruke leppeirriterende, kan du prøve Jensens skjønnhetstriks for å gi deg utseendet på fyldigere lepper. Først tar du en hvit kremhøydepunkt og påfører et tynt lag direkte på huden din der din naturlige hudfarge møter den rosa fargen på leppene dine. Bruk deretter en naken leppeforing på kremen for å fremheve leppestørrelsen enda mer. Leppene dine vil ikke føles som om de brenner, men de vil se røykfrie ut.Mer fra våre :
7 tips for supermyke lepper — selv i kaldt vær
Er det veldig dårlig å sove i sminken din?
Drew Barrymore setter leppefarge på ansiktet hennes - og det ser fantastisk ut