Rebel Wilsons vekttap skyldes trening, Mayr-metoden diett midt i 'Year of Health' i 2020

 • Rebel Wilson erklærte 2020 sitt “helseår” på Instagram og delte sine spesifikke mål.
 • De Pitch perfekt star mistet mer enn 60 pounds og nådde målvekten i november.
 • Rebel trener med trener Jono Castano og bruker Mayr-metoden for å gå ned i vekt.

  Rebel Wilsons “Health of Year” lønnet seg i stor grad. De Pitch perfekt star mistet mer enn 60 pounds og nådde målvekten i november. Men enda viktigere, hun virker veldig fornøyd med livsstilsendringene.

  En rask bla gjennom ‘gram’et viser at hun har skutt en serie med hundesorgsprodukter Pooch perfekt for ABC , nyter fredag ​​kveld s’mores, og reiser mye (hun ser ut til å følge COVID-retningslinjene).

  Onsdag var hun innom The Morning Crew With Hughesy, Ed og Erin for å diskutere noen av endringene hun har lagt merke til. 'Jeg tror det som har vært veldig interessant for meg, er hvordan andre behandler deg,' Wilson sa . «Noen ganger var folk større og så ikke nødvendigvis to ganger på deg. Og nå som jeg er i god form, som folk, tilbyr folk å bære matvarene mine til bilen og holde dørene åpne for deg. Jeg var som: 'Er det dette andre mennesker opplevde hele tiden?' '  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Rebel Wilson (@rebelwilson)

  En ting som ikke har endret seg? Selvtilliten hennes. 'Jeg liker å tro at jeg så bra ut i alle størrelser og ting, og jeg har alltid vært ganske trygg,' sa hun. 'Så det var ikke slik at jeg ikke var trygg, og nå er jeg, som, veldig trygg.'

  Siden hun omfavnet Mayr-metoden og trente med treneren sin, har hun fortsatt vært mer selvsikker enn vanlig. “Du kan fortelle at jeg legger ut, som, mange bilder av meg selv på Instagram. Jeg er som, 'Å ja, elsker meg selv,' 'sa hun. 'Jeg vet at jeg burde roe meg litt ned på det.'

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Rebel Wilson (@rebelwilson)

  Selv om hun nådde målvekten på £ 165 i november, opprettholder hun fortsatt de sunne matvanene og treningsvanene hun dannet i løpet av 'Health of Year'.

  I januar i fjor erklærte Rebel at 2020 var hennes 'Year of Health'

  Rebel Wilson erklærte 2020 sitt 'helseår', og sa til fansen at hun ville prioritere trening og sikte på å komme ned til målvekten på 165 pund. For å oppnå det, har hun stole på en kombinasjon av trening og en spiseplan kaltMayr-metoden.

  Rebel avslørte først planene sine på Instagram-kontoen sin i januar 2020. Hun startet med å bare gå mer og gjøre noen smarte matbytter. 'Jeg tok på fritiden og gikk ut en tur, hydratiserte bevisst på sofaen akkurat nå og prøver å unngå sukker og søppelmat som kommer til å bli vanskelig etter ferien jeg nettopp har hatt, men jeg skal gjøre den!' erklærte hun.

  Siden den gang har fans heiet henne på, og Rebel er takknemlig: 'Takk for all kjærligheten så langt på' Year of Health'-reisen min - da jeg strakte etter godteriene i går kveld etter middagen tenkte jeg på meg selv 'hmmmm .. .besser ikke 'og hadde en flaske vann i stedet,' skrev hun i en oppdatering i slutten av august.

  Ved siden av et bilde av seg selv som viser fremgangen sin og en nydelig utsikt på en tur, delte Rebel at hun var tre kilo (eller omtrent seks pund) unna målvekten på Instagram . (Btw, treneren hennes er en stor forkjemper for å snappe fremdriftsbilder, men mer om det på et sekund.)

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Rebel Wilson (@rebelwilson)

  Så hvordan er Rebels treningsrutine?

  Rebel har jobbet medtrener Jono Castano opptil syv dager i uken. (Hun tuller ikke med å jobbe hardt.) Skuespilleren delte nylig et nytt intenst trekk i sin rutine: å snu dekk.

  Rebel skrev en video av hennes flippende fitness-sesh: 'Starter uken til høyre! Se opp @chrishemsworth & @liamhemsworth 👀 Australias siste actionhelt gjør det! 💪🏻. '

  Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Rebel Wilson (@rebelwilson)

  Hennes rutine inkluderer også trappesprint og kamp med tau. Det virker som om hun er en fan av høyintensiv intervalltrening, og treneren hennes er en stor fan av henne. Han roper oppmuntre IRL og på 'gram:' 🔥🔥🔥🔥🔥 Du har dette @rebelwilson # level1000. '

  Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Rebel Wilson (@rebelwilson)

  Hun har også lagt ut regelmessige oppdateringer på treningsøktene til Instagram-kontoen sin. Søndagstrening: knust den! 💪🏻, 'skrev hun bildet.

  Selv når Rebel er opptatt, tar hun seg tid til treningsøktene. I oktober kom hun inn tidlig på turen og forklarte Instagram :

  'Denne uken var veldig opptatt, men jeg sto opp super tidlig 3 ganger (6 am 😜) og gikk på tur ... til og med gjorde et par 100 meter sprint for å få pulsen enda høyere (selv om min' sprint 'sannsynligvis er andres 'slow jog' 😝) men jeg følte meg stolt av meg selv og nå bare 3 kg unna målvekten! Rebs x '

  I sitt siste Instagram-innlegg delte hun et snap fra en nylig spasertur utendørs.

  'Koser deg med en morgentur blant helsebehandlinger på det strålende @vivamayraltaussee ... etterbehandling av Helseåret mitt STRONG på stedet som ga meg den første kick-start 😁, 'skrev hun bildeteksten i et nylig Instagram-innlegg.

  Fortell meg mer om Mayr-metoden ....

  The Viva Mayr Diet: 14 dager til en flatere mage og en yngre degamazon.com$ 12,21 HANDLE NÅ

  Rebel begynte tilsynelatende å brukeMayr-metodenmens du besøker et luksuriøst medisinsk avgifts- og velværesenter i Østerrike ringt , i følge Mennesker .

  Mayr-metoden er basert på 'Mayr Cure', opprettet av Dr. Franz Xaver Mayr, en østerriksk lege, for nesten 100 år siden. Mayr mente at de fleste mennesker forgifter fordøyelsessystemene sine med maten de spiser og hvordan de spiser dem. Så målet er å forbedre helsen gjennom fordøyelsen.

  'Det er en tilnærming som eliminerer matintoleranser, reduserer sukker, oppmuntrer til å spise hele mat sakte, styrker immunforsvaret og reduserer betennelse,' sa en kilde nær Wilson. Mennesker . Metoden eliminerer snacks, reduserer inntaket av gluten og meieriprodukter, og oppfordrer tilhengere til å følge oppmerksomme spissteknikker som å tygge mat sakte og spise uten distraksjoner.

  I følge Jesebel måltidene er sentrert rundt hele matvarer med høyt alkalisk innhold, som grønnsaker, fersk fisk og sauemelk yoghurt.

  Rebel fokuserer på å få i seg nok protein.

  I et nylig intervju med MENNESKER , sa hun at hun pleide å spise 3000 kalorier hver dag.

  'Før jeg sannsynligvis spiste 3000 kalorier de fleste dager, og fordi de vanligvis var karbohydrater, ville jeg fremdeles være sulten,' sa Pitch perfekt sa stjerne. “Så jeg har virkelig byttet til å spise et høyt proteinholdig kosthold, noe som er utfordrende fordi jeg ikke pleide å spise mye kjøtt. Jeg spiser fisk, laks og kyllingbryst. ”

  Men hun krediterer koronaviruspandemien for å hjelpe henne med å bremse og gjøre 'dårlige vaner til sunnere.' Det hjalp henne med å fokusere mer på sin generelle helse og hennes kamp med emosjonell spising.

  'Jeg tror absolutt at det hjalp til,' hjalp hun, 'sier hun. 'Jeg tror jeg var følelsesmessig og spiste til tider fordi jeg ikke elsket meg selv nok heller. Og det kommer ned til den selvverdien og kjærligheten. '

  Men Rebel frarøver seg ikke.

  'Jeg prøver bare å gå for total balanse, samlet sunn balanse,' sa hun. 'Jeg har denne tilstanden, som ikke er mitt sitat, men jeg går' Ingenting er forbudt. ' Vi blir som: 'Skal vi få en In-N-Out burger?' Og jeg er som, 'Ingenting er forbudt.' Jeg kan dra dit, jeg spiser kanskje halvparten av det jeg pleide å spise før. Du vet? Og jeg skal ha en burger og noen frites, og så føler du deg bra. '

  Rebel har vært ærlige om at vekttap ikke har vært lett så langt.

  Hun skrev i en Instagram-bildetekst: 'Selv om du må krype mot målene dine, fortsett x det vil være verdt det. Prøv å gi litt innsats hver dag ... Jeg vet at noen dager er frustrerende som helvete, du har lyst til å gi opp, du blir irritert over mangelen på fremgang ... men gode ting kommer din vei 🤘 hva er din mål i år? '

  Men alt hennes harde arbeid lønner seg tydeligvis.

  Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Rebel Wilson (@rebelwilson)

  Og hun har vært åpen med fans om målene for vekttap.

  Tilbake i juli avslørte hun sine eksakte vekttapsmål i en nå slettet Instagram innlegg: 'Jeg vil være ærlig med dere - med mitt' Year of Health'-oppdrag prøver jeg å komme til 75 kg, og karrierevis prøver jeg å få en av filmene mine i produksjon før slutten av året! Begge disse tingene krever en daglig innsats, og det er stadig tilbakeslag - men jeg jobber hardt x '(FYI 75 kg er omtrent 165 kg).

  Rebel har slitt med følelsesmessig spising.

  Tidlig i november, hun åpnet for Drew Barrymore på talkshowet hennes Drew Barrymore Show og snakket om hvordan prosessen har vært for henne.

  Dette innholdet er importert fra YouTube. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

  Rebel sa videre at hun hadde prøvd 'kjepphest og kosthold' før, men ønsket å ta en 'helhetlig tilnærming denne gangen.' Og det betydde også å fokusere på hennes mentale helse.

  'Jeg tror det jeg virkelig led av var følelsesmessig å spise og takle stresset med å bli kjent internasjonalt. Det er mye stress som følger med det, og jeg antar at min måte å takle det på var å spise smultringer, 'sa hun. 'Så jeg jobbet med den mentale siden av tingene til' Hvorfor gjorde jeg ikke det? Hvorfor satte jeg ikke pris på meg selv og hadde bedre egenverd? ''

  Rebel sa også at før det ble slått på kostholdet, var det 'hovedsakelig karbohydrater', men at hun skjønte at det ikke var ideelt for henne. 'Det var deilig, men for kroppstypen min måtte jeg spise mye mer protein.'

  Og mens Rebel sa til Drew at hun ønsker å 'miste noen kilo til, er målet hennes ikke å bli supermager.

  'Jeg elsker kurvene mine og sånt. Jeg tror aldri jeg blir for tynn, men jeg føler meg så mye sunnere, 'delte hun.

  Og de fysiske og mentale endringene har også oversatt til karrieren hennes, hvor hun virkelig kommer til min egen.

  'Jeg føler meg mer i kontroll,' fortsatte hun. 'Jeg får produsere filmer nå - noe som er fantastisk - og har mer kontroll over innholdet. Alt ser ut til å komme sammen. Kanskje jeg var en sen blomstrer eller noe, men jeg får det sakte sammen. '

  Treneren hennes sier at vekttap er en maraton, ikke en sprint

  Ifølge Castano har Rebel den rette ideen med sitt 'helsealder', fordi folk ofte ikke skjønner hvor lang tid det tar å transformere kroppen og gjøre varige livsstilsendringer.

  'Det første er at vi virkelig må forstå hvor de er. Så hva jeg mener med det, er at vi må finne ut av vekten, kroppsfettet, muskelmassen, 'sa han Yahoo! Livsstil . 'Fordi det som også pleier å skje, er at mange mennesker veier seg selv og de ikke forstår hvorfor de ikke går ned i vekt, fordi de legger på seg muskler, og så ser de bedre ut.' Han er en fan av å ta bilder hver uke under transformasjonen for å spore fremgang.

  'Jeg tror at med enhver form for transformasjon, bør du ikke alltid se på det enkleste alternativet, du vet, to måneder er ikke nok tid til å kunne forandre kroppen din,' sa han da han ble spurt om kjepphest dietter og åtte ukers programmer . 'Ikke glem, to måneder, du legger mye stress på deg selv. Når målet ditt er slik og du ikke oppnår det, kan det forårsake mange mentale problemer. Så mitt råd er å holde målene dine realistiske, korte og deretter oppnå dem og komme videre derfra. '

  For ikke å nevne, det er lettere å gjøre varige endringer i livsstilen din med tankegangen om at disse endringene vil være langsiktige.

  'En transformasjon er uendelig, reisen fortsetter alltid, så du kan aldri gi deg selv 10, 12 uker,' sa Castano. “Fordi det bare fortsetter, hva når du når målet ditt? Da skal du slutte? Du kan ikke stoppe det blir en livsstil, du fortsetter og du blir den beste versjonen av deg selv så klisjé som det høres ut. ”

  Hun har en 'helsebevisst' kjæreste til å støtte henne underveis.

  Rebel dater Jacob Busch, grunnleggeren av et sunt iskremselskap som tidligere var tilknyttet Ekte husmødre stjerne Adrienne Maloof. Han er 'veldig helsebevisst', og paret har 'motivert hverandre med helsereiser,' fortalte en kilde E! Nyheter .

  Ikke bekymre deg, Rebels sans for humor er helt intakt.

  De Pitch perfekt stjerne viste frem kroppen i badedrakt og skjult mens hun gikk på jetski i Monaco nylig, hvor hun ser ut til å ha fortsatt sin 'Year of Health' -reise mens hun var sosial distansert på en yacht. (Hun deltok også på Monte-Carlo Gala for Planetary Health og hang sammen med prins Albert. Casual.)

  Ombord på yachten delte Rebel også et vitsende innblikk i treningsrutinen mens hun reiste.

  'Hei gutter, jeg vil bare dele den nye treningsrutinen min,' sier hun i videoen. 'Jeg kaller dette Monaco-rutinen.' Hun fortsetter med å lage et sett med biceps-krøller med 4,5 liter Gray Goose-vodka. 'Jeg prøver virkelig å tone overarmene.' Så løfter hun den over hodet. 'Du vil virkelig føle at det brenner.'

  Deretter heiser hun den over skulderen og foreslår å løpe opp og ned trappene. 'Jeg kommer ikke til å løpe opp og ned trappene akkurat nå, men dere får bildet.' Selv om videoen helt klart er til latter, er Rebels form mens den løftes ganske på-punkt.

  Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Rebel Wilson (@rebelwilson)

  Hun finner kreative måter å behandle seg selv på.

  Hun har ikke begrenset seg så mye at godbiter er helt utenfor menyen. Rebel delte på Instagram: 'Husk skjønt jenter, du må fortsatt unne deg selv 😘 🍰 (jeg gjør det bare med mat nå bare en eller to ganger i uken ... og erstatter boblebad på alternative netter)'

  Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Rebel Wilson (@rebelwilson)

  Kudos to Rebel, eller hennes nye kallenavn 'Fit Amy', og hennes inspirerende 'helseår'.

  Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io