People Freaking Out About How Small Kim Kardashian’s Waist Ser in Her Met Gala Corset Dress

Mote modell, klær, mote, moteshow, rosa, skjønnhet, kjole, rullebane, langt hår, skulder, Kevin Mazur / MG19
 • Kim Kardashian hadde på seg en naken Thierry Mulger-kjole til Met Gala i 2019 mandag kveld.
 • Kjolen kjennetegnet Kims midje ekstremt sammenfiltret - et resultat av at hun hadde på seg korsett.
 • Ekstremt stramme korsetter anbefales ikke nødvendigvis fra et medisinsk synspunkt.

  Kim Kardashian Wester ikke fremmed for kjevefallende røde løper, men hennes Met Gala-look mandag kveld (en naken Thierry Mugler-kjole) gikk utover - spesielt med hensyn til hvor spesielt liten midjen hennes så ut.

  Åpenbart er Kim kjent for timeglassfiguren (og det faktum at hun knuser den i treningsstudioet hver dag), så hennes super cinched-in midje burde ikke komme som en total overraskelse, men mange Met Gala-tilskuere tok til sosiale medier for å kommentere det som så ut til å være Kims mangel på indre organer og ribbein, og spurte om hennes tenårige bitte midje til og med var ekte.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)  Hvor overnattet Kim Kardashians indre organer på Met Gala? Fordi jeg ikke kan finne ut hvor anatomisk mulig det ville være å passe dem alle i den lille midjen.

  - Ellyce! (@ellycep) 7. mai 2019

  Hennes badass-trener, Melissa Alcantara, var der for å sikkerhetskopiere henne. Hun la ut et bilde av Kim fra gallaen på Instagram Stories til forsvar for sin berømte klient. 'For å gjøre ting klare', skrev Alcantara, '1. Denne kjolen er korsettert MEN 2. Kim trener rumpa i 6 dager i løpet av en uke, hun våkner tidlig AF og er dedikert. 3. Jeg banet veien for henne, men hun gjorde jobben! Jeg elsker komplimenter uansett. VIKTIGST Jeg gir ikke noe dritt om dine meninger om kroppen hennes, hvis du synes [det er] falskt eller ikke! Jeg ser henne hver morgen, jeg ser henne trene og jeg ser henne svette og jeg ser alt arbeidet hun gjør utenfor treningsstudioet og DET er prisverdig! ”

  Tekst, skrift, fotografi, skjermbilde, reklame, bildetekst, Høflighet

  Det er sant at Kim gjør trening til en stor prioritet i livet sitt, og står opp klokka 6 om morgenen seks dager i uken for å passe innstyrke treningmed Alcantara. Men det er fortsatt viktig å merke seg at, som Alcantara sa, utseendet hennes er korsettert, noe som betyr at hun har på seg noen form for klær for å oppnå det, og det er ikke et blikk som noen kan forvente at kroppen deres skal ha alene.

  Så langt som tettheten til Kims korsett går (fordi det ser jævla ut - IDK hvordan hun til og med klarte å puste inn den tingen), iført ekstremt stramme shapewear korsetter eller midjetrenere anbefales ikke nødvendigvis fra et medisinsk synspunkt - selv i noen timer.

  Supertette korsetter kan 'presse magen utover mellomgulvet, forårsake tilbakeløp og forstyrre pusten, og de kan skade ribbeina', sier Caroline Apovian , MD, direktør for ernæring og vektkontroll ved Boston medisinske senter . De kan også legge uønsket press på midseksjonen din, sombegrenser blod- og oksygenstrømmentil dine vitale organer. Yikes.

  Til syvende og sist er det Kims valg om hun vil ha på seg et korsett for en superduper cinched midje for en ekstravagant anledning som Met Gala. Ja, hun ser vakker ut og jobber hardt i treningsstudioet, men det er også viktig å huske at hun får litt hjelp fra noen ganske ekstreme shapewear for denne timeglassfiguren i disse utseendene - og det er kanskje ikke den sunneste eller tryggeste ruten.

  Kristin Canning er seniorredaktør ved vår, der hun tildeler, redigerer og rapporterer historier om fremvoksende helseforskning og -teknologi, kvinners helsemessige forhold, psykologi, mental helse, velværeentreprenører og skjæringspunktet mellom helse og kultur for både bladet og nettstedet .Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io