Øyenbrynforming 101: Plukk de perfekte øyenbrynene

Hvordan gjøre øyenbryn Aimee Levy Finn startpunktene dine Hvordan gjøre øyenbryn Aimee Levy

Vil du ha perfekte øyenbryn? Her skal du begynne. Vend pincetten din (prøv Tweezerman Slant pinsett, $ 23, amazon.com ) opp ned slik at den åpne enden peker nedover, og plasser den loddrett langs ytterkanten av nesebunnen. Punktet der toppunktet lander, markerer begynnelsen på pannen din (som også skal være omtrent en tomme over øyets indre hjørne). Bruk en blyant til å tegne en loddrett linje for å avgrense starten på hver panne, og kontroller deretter at rommet over nesebroen er sentrert mellom dem. Fjern strøene som faller mellom.

'Ta tak i tråder rett ved roten og trekk dem sakte ut,' sier Sania Vucetaj, eier av Sanias Brow Bar i New York City.Fortsett å lese for tips om hvordan du får de perfekte øyenbrynene.

Tross din alder med disse naturlige skjønnhetshemmelighetene!

Merk sluttpoengene dine Merk sluttpunktene dine for perfekte øyenbryn Aimee Levy

Legg pincetten i en vinkel mot kinnet, slik at den åpne enden er i bunnen av nesen og den andre enden når det ytre hjørnet av øyet. Stedet der pinsetten krysser pannen din, er hvor hårene skal ende. Merk det med øyeblyanten, og plukk deretter hårene utenfor linjen.

Bestem din tykkelse på brynet Bestem tykkelse på brynet for perfekte øyenbryn Aimee Levy

Slik gjør du øyenbrynene dine riktig: Start rett under den fulle delen av pannen din, bruk en øye blyant for å tegne en linje langs pannens nederste kant; den skal være over alle løshår og den skal følge den naturlige formen på pannens topplinje, som kan være vinklet, svakt buet eller til og med rett. Plukk de bortkomne under linjen. Til slutt bør brynene dine være mellom en og en tomme på det tykkeste.Form din bue Form buen din for perfekte øyenbryn Aimee Levy

Se rett inn i et speil. Buen skal toppe seg over den ytre kanten av iris og ligge rett på pannebenet ditt: 'Tenk deg opp-ned-hake, men med myke vinkler,' sier Vucetaj. Merk poenget med øyeblyanten, og fjern deretter en hårrader langs bunnen, fra det indre pannepunktet til toppunktet. Etter toppen, form halen.

'Gjør det litt tynnere enn hoveddelen av pannen din, avsmalnende på slutten,' sier hun.

Følg disse enkle trinnene og perfekte øyenbryn blir din!