Omskåret v. Uomskåret: 4 ting du bør vite

1405-uncut-art.jpg Danny Kim

Omskjæringsfrekvensen i sykehusinnstillinger har falt fra 65 prosent i 1979 til 58 prosent i 2010, per National Center for Health Statistics. Men bak tallene er motstridende meninger fra American Academy of Pediatrics (AAP): I 1999 sluttet gruppen å anbefale rutinemessig omskjæring. Siden den gang har AAP reversert sin posisjon. I tillegg, hva stat ikke viser er at mange velger av religiøse eller kulturelle grunner. Og det er noen familier som velger å ikke gjøre det fordi de tror det ligner kjønnslemlestelse. Enten han fremdeles har den fargen på huden eller ikke, her er hva det betyr for deg.1. Hvordan det ser ut
Uklippet: Spissen har et hette-look-think av en jordvarkens snute eller en penis iført en turtleneck.
Kutte opp: Hodet ligner hjelmen til Darth Vader. (For ikke å nevne den generelle formen på de fleste dildoer.) ?kutte opp:

2. Hvor sunn det er
Uklippet: Renslighet tar et ekstra øyeblikk (rullende forhuden for å skumme opp), men selv da har 'den uomskårne forhuden visse celler som bakterier kan feste seg til', sier Harry Fisch, MD, forfatter av The New Naked.
Kutte opp: Studier utført i Afrika rapporterer at omskårne heterofile menn er så mye som 60 prosent mindre utsatt for HIV, og at snipping av forhuden reduserer bakterielasten i området betydelig.

3. Hvordan det føles for HAN
Uklippet: Omskårne menn har rapportert om mindre seksuell følsomhet, men det er ingen måte å vite, sier Fisch, da de fleste menn ikke har noe å sammenligne det med.
Kutte opp: Igjen, siden de fleste omskjæringer skjer i barndom, er det ikke noe reelt seksuelt tap å snakke om foruten en ide om hva som kunne ha vært.

4. Hvordan det føles for DEG
Uklippet: Foruten mer glid mens du håndterer enheten, er følelsen den samme. Men: Noen 'intaktivister' sier at en uklippet penis gir en mer flytende opplevelse, siden forhuden antas å beholde smøring.
Kutte opp: De fleste menn i USA er omskåret, så vi antar at du ikke trenger at vi skal fortelle deg hvordan dette føles.Mer som dette fra våre
5 faktorer som kan få penis til å fungere bedre
4 måter å få penis til å føle seg større
Hvordan menn virkelig føler om penisstørrelsene