Møt 'Dance Moms: Resurrection' sesong 8

Dance Moms Sesong 8 Medvirkende Hilsen av livstid

Etter to lange år er ventetiden endelig over Dansemødre fans. Etter henne opphold i fengsel (oops) og ikke-Hodgkins lymfomdiagnose (hun er nåkreftfri),Abby Lee Millerer tilbake i dansestudioet. Og denne sesongen kommer hun med en helt ny Dansemødre kastet med henne.

Hvis du har fulgt med på alle dansemødrene dramaet , bør dette ikke komme som noen overraskelse, med tanke på alt det som gikk ned i sesong syv. Rask oppsummering: En del av Abby Lee Dance Company (ALDC) elitelag splittet for å danne sin egen gruppe kalt The Irreplaceables - et spill på den klassiske Abby-ismen: 'Alles er utskiftbare.'

Det viser seg at Abby ikke tullet (men tbh, er hun noen gang?). Christi Lukasiak (Chloes mor) fortalte angivelig sine følgere av sosiale medier helt tilbake i oktober 2017 at 'de erstatter oss alle', (refererer til Dansemødre 'originale stjerner), per International Business Times .Så hvis de gamle favorittene ikke vil være med på showet, hvem kommer det da til? Her er alt du trenger å vite om Dance Moms: Resurrection sesong åtte rollebesetning:

Lilliana 'Lilly' Ketchman (Alder 10)
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Lilliana Ketchman (@lillykofficial) 30. mai 2019 klokken 12:31 PDT

Lilly er det eneste som kommer tilbake i ALDC, men hvis du tror det automatisk gir henne et forsprang på de nye lagkameratene, kjenner du ikke Abby Lee Miller. I en , Ber Abby umiddelbart Lilly om å gi tilbake ALDC-jakken for å jevne ut banen. Å, og når Lillys mor, Stacey, tar opp problemer med datterens rutine til Abby, —Og det er bare i første episode.

Til tross for den tøffe starten på sesong åtte, er Lilly en av Abbys favorittdansere, takket være hennes historie med ALDC. Hun ble med på ALDC minilaget i sesong seks av Dansemødre , og da det ble oppløst, ble han med i elitelaget i sesong syv. Vil alt det harde arbeidet endelig lønne seg i år? Du må bare vente og se.

Kamyrn Smith (Alder 8)
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av KAMRYN SMITH (8 Years Young) (@keepingupwithkammysophia) 14. mai 2019 klokken 14:31 PDT

I følge henne er Kamryn det yngste medlemmet av ALDCs elitelag, Kamryn på Lifetime. Danser siden hun var bare to år gammel, håper Arizona-innfødte nå å være som Misty Copeland når hun blir eldre.

Hun er allerede godt på vei, etter å ha vunnet mange dansekonkurranser, inkludert å bli kåret til 2018 Petite National Dancer of the Year på Rainbow National Dance Competition. Ifølge moren hennes, Alicia, hjelper Kamryn personlighet og atletikk henne til å skille seg ut. 'Hun får det fra meg,' sa Alicia inn introvideoen deres . Tbd om Abby er enig eller ikke ...

Sarah Georgiana (Alder 11)
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Sarah Georgiana & Michelle G. (@sarah_georgiana) 1. mai 2019 klokken 04:01 PDT

Innfødt Sarah i Pittsburgh ble med i ALDC etter år med dans i Studio 19 (som ironisk nok er det samme studioet Dansemødre alun Chloe Lukasiak ble med etter å ha forlatt ALDC). Selv før Dansemødre , Sarah har allerede gjort seg bemerket ved konkurranser. I følge Instagram ble hun kåret til Radix Nationals topp 10 Core Performer-finalist, Nuvo Breakout Artist og Pro Reveler av Revel Dance Convention.

Til Sarah Livstid var , moren hennes, Michelle, 'har ennå ikke funnet det perfekte studioet for Sarah og håper ALDC blir det.' Biografien bemerket også at Michelle og Abby Lee har 'mange venner til felles', så forhåpentligvis vil forbindelsen hjelpe dem å unngå drama denne sesongen. (Selvfølgelig, med Abby, er alle spill av.)

Savannah Kristich (Alder 12)
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Erin (Mom) / Savannah Kristich (@savannahkristich) 4. mars 2019 kl 13:39 PST

World of Dance fans kan gjenkjenne Savannah fra sesong to av dansekonkurranseshowet (som betyr at hun er detdanset foran den eneste J.Lo!). Hun og danselaget hennes, The Rock Company, kom seg helt til divisjonsfinalen.

I 2018 vant Nevada-innfødte også Mini Core Performer på Radix Dance Competition og fanget den beste dansertittelen på The Dance Awards. Men vil alt det være nok til å imponere Abby Lee? Bare tiden vil vise.

Pressley Hosbach (Alder 12)
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Pressley Hosbach (@pressleyhosbach) 21. mai 2019 klokken 15.28 PDT

Før du blir med Dansemødre , Pressleys viktigste påstand om berømmelse var å være en reservedanser med Justin Biebers Purpose-turné i 2016 - ikke for loslitt for en 9-åring, amiritt? Ifølge henne Livstid var , dans er i Pressleys blod. Hennes mor, Ashley, var tidligere profesjonell danser og eier for tiden et dansestudio. 'Barnesenga mi var faktisk i mammas dansestudio,' forklarte hun i sin introduksjonsvideo.

Pressley er rask til å innrømme at hun ikke gjorde det kjærlighet dans først (det fikk henne til å gråte), men nå kan du ikke få henne av scenen. I likhet med Sarah ble Pressley kåret til en Pro Reveler av Revel Dance Convention. Mens hennes bevegelser åpenbart imponerte Biebs, hvem vet om de vil være gode nok for Abby Lee.

GiaNina Paolantonio (Alder 13)
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av GiaNina Paolantonio (@gianinasjourney) 10. april 2019 kl 10:40 PDT

Etter å ha opptrådt i Matilda på Broadway, danser i The Greatest Showman , og turnerer med Mariah Carey, overtar GiaNina nå den lille skjermen med Dansemødre .

Med en danselærermor begynte hun å danse rundt 2 år og spesialiserer seg for tiden på hiphop, jazzfunk og lyrisk. Hun og moren, Joanne, har en forkjærlighet for å ha på seg katteører. I introduksjonsvideoen deres , Joanne forklarte at hvis noen prøvde å komme i veien for datteren, ville hun ha på seg ørene og 'caaaaat-tack you.' (Se opp, Abby.)

Hannah Colin (Alder 14)
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Hannah Colin (@hannahgracecolin) 19. april 2019 kl 13:03 PDT

En annen datter av en eier av et dansestudio (må være noe i vannet ...), Hannah ble 'født i dans' og har allerede 12 år under beltet, jeg mener ballettsko.

Hennes favoritt type dans er lyrisk og moderne, og hun håper å være en Rockette og danse på Broadway når hun blir eldre, ifølge . Men først lever hun en av drømmene sine Dansemødre. S i begynnelsen av showets ydmyke begynnelse, Hannah har ønsket å være en del av ALDC. Nå vil hun finne ut om det å arbeide med Abby er en drøm som går i oppfyllelse, eller et totalt mareritt.

Brady Farrar (Alder 14)
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Brady Farrar (@bradyfarrar) 30. desember 2018 klokken 06.49 PST

Det eneste mannlige medlemmet av ALDC-elitelaget, Brady er den første danseren i familien. I introvideoen forklarte han at han begynte å danse rundt 6 år etter at faren ble utplassert til Irak. Han ønsket å uttrykke seg gjennom bevegelse, gikk til sin første klasse, og resten er danshistorie.

Siden den gang vant han Best Dancer på The Dance Awards to ganger og plasserte seg i topp tre på Youth America Grand Prix. Nå er Bradys favorittstiler ballett og moderne, og han vil være i et ballettselskap når han blir eldre. Før han kan gjøre alt dette, må han - og moren hans Tricia - selvfølgelig imponere Abby Lee.

Lindsay Geller er Love & Life Editor hos oss, og spesialiserer seg på underholdningsnyheter og kulturdekning.