Møt Cast Of TLCs '90 Day Fiancé: The Other Way '

90 dagers forlovede: den andre veien TLC

TLCs suksess-reality-TV-show 90 dagers forlovede fortsetter å ta verden med storm - bokstavelig talt - med sitt siste spin-off show, 90 Day Fiancé: The Other Way . I følge navnet sitt, krøniker det nye showet reisen til amerikanske partnere som reiser 'den andre veien', aka forlater alt i USA for å leve med deres skjønnhet i et fremmed land.Selvfølgelig, som med alle 90 dagers forlovede viser, det betyr at rollebesetningen må tilpasse seg en ny kultur, familie, livsstil — og alle dramaet som medfører. Vil disse parene knytte knuten eller løpe for det? Det er bare en måte å fortelle: å bli kjent med hvert pars historie.

Hvis du er en hard-hard 9o forlovede fan, du er sannsynligvis vant til å se noen ville kjærlighetshistorier spille på skjermen. Så du vil være glad for å vite at disse parenes møter ikke skuffer (uansett i den avdelingen).

Før du reiser stedvis hele verden denne sesongen, er her alt du trenger å vite om 90 Day Fiancé: The Other Way rollebesetning:

Vis galleri 6Bilder Tiffany og Ronald 90 dagers forlovede: The Other Way Cast TLC 1av 6Tiffany (27) og Ronald (29)

Tiffany satte første blikk på Ronald mens hun var på tur til Sør-Afrika med en venn. De falt snart for hverandre, og Ronald poppet spørsmålet. Åpenbart sa Tiffany ja (jeg mener, de er på show med 'forlovede' i tittelen), men hun ante ikke hva — eller hvem — hun virkelig sa 'ja' til.Ronald holdt to store hemmeligheter fra sin fremtidige kone: hans spilleavhengighet og hans kriminelle rekord. Nå som han har kommet rent til Tiffany og startet rehabilitering, må hun bestemme seg for om hun vil opphente henne og hennes 8 år gamle sønn Daniel i Maryland for å flytte til Sør-Afrika, til tross for hennes (helt legitime) mistanke om Ronalds skyggefulle fortid .

Corey og Evelin 90 dagers forlovede: The Other Way Cast TLC toav 6Corey (31) og Evelin (26)

Etter at Corey og Evelin møttes under hans tur til hennes lille fiskerlandsby, har de vært sammen i fire år. For å ta forholdet til neste nivå, er Corey villig til å gå en ekstra mil - bokstavelig talt - ved å flytte til Ecuador.

Etter å ha brukt titusenvis av dollar på Evelyns familie (I vet ), kan du si at han, ahem, fullt investert i å få forholdet deres til å fungere. Siden Evelin ikke vil bo i USA, må han bli vant til å leve med dårlig strøm og uten varmt vann.90 dagers forlovede: The Other Way Cast TLC 3av 6Deavan (22) og Jihoon (29)

Etter å ha møtt Deavan på en datingapp, fløy Jihoon helt fra Sør-Korea til Utah for å møte alenemoren IRL ... og de endte opp med å bli gravid den første natten. Mens Deavan har drømmer om å gifte seg med Jihoon og flytte til Sør-Korea, har paret noen få hindringer å overvinne først - nemlig deres språkbarriere og, mangel på et forslag.

Åh, og det er en potensiell feil: Jihoons foreldre kan ikke velsigne parets forening, siden de vet at de ble gravide utenfor ekteskap. Med alt som skjer, kan det bare være det minste av dette parets bekymringer å finne ut hvordan Deavans 3 år gamle datter fra et tidligere forhold kan sitte i en 12-timers kamp.Jenny og Sumit 90 dagers forlovede: The Other Way Cast TLC 4av 6Jenny (60) og Sumit (30)

Fra 30-års aldersforskjellen til, la oss bare si, ukonvensjonell slik de møttes, er Jenny og Sumit et par som har slått oddsen. År før 90 dagers forlovede , Catitished Jenny, noe som betyr at han brukte en fiktiv online-profil for å snakke med henne. Da han til slutt innrømmet Jenny, tilgav hun ikke bare ham, men kom til India (hvor han bor) for å møte personlig.

Hun kuttet imidlertid sin fire måneders tur kort, da foreldrene til Sumit ikke godkjente henne. Til tross for dette mindre enn hjertelig velkommen, er Jenny nå klar til å etterlate seg sine barn, barnebarn og venner for å bo permanent i India. Alt Sumit trenger å gjøre er å finne ut hvordan han skal gifte seg med henne ... før hans store, tradisjonelle hinduistiske familie finner ut av det.

Laura og Alladin 90 dagers forlovede: The Other Way Cast TLC 5av 6Laura (51) og Aladin (29)

Etter å ha meldt på Facebook i åtte måneder, reiste Laura til Quatar for å møte Aladin IRL for første gang. I løpet av tre dager var de forlovet. Hvis du er skeptisk til forholdet deres, er du ikke alene - det er også Laura. Hun er bekymret for at det på grunn av deres 20-års aldersforskjell er alt for godt til å være sant.Til tross for frykten er Laura klar til å ta steget med Aladin og etterlater familien og to hunder (nooo!) For å starte et nytt og mer restriktivt liv i Qatar. Som om kultursjokket ikke var nok, må Laura også vinne Aladins familie og planlegg et bryllup i Tunisia mens hun er på det. (Jeg er allerede utmattet.)

Paul og Karine 90 dagers forlovede: The Other Way Cast TLC 6av 6Paul (35) og Karine (22)

Paul og Karine er ikke fremmede for verden av 90 dagers forlovede og alt drama det innebærer. Kjærlighetshistorien deres begynte på 90 Day Fiancé: Before The 90 Days da Paul reiste ned Amazonas-elven for å møte Karine for første gang. Nå som de er gift og forventer sitt første barn, er det internasjonale paret klar til å slå seg ned. Selvfølgelig, når Paul innser at han ikke har råd til Karines K-1-visum, går alle planene deres rett ut av vinduet.

Siden han ikke kan overbevise moren om å være medsponsor for visumet, bestemmer Paul seg for å flytte til Brasil i stedet. Med en baby bare tre måneder unna, må Paul og Karine få forholdet sitt til å fungere - og raskt.NesteHoroskopet ditt i juni 2019: Kommunikasjon er nøkkel Lindsay Geller er Love & Life Editor hos oss, og spesialiserer seg på underholdningsnyheter og kulturdekning.