Miley Cyrus giftet seg med Liam Hemsworth i løpet av helgen - og nettopp postet bilder

Miley Cyrus, 26, og Liam Hemsworth, 28, giftet seg virkelig sist helg.

Ryktene virvlet før jul, da noen av Miley og Liams venner begynte å legge ut bilder som lignet veldig på bryllupsbilder på familiens ranch i Cyrus, ifølge Mennesker Blad.

Spesielt la en av parets venner, Conrad Carr, ut et bilde av Liam i dress (og hvite joggesko) og Miley i en hvit kjole, og klippet ut det som så ut til å være en hvit kake omgitt av mange hvite frostede cupcakes og Mileys mor Tish i rammen.miley cyrus giftet seg med liam hemsworth Instagram

I tillegg er det rosagullballonger som sier 'Mr' og 'Mrs' i bakgrunnen. Og i et nytt skudd er også Liams brødre Chris og Luke til stede og tar bilder av en 'shotski'.

liam hemsworth shotski-bilde Instagram

Nå setter Mile ryktene til ro. Hun postet nettopp bilder som ser ut til å bekrefte at hun virkelig er gift kvinne.

Hvor søte er de ?!

Som en påminnelse: Miley og Liam har vært sammen for alltid - de møttes på settet til filmen Den siste sangen tilbake i 2010 (og Miley delte en #ThrowbackThursday avderes første kyssen stund tilbake).

De forlovet tilsynelatende i 2012, men Liam ga Mileyen løfteringtilbake i 2017. Mens kjærlighetshistorien deres har vært igjennomupsognedtureri løpet av de siste åtte årene (dehevdet tilbake i 2016de hadde ingen planer for et faktisk bryllup), ser ut som de endelig befestet forholdet deres som mann og kone.

Gratulerer, elsker fugler!