Miley Cyrus avslører at hun sluttet med sitt veganske kosthold av helsemessige grunner, 'kjørte på tomt'

 • Miley Cyrus sa nylig opp sitt veganske kosthold av helsemessige årsaker.
 • Hun sa at hun introduserte fisk tilbake i spiserutinen.
 • Sangeren sier at hun nå føler seg 'skarpere' og tror hun tidligere var underernært.

  Miley Cyrus har vært veganer i årevis, men hun avslørte nettopp i et nytt intervju at hun stoppet dietten fordi det hadde en negativ innvirkning på helsen hennes. Men, sier hun, hun er ikke glad for det.

  Miley la fra seg kunnskapen Joe Rogan Experience podcast onsdag. 'Jeg var veganer i veldig lang tid, og jeg har måttet introdusere fisk og omegaer i livet mitt fordi hjernen min ikke fungerte som den skal,' sa hun. Miley sa at hun også hadde intense hoftesmerter som hun tror skyldtes vegansk kosthold.

  FWIW: Miley vet at noen ikke kommer til å være fornøyd med den nyheten. Veganere 'kommer til å komme for meg, og det er OK. Jeg er vant til at folk kommer etter meg, ”sa hun.

  Miley sa at hun fulgte 'det strengeste [veganske dietten] du noen gang har kjent' fra 2013 til 2019, og hennes første ikke-veganske måltid ble tilberedt av eksmannen Liam Hemsworth. 'Eksmannen min kokte litt fisk på grillen,' sa hun. “Jeg gråt som lenge. Jeg gråt for fisken ... det gjør veldig vondt for meg å spise fisk. ”

  Men mens hun ikke akkurat elsker å spise fisk, sa Miley at det virkelig forbedret helsen og tankegangen hennes. 'Nå er jeg så mye skarpere enn jeg var, og jeg tror at jeg på et tidspunkt var ganske underernært,' sa hun. 'Jeg husker at jeg dro til Glastonbury [musikkfestival], og det var et show jeg elsket - jeg elsket forestillingen min - men jeg kjørte tom.' Hun har også lagt gluten tilbake i kostholdet sitt, BTW.

  Miley sa at det er 'veldig skremmende' å forlate veganisme på grunn av tilbakeslaget hun kan motta, men hun vil at folk skal vite at hun fortsatt elsker dyr. 'Jeg har 22 dyr på gården min i Nashville, jeg har 22 i huset mitt i Calabasas. Jeg gjør alt jeg trenger å gjøre for dyrene,' sa hun. 'Men når det gjelder hjernen min ... kan du ikke være veganer og være så rask.'

  Så Miley anser seg nå som en pescatarian (dvs. en vegetarianer som spiser fisk). 'Det er der jeg er,' sa hun. Men i ekte Miley-stil er hun åpen for andre spiseplaner. 'Jeg eksperimenterer mye med kostholdet mitt, og kroppen min, og rutinen og treningen min akkurat nå,' sa hun.

  Og ja, Miley kalte det: Hun får allerede servert litt haterade på Twitter over å avslutte sitt veganske kosthold.