Mai 2020s fullblomstersupermåne i skorpionen er her for å gi deg alle slags opparbeidede

fullmåne Jakkapan Jabjainai / EyeEmGetty Images
 • 7. mai skjer Full Flower Super Moon in Scorpio.
 • Denne fullmånen vil gi deg lidenskap i livet ditt, men kan også skape konfrontasjon.
 • Fullmåne i Skorpionen påvirker alle dyrekretsen, men Skorpionen og Tyren vil føle det mest.

  Du har sannsynligvis gjort det samme gamle for det som føles som evig RN, og det kan få deg til å føle deg ... fast, bokstavelig talt. Men det er ikke bare den nåværende livstilstanden som får deg til å kreve noe nytt og spennende - det er også universet.  Vel, fullmånen 7. mai i Skorpionen er her for å riste opp ting. Det heter Full Flower Super Moon, og det kommer til å injisere litt sårt tiltrengt lidenskap tilbake i livet ditt, ifølge Donna Page , en sertifisert astrolog i Atlanta. Naturligvis er det imidlertid mer med denne astrologiske hendelsen enn bare det.

  Her er hva din dyrekretsen kan forvente fra Full Flower Moon i Scorpio denne måneden, pluss hvordan det kommer til å påvirke deg fremover.

  Hva er F ull Flower Super Moon in Scorpio , nøyaktig?

  I astronomi beveger månen seg gjennom forskjellige faser. Under fullmåne ser det ut som en stor, rund ball av fantastisk på himmelen. Men mens fullmåner (super eller ikke) ser kule ut, har de også mening bak seg. Indianerne i Nord-Amerika pleide å nevne forskjellige fullmåner, og noen av disse navnene har sittet fast.

  Denne fullmånen kalles Full Flower Super Moon fordi den markerer en tid da blomster vanligvis blomstrer, ifølge Farmer's Almanac. Dessverre kommer du ikke til å se månen forme seg i form av en blomst eller noe. (Jeg sjekket.) Men fortsatt, ganske kult.  Relatert historie

  Denne spesielle fullmånen er en supermåne, noe som betyr at den ser litt større og lysere ut enn din grunnleggende fullmåne. Og, i astrologisk tale, betyr det at stemningen månen gir av vil være litt sterkere enn vanlig, sier Page.

  Hvordan vil Full Flower Super Moon i Scorpio påvirke dyrekretsen din?

  Så… Skorpionen er et super sexy tegn , og fullmåne i Skorpionen er ikke annerledes. 'Du føler bare denne intensiteten og ønsket om intimitet,' sier Page. I utgangspunktet vil omtrent alt få dere opparbeidet, enten det er S.O. iført de søte joggebuksene du elsker eller ser på igjen For varmt til å håndtere . Beholde din stemning ladet og klar —Du kommer til å trenge det.

  Samtidig vil du føle deg litt mer feisty enn vanlig. Du handler om å si hva du tenker på, enten du egentlig burde eller ikke. (Bare et forsøk på å ta et slag for å lese tekstene dine på nytt før du trykker på send er sannsynligvis en god ide akkurat nå.)  Du vil også ha veldig høye standarder for forholdene i livet ditt. Hvis partneren din eller BFF ikke handler slik du tror de burde, skal du ikke la det fly. Ikke denne måneden.

  Til slutt vil du bli seriøst fristet til å gjøre opprør mot enhver form for kontroll-RN, enten du føler at din S.O. overskrider grenser, eller du kan ikke lenger håndtere den planlagte familien FaceTimes lenger (noe som antyder at en ny dag og tid er det vei bedre enn å kaste dem helt, mkay?).  Full Flower Super Moon i Skorpionen vil påvirke alle dyrekretsen, men Skorpionen og Tyren tegn vil føle det mest, sier Page.

  Apropos månen og alt, her er hva du trenger å vite om måneskiltet ditt:

  Hvordan vil Full Flower Super Moon i Scorpio påvirke fremtiden din?  Full Flower Super Moon in Scorpio kommer til å fyre opp kjærlighetslivet ditt på alle slags måter. Hvis du er i et forhold, vil all den lidenskapen bringe deg to nærmere enn du har vært på en stund - og det er ikke den typen ting som blekner fort. Hvis du er singel, vil du finne ut nøyaktig hva du vil ha i ditt neste skip, slik at du kan gå etter det - full gass - når tiden er inne.

  Relaterte historier

  I det hele tatt snakker du tankene dine ... det kan gå på noen måter. Hvis du sier en haug med ting du senere angrer på, kan det hende du ender med å skrive en mye av unnskyldningstekster etterpå. (Oppsiden: Du lærer en rekke måter å si 'Jeg beklager :(' og det må komme til nytte i fremtiden, ikke sant?) Men hvis du bare snakker din sannhet - sans konfrontasjon - kan det være ende opp med å utløse noen ærlige samtaler for å endelig rense luften over problemer som har plaget deg.

  Når det gjelder å føle seg frustrert over å kontrollere atferd - ja, det er helt forståelig. Hvis partneren din prøver å diktere hva du ser hver kveld, eller blir irritert over den travle Zoom-chatplanen din, er det tid for en samtale. Fordi den typen oppførsel åpenbart ikke kommer til å fly, nå eller i fremtiden. Når det gjelder alt annet du ikke kan kontrollere akkurat nå, er det bare å henge der inne. Husk: også dette skal passere.  Når er neste fullmåne?

  Neste fullmåne er 5. juni i tegn på Skytten. I løpet av denne fullmånen handler det om å sette deg nye mål, og du vet, få dem til å skje.

  Inntil da, nyt all den lidenskapen som kommer din vei. Det er en god grunn til å bli hjemme.

  Korin Miller er en frilansskribent som spesialiserer seg på generell velvære, seksuell helse og forhold, og livsstilstrender, med arbeid som vises i Men's Health, our, Self, Glamour og mer.