Kristin Davis Holder Her Two Adopted Children's Lives Super Private

kristin davis John LamparskiGetty Images

Skuespilleren Kristin Davis, 55, kommer tilbake til den lille skjermen for det etterlengtede reality-showet Kjærlighetens arbeid . Den nye Fox-serien handler imidlertid om mye mer enn romantikk Sex and the City alun guider ledende dame Kristy Katzmann gjennom uker med å puste ned i puljen av potensielle 'pappaklerier'.

Som tobarnsmor kjenner Kristin foreldreøvelsen og fungerer som klangbrett for 'mor-å-være' Kristy. I tillegg hjelper det at Kristins reise til moderskap også var litt ukonvensjonell.

Her er hva du skal vite om Kristin Davis 'barn og hvordan hun ble mamma.Kristin adopterte datteren sin, Gemma Rose, i 2011.

Den tidligere Sex and the City stjerne ble mamma ved å adoptere innenlands. 'Jeg vet ikke hvorfor, og jeg vet ikke hvordan, men det hadde virket som et alternativ for meg veldig lenge,' sa hun til Jada Pinkett Smith i en episode av Red Table Talk . 'Tiden tikket, og jeg tenkte ikke på det, jeg jobbet ... 38 år, som er litt sent, føler jeg dypt at jeg trenger å bli mor.'

kristin davis og datteren gemma rose SplashNews.com

Kristin holdt adopsjonen hemmelig mens hun gikk gjennom prosessen. 'Siden jeg gjorde dette hele i det skjulte, snakket jeg ikke med noen om navngivning eller adopsjon i det hele tatt, og jeg visste ikke sammenhengen,' sa hun til Anderson Cooper i 2012, pr. Marie Claire . 'Så kunngjorde vi, og alle var som:' Åh, hun oppkalte henne etter henne Sex and the City baby. ’Jeg skjønte ikke engang bevisst det, ikke i det hele tatt, ikke i det hele tatt. Jeg kalte henne nesten Rose som fornavn fordi jeg fortsatte å tenke at det er et så vakkert navn. Er det ikke rart? Jeg tror det ble lagt inn ubevisst. ”

'Gemma tar opp en så stor, stor del [av livet mitt] på en så fantastisk måte,' sa hun Haute Living . ' Som å ta på jobb: det pleide å være veldig viktig for meg, men nå er jeg som: ‘Ok, jeg må gå på jobb.’ Greit. Jeg pleide å være som, ‘Jeg vil gå på jobb, jeg vil gå på jobb!’ ”

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av iamkristindavis (@iamkristindavis)

Deretter adopterte Kristin en babygutt, Wilson, i 2018.

Sju år etter adopteringen av datteren, adopterte Kristin sønnen hennes, Wilson. Mamma til to gjorde sin første offentlige opptreden i juni 2018 med sitt yngste barn på LAX flyplass, pr Daglig post .

Hun avslørte videre Live With Kelly og Ryan at Gemma 'virkelig ønsket en bror.' Siden hun ble en familie på tre, la Kristin til: 'Hun er en så god storesøster, og hun hjelper til, noe som er bra.'

Kristin er alenemor.

Stjernen har aldri vært gift. Gjennom årene har Kristin angivelig datet Alec Baldwin, Drap stjernen Reed Diamond, Liev Schreiber og Aaron Sorkin.

Imidlertid er ekteskap fortsatt en mulighet for henne. “Jeg føler absolutt intellektuelt at jeg vil ha et annet romantisk forhold, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få den daglige til å skje. Jeg har ikke tid! ” hun fortalte Haute Living . 'Det må være noen så kjempebra at jeg vil bringe ham inn og potensielt dele tid med Gemma.'

Kristin fortsatte med å forklare at stabilitet tidligere i livet ikke var så viktig for henne i et forhold eller en partner, men at alt endret seg da hun ble mamma. 'Nå har jeg en baby, og jeg må sette henne først og tenke på hva hun trenger,' sa hun. 'Og stabilitet er en stor, stor del av det.'

Kristin sørger for at barna hennes føler seg hjemme i det svarte samfunnet.

Hun åpnet seg for foreldre til barna sine i en episode av Jada Pinkett Smiths talkshow, Red Table Talk, på Facebook Se.

'Fordi barna mine er afroamerikanske, føler jeg at det er min plikt og min jobb å gjøre så mye forskning, så mye arbeid, bygge så mange broer som mulig fordi du er samfunnet deres,' sa hun til Jada og moren, Adrienne Banfield- Norris.

'Jeg jobber med det hver dag og prøver å finne ut hvordan jeg kan sørge for at de har tilgang til det svarte samfunnet, at de er en del av det, at de ikke er atskilt fra det,' la Kristin til.

Dette innholdet er importert fra Facebook. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Og selvfølgelig elsker Kristin å tilbringe tid med barna sine.

Hun er hjemme og er en fan av å slappe av med familien. 'Den største luksusen er å være hjemme om morgenen når datteren min våkner og ikke trenger å gå noe sted,' sa hun Haute Living i 2013. “Min ultimate favorittdag er ikke å komme meg ut av pyjamas. Jeg har et vakkert hjem, en vakker hage og mye mat. Hvis Gemma og jeg bare kunne være der, kunne jeg sannsynligvis gått lang tid uten å dra. ”

Ved siden av et sjeldent bilde av barna sine på Instagram, skrev Kristin: 'Ingenting gir mer glede enn å se babyene glede seg over nye ting 🌞.'

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av iamkristindavis (@iamkristindavis)

Kristin har også to 'pelsbarn'.

Hun har to hunder og deler søte bilder av jentene sine på gram. Faktisk har hun et helt høydepunkt dedikert til dem.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av iamkristindavis (@iamkristindavis)

Jennifer Nied er en medvirkende skribent for oss med mer enn 10 års skrive- og redigeringserfaring, som spesialiserer seg på velvære, opplevelsesreiser og fitness, med arbeid som vises i Budget Travel, American Spa, our og mer.Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io