Kan Simply Fit Board hjelpe deg med å lage Six-Pack Abs?

Simply-fit-board Amazon

Overalt hvor du snur, ser det ut til at det er noen nye get-abs-quick-enheter som lover å hjelpe deg med å forme midjen (les: six-pack) du ønsker. Og raskt. En av de nyeste: Simply Fit Board .

Du har kanskje allerede sett det på Hai tank- Lori Greiner investerte i det, og ifølge nettstedet hennes styrets salg hoppet fra $ 575.000 til $ 9 millioner i løpet av de syv månedene siden showet.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Simply Fit Board (@simplyfitboard)Simply Fit Board er i utgangspunktet bare en buet, ustabil overflate som du kan stå og vri på. Fordi du er tvunget til å stabilisere kroppen din (via magen din) under alt det kronglete, loves løftene på produktets nettsted er ganske store: 'Morsom, effektiv og effektiv trening på få minutter om dagen' som 'toner mage, ben og hele kjernen.' (FYI: Det koster $ 40 på amazon.com )

Men fungerer det? Kan du lage mage med denne tingen? Tre trenere - begge sertifiserte styrke- og kondisjonsspesialister - veier inn:

Målretter det virkelig kjernen din?

Ja. 'Enhver form for trening på en ujevn overflate som får deg til å holde balansen, vil virke på kjernemuskulaturen din, til og med noe så enkelt som å stå på ett ben,' sier Alissa Rumsey, C.S.C.S., eier av Alissa Rumsey Ernæring og velvære og skaper av den gratis e-guiden 5-minutters oppmerksom spiserøvelse . Hun bemerker at dette brettet ligner på andre balansebrett der ute. (Det ligner også på en Bosu-ball.) Og du bør først og fremst tenke på det som en måte å bygge bedre balanse på.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Simply Fit Board (@simplyfitboard)

Men hva med den sekspakken?

'Dette styret vil absolutt ikke hjelpe deg med å få en seks-pakke,' sier Gregory Johnson, C.S.C.S., hovedtrener hos Varimax Fitness i Sacramento, California. På samme måte vil ingen mengder abs-arbeid generelt (inkludert crunches eller planker) hjelpe deg med å komme dit i de fleste tilfeller, legger han til.

Rumsey er enig: 'Selv om det absolutt kan bidra til å styrke kjerne- og magemuskulaturen, betyr det ikke definert abs.' For det første er brettet ikke noe fettreduksjon, og de fleste har et fettlag under huden som dekker magemuskler. Du må kanskje miste mye fett - til og med å få under 10 prosent kroppsfett, sier hun, for å se at magen kommer gjennom. 'Dette er ikke bare vanskelig, men det kan også være usunt, spesielt for kvinner,' sier Rumsey.

Dessuten, om du har abs definisjon eller ikke, avhenger i stor grad av genetikk. 'Mange av oss vil ikke ha en seks-pack, uansett hvor mye vi trener,' sier hun.

Er det noen risiko?

Du kan falle, sier Johnson. Han anbefaler å prøve en rask test før du velger å trene på en ustabil overflate: Stå først på ett ben med god holdning. Kan du lukke øynene? Hvis du kan gjøre det i 30 sekunder, er du kanskje klar for noe sånt Balansepute , Bosu eller Simply Fit Board.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Maggie Cheu (@maggiecheu)

Er det fortsatt fordeler?

En sterk kjerne kan slå ryggsmerter, forbedre balansen og hjelpe deg med å bære tunge ting på en trygg måte. Det er bra å inkludere kjerne- og balanseøvelser i en hvilken som helst treningsrutine.

Så om det er Simply Fit Board, en boksekurs eller en yogapraksis, anbefaler Rumsey å finne en aktivitet som føles bra og får deg til å holde den oppe over lang tid. “Kjernestyrke er viktig av mange andre grunner utenfor estetikken. '

Men hvis abs-definisjon er det du leter etter, anbefaler Johnson å fokusere på styrketrening i hele kroppen og 'ernæring, ernæring, ernæring.'

Bunnlinjen

Mens du ikke gjør det trenge å bruke Simply Fit Board for å oppnå dine mål, hvis du liker å bruke det, så er det en gevinst, sier Johnson.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io