Jessie J viser frem tonet abs i naken Instagram-selfie for å feire 33-årsdagen

jessie j Stefanie KeenanGetty Images
 • Sanger Jessie J feiret 33 år 27. mars med en naken Instagram-selfie.
 • Hun ga også fansen et innblikk i treningsøktene sine i videoer på Instagram Story.
 • Foruten å trene, har Jessie J kuttet ut sukker og vært veganer siden 2018.

  Jessie Jnettopp fylt 33 år 27. mars ( HBD, Jessie! ), og hun bestemte seg for å feire den store dagen med en naken Instagram-selfie, slik man gjør.  Innlegget var ganske enkelt, så langt som nakeninnlegg går. Sangeren delte ganske enkelt et kunstnerisk utseendeskudd av seg selv som står naken på badet sitt, sammen med bildeteksten '33. ' Det er ganske vanskelig å ignorere hvor tonet hennes abs så sans klær på bildet.

  Folk var ganske imponert i kommentarene. 'Omfg 🔥😍,' skrev en fan. 'Herregud så vakker😍😍😍😍,' sa en annen.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Jessie J (@jessiej)

  Songlight 'Flashlight' fulgte hennes bday-innlegg med noen nye treningsvideoer i Instagram-historien hennes. I dem knuser hun det helt på treningsstudioet og gjør ... omtrent alt. Det er Jessie som gjør beinheiser med et treningsbånd, bruker trappeklatreren med håret som blåser overalt, gjør en trening med et annet treningsbånd, gjør pull-ups med TRX-bånd, jobber med sit-ups og mer. I ett klipp bruker hun en roer og synger: 'Jeg hater ... roeren.'  I utgangspunktet, ikke forvent at Jessie vil slappe av i år 33.

  Bang Bang-sangeren har gjort det veldig klart tidligere at hun går hardt under treningsøktene. 'Når jeg kommer ut av treningsstudioet, er jeg rød og svett, men jeg føler meg bra. Det handler om levetiden til livet ditt, ikke hvordan du ser ut om morgenen, 'sa hun HuffPost i 2017.

  Hun fortalte også vårt UK at hun liker å trene for å føle seg bra. '[Trening] får meg til å føle meg positiv,' sa hun til publikasjonen. 'Det frigjør endorfiner - og det pleide jeg aldri å tro på før jeg begynte å trene. Du får virkelig denne svake følelsen før en treningsøkt hvor du er, 'Å, jeg vil ikke gjøre det,' og du kan føle deg litt lav. Men du trener, og det gir deg den hentingen. Det får meg til å føle meg levende. '  Jessie spiser også veldig bra. Hun fortalte Plantebaserte nyheter i 2019 at hun endret kostholdet etter å ha opplevd fruktbarhetsproblemer. `` Så for fire år siden kuttet jeg ut sukker fra kostholdet mitt for å prøve å hindre at bakterier samles opp i kroppen min, '' sa hun. 'Når jeg kuttet ut sukker, skjønte jeg hvor mye jeg begynte å nyte mat når det var bra for meg - og det balanserte alt - helsen, humøret, søvnen.' Hun sluttet å spise kjøtt to år senere og ble helt veganer i 2018.

  Trettitre ser absolutt bra ut på henne!