Jessica Simpson viser frem tonet, rumpe med bikinibilder for å feire slutten av 30-årene

 • Jessica Simpson viste nettopp sin tonede rumpe og mage i en ny serie med bikinibilder.
 • Hun gikk nylig ned 100 kilo etter å ha født sitt tredje barn, Birdie Mae.
 • Motemogulen jobber med trener Harley Pasternak, går minst 14 000 trinn om dagen og spiser sunt.

  Jessica Simpsonsier farvel til trettiårene med stil: viser frem sin superpassede bod. (Btw, 40-årsdagen hennes er 10. juli.) Etterhennes nylige 100 pund vekttap, delte hun et nytt syn på sin oh-så-tonede rumpe i et nytt Instagram-innlegg.  På bildet er baksiden hennes på full skjerm mens hun vipper frekk Rodeo-bikini , matching Rodeo avling topp , og ren coverup fra sin egen samling. Jessica hadde tilgang til sitt beachy ensemble med en cowboyhatt.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)  Hvis du finslipper på fashunene, er de alle fra Jessica Simpsons egen linje. Hun delte en annen vinkel på firmaets Instagram-konto.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Jessica Simpson Collection (@jessicasimpsonstyle)  Jessica ser superpass ut - abs, armer, rumpe og alt. Ta det fra Nicole 'Snooki' Polizzi, som kommenterte, 'GIRL 🔥' Nøyaktig, Jessica er i brann og det samme er hennes treningsrutinepleie / av trener Harley Pasternak.

  Hun jobbet med Pasternak og fulgte treningsplanen og den sunne dietten underhennes vekttap reiseetter å ha født babyen Birdie Mae. Jessica bygde seg sakte opp til å gå 14 000 trinn om dagen, ifølge E Nyheter .

  Det var bare begynnelsen. Under vekttap reisen fullførte Jess også 45-minutters treningsøkter tre dager i uken. I følge Pasternak inkluderte disse øktene en fem til ti minutters kardiooppvarming, 20 til 30 minutter med motstandstrening og fleksibilitet, etterfulgt av fem til ti minutter med kardio nedkjøling.  Jessica spiser også veldig bra ved å piske opp sunnere versjoner av hennes favorittmat. Jess har tre måltider om dagen (pluss snacks!) som er fylt med protein, fiber og fett. Hun følger spesifikt Pasternaks Body Reset Diet planlegger og drikker ikke alkohol. 'Vi gjorde ikke kosthold på en smakløs, ekstrem og radikal måte,' sa Pasternak God morgen Amerika . '[Jessica] elsker Tex-Mex smaker, så hun hadde mange sunne versjoner av Tex-Mex mat.'

  Gratulerer med tidlig bursdag til Jess!  Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io