Jennifer Lopez’s Exact Diet Inkluderer tonnevis av organiske grønnsaker og protein

Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show Pressekonferanse Jeff KravitzGetty Images

Jennifer Lopez er i ferd med å legge til en imponerende pris i sitt overfylte skap: Ikon for 2020-prisen på People's Choice Awards. Ingen er overrasket, og det kan ikke benektes at den mange talentfulle superstjernen tjente hver eneste bit av det. Hun er en total dårlig på scenen og utenfor - hun gjorde absolutt mye hardt arbeid i treningsstudioet for å forberede seg på sitt store øyeblikk iSuper Bowl Halftime Show, og det vises i sterke ben, armer og bytte. (Hallo, imponerende pole-dance ferdigheter!) J.Lo har en intens treningsrutine —Det innebærer mange abs treningsøkter (duh), tunge løft og mye dans. Hun slapp ikke av etter å ha ristet den med Shakira. Siden har hun vist frem svetteøktene sine i hele 2020, hjemme og i treningsstudioet.

For å holde tritt med sin utrolig aktive * ikoniske * livsstil, må J.Lo også gi næring til sine dager. Hun er like disiplinert med sine spisevaner som med fitness. Og det virker trygt å si at J.Lo og forloveden Alex Rodriguez er i dette sammen - husk det10-dagers uten sukker, lav-karboutfordring de fullførte i januar i fjor? Paret nikset alt sukker og begrenset karbohydratene. (Nå er det noe dedikasjon).

Sangeren, skuespilleren og danseren opprettholder balanse, men tar fortsatt smarte valg om hva som havner på tallerkenen hennes. Tross alt trenger hun å fylle opp tanken med sunn mat for å holde energinivået oppe, og prestasjonene hennes sterke.1 J.Lo spiser alle organiske hele matvarer.
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo)

'Jeg har henne til å spise veldig rent fordi hun trenger veldig bra drivstoff for alle tingene hun gjør,' henne trener Tracy Anderson fortalte Mennesker . 'Det hele er organisk, og det er veldig gjennomtenkt, med balansen mellom proteiner av høy kvalitet og mye næringstett mat.'

to Hun drikker vann hele dagen.
Se dette innlegget på Instagram

God søndag! 🏽 ukes nedtelling til Super Bowl = tid for en ny bling cup 💎🥤 !!! Gå over til TikTok for å ta på meg #JLoSuperBowlChallenge.

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo) 19. januar 2020 klokken 15:07 PST

Hydrering er så avgjørende for sangeren at det er en hel kategori i hennes ekstremt sunne kosthold. (J.Los diettkategorier inkluderer protein, grønnsaker, fett, karbohydrater og vann, ifølge hennes trener og livscoacher, Dodd Romero.) 'Hun drikker minst syv glass om dagen,' sa han US Weekly .

Det er et sikkert bud at hennes berømte bling-kopp hun tar overalt er fylt med H2O. Jenny har også lenge unngått alkohol og koffein. 'Jeg har ikke hatt koffein på mange år,' sa hun Hollywood Life .

3 J.Lo unngår bearbeidet, pakket mat.
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo) 1. februar 2020 kl 12:02 PST

Ikke at jeg kan se for meg J.Lo handle i matbutikken, men hvis hun gjorde det, ville hun bla i den omkretsen etter fersk mat. 'Alt er friskt,' sier Anderson. 'Det er ingenting behandlet - bare [proteinpulver] i en risting hvis vi gjør en proteinriste en dag.'

J.Lo 'holder seg borte fra bearbeidet mat og får næringsstoffene fra hele kilder,' bekreftet Romero til US Weekly . Hennes viktigste proteinkilder er eggehvite, hvitt kjøttkalkun, kyllingbryst og gressmatet biff. J.Lo spiser også fisk til proteinet og omega-3 og 6. Hun tillater seg selv 'en håndfull' nøtter hver dag for sunt fett, per Romero.

4 Hun laster tallerkenen med grønnsaker.
Se dette innlegget på Instagram

Dag 4 og følelse ..... litt bedre :) Hvem er med meg? # 10daychallenge #NoCarbsNoSugar

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo) 24. jan 2019 kl 13:38 PST

En hel kategori av dietten hennes er viet til grønnsaker, men ikke alle er skapt like for J.Lo. Hun sikter mot mer bladgrønnsaker og styrer unna gulrøtter og mais, på grunn av høyere sukkerinnhold, per Romero. Når hun ikke gjør en 10-dagers utfordring, inkluderer J.Lo komplekse karbohydrater til måltider. Noen av favorittene hennes er søte poteter, brun ris, quinoa, risbrød og havregryn ifølge Romero og US Weekly .

5 J.Lo opprettholder balanse.
Se dette innlegget på Instagram

Så takknemlig i dag og hver dag! Velsignelser ... 🧡💛🍁🦃. GLAD TAKKGIVER ALLE !!

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo) 28. november 2019 klokken 19:07 PST

'Hun er en veldig balansert person, så hun kommer ikke til å gå glipp av Thanksgiving eller en ferie med barna sine,' sier Anderson.

'Gjennom årene har jeg lært viktigheten av å opprettholde et sunnere [...] kosthold,' sa J.Lo Mennesker . “Jeg spiser fremdeles noe av maten jeg elsker, men med måte. Jeg fratar ikke meg selv. ' Hennes favoritt desserter? Forlover Alex Rodriguez delte videre Utsikten at Jennifer elsker sjokoladekremis og sjokoladekjeks. Jente, samme.

6 Hun går for den sunne retten på restauranter.
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo) 18. november 2019 klokken 12:50 PST

Ja, J.Lo spiser ute på restauranter. 'Jeg er en veldig sosial person og elsker å tilbringe tid med vennene og familien, så når vi går ut og spiser prøver jeg å ta sunne valg,' sa hun Hallo! . 'De fleste restauranter tilbyr sunne måltider, så jeg ser etter ting på menyen som passer til min livsstil. Jeg tar en salat eller fisk med grønnsaker. Og jeg sørger for at jeg drikker mye vann gjennom hele måltidet. '

7 J.Lo danser mens hun lager mat.
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Alex Rodriguez (@arod)

Hun er # mål på kjøkkenet så vel som overalt ellers. A.Rod delte denne søte videoen av J.Lo som kokte og danset rundt på kjøkkenet med sin familie. Han skrev i bildeteksten: 'Slik lager vi mat på kjøkkenet vårt 😂🕺🏼💃🏼'

8 Hva J.Lo vanligvis spiser på en dag.
Se dette innlegget på Instagram

Lørdag kveld 🌟

Et innlegg delt av Jennifer Lopez (@jlo) 20. oktober 2019 klokken 10:52 PDT

Frokost: Frokosten til Jennifer er vanligvis en proteinpakket smoothie, fortalte hun Mennesker . Den har en skje med proteinpulver , jordbær, bringebær, blåbær, gresk yoghurt, kanel, honning, isbiter og en klem fersk sitronsaft.

Lunsj: 'Ved lunsjtid sulter jeg,' sa J.Lo Hollywood Life . Hun går ofte for en salat med laks og grønnsaker som brokkoli, courgette og paprika og en vinaigrette. Hun delte også en annen lunsjsalatoppskrift med Mennesker i 2015: finhakket grønnkål med queso, gresskarfrø, fersk sitronsaft, ekstra jomfru olivenolje og hakket sjalottløk.

Snacks:
J.Los travle timeplan (hei-filming, øvelser og mye mer) betyr at hun trenger drivstoff på farten. “Jeg er alltid på farta, og jeg liker alltid å ha detsunnere matbitalternativer som frukt eller grønnsaker med meg, ”fortalte J.Lo Mennesker .

Middag:
Når middagen ruller rundt, går J.Lo vanligvis for et protein parret med quinoa. 'Det føles som ris og bønner, som jeg vokste opp med. Og jeg liker svinekjøtt og kylling - spesielt puertorikansk stil! ' hun sa. Som et alternativ vil hun også koble proteinet sitt med grønnsaker som sauterte rosenkål og bakte syltetøy. 'Kroppen hennes har nettopp krympet og strammet seg, og styrken har faktisk doblet seg,' sa Romero US Weekly . Men for J.Lo handler alt om drivstoff og aldri om begrensninger.