Inne i Mariah Careys nettoverdi - Hvordan 'Alt jeg vil til jul er du' tjener penger

Det har gått 25 høytid fylt år siden Mariah Carey ga ut sin ikoniske høytidsingle, 'All I Want for Christmas Is You' i 1994. I år toppet den for første gang Billboard Hot 100, og ble popstjernens 19. nr. 1-hit, den mest av enhver soloartist i historie. 'Vi ønsket definitivt å sparke det i høygir i år med sangen for å feire 25-årsjubileet, men jeg forventet absolutt ikke at det skulle slå nr. 1 to uker før jul,' sa popstjernen. Billboard . For å feire jubileet dro Mariah også en overraskende ny musikkvideo til sangen, regissert av Taylor Swifts regissør Joseph Kahn. 'Vi ønsket å lage en moderne klassiker,' sa Mariah under en YouTube-spørsmål. 'Det er litt motsatt av den originale videoen ... Dette er mer en produksjon, men jeg føler at den har samme ånd, om ikke mer.'

Når vi snakker om høytidsånd, har Mariah tjent inn jul på tiår . Så mye at hennes nåværende formue er en god sum penger - til en verdi av 320 millioner dollar, ifølge KjendisNetWorth.com . Slik laget popstjernen all den (julekake) deigen:

Mariah er laget millioner av hennes ikoniske høytidshit.

Ifølge Recording Industry Association of America , Mariah er den nest mest solgte kvinnelige artisten gjennom tidene når det gjelder album. Bare Barbra Streisand har slått henne. Mariah har solgt totalt 66,5 millioner album, noe som betyr at hun sannsynligvis ser noen få dollar av hvert solgte album, etter å ha tjent inn forskuddet mot royalties.Og ifølge Økonomen , Mariah har tjent 60 millioner dollar i royalties for 'All I Want for Christmas Is You' alene. (PS S. #iconic høytidssang tok tilsynelatende bare 15 minutter å skrive!)

Peep Mariahs nye musikkvideo for 'All I Want For Christmas Is You' nedenfor:

Hun henter også inn dollar fra bokavtaler.

Alt jeg vil ha til jul er degMariah Carey amazon.com HANDLE NÅ

I 2015 ga Mariah ut en barnebok med Doubleday Books for Young Readers på Penguin Random House, med tittelen Alt jeg vil ha til jul er deg . (Begynner å se et tema her?) Det handler om 'en ung jente hvis største juleønske er for en ny valp', og gir sangen ny betydning.

Hun har visstnok også hatt en memoir i verkene, som vil publiseres i slutten av 2020, pr Variasjon .

Mariah har laget moula fra flere TV-opptredener.

I forrige uke ga Amazon ut en dokumentar som beskriver opprinnelsen og den enorme suksessen til 'All I Want for Christmas Is You'. Morsomt faktum: Mariah sier at hun dekorerte studioet med julepynt, selv om det ikke var høytid.

Og husker du da hun signerte for å dømme American Idol i 2013? Ja ... tilsynelatende var kontrakten hennes verdt $ 18 millioner i ett år med en opsjon på å fornye, ifølge Mennesker . Hun hadde også en åtte-episode reality-serie, Mariahs verden , med ER! fra 2016 til 2017, pr Variasjon .

Og hun fanget tonnevis av billettsalg for ferieturen.

Presentert av Hallmark Channel, spente Mariahs ferietur i 2019 over seks byer, inkludert et fem-show-opphold på Cæsars Palace i Las Vegas. Siden 2014 har hun turnert i løpet av høytiden, med en inntekt på 16,5 millioner dollar, pr Billboard . Men dette året var første gang hun fylte arenaer som Madison Square Garden med lystigere.

Relatert historie

Hun kommer tilbake til Vegas for et nytt fem-show-opphold i februar. 'Håpet nå er å ta [hennes juleforestilling] og virkelig gjøre det til en årlig begivenhet som får en mye bredere, verdensomspennende appell,' sa Mariahs mangeårige agent, Rob Light, til publikasjonen.

Det er heller ikke hennes første opphold i Las Vegas. I 2015 signerte Mariah en avtale på $ 30 millioner for et toårig opphold i Cæsars palass.