Hvorfor dømmer ikke Len Goodman 'Dancing With The Stars' sesong 29?

 • Langtidsdommer Len Goodman var MIA fra Danser med stjernene sesong 29 premiere.
 • I stedet profesjonell danser og World of Dance dommer Derek Hough erstattet ham.
 • Len klarer ikke å dømme kjendisdansforestillingen på grunn av COVID-19-pandemien.

  Danser med stjernene fans har kanskje lagt merke til en stor utvikling denne sesongen - og jeg snakker ikke omCarole Baskin. I løpet av sesong 29 premiere, dommerCarrie Ann Inabaog Bruno Tonioli fikk selskap av et nytt (ish) ansikt i dommerpanelet. Derek Hough , som døde seere vil gjenkjenne som en seks-gangig Mirrorball-mester pro-danser, erstattet mangeårig dommer Len Goodman. Så hvis Derek lager sitt DWTS debut som dommer, fans lurer på: Hvor pokker er Len?

  'I lys av dagens forhold,' Sa ABC i en uttalelse , Len 'vil ikke være i stand til å dømme denne sesongen live i ballsal, selv om han fortsatt vil være en del av showet i en annen kapasitet som deler sin ballroom-ekspertise fra London.' I utgangspunktet kan Len ikke forlate Storbritannia på grunn av den globale COVID-19-pandemien.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Dancing With The Stars #DWTS (@dancingabc)  Når det gjelder Derek, høres han begeistret ut over å være tilbake. 'Dette showet har vært og vil alltid være utrolig spesielt for meg,' sa han i en uttalelse. 'Å komme tilbake føles som å komme hjem, og jeg kunne ikke vært mer spent på å være tilbake i ballrommet.' Derek er ikke ny i dommerjobben, FYI: D.Hough presiderer for tiden World of Dance sammen med meddommerne J.Lo og Ne-Yo .

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Dancing With The Stars #DWTS (@dancingabc)

  I mellomtiden er ikke Len den eneste DWTS døm å møte et reisehikke under pandemien. Bruno reiser normalt mellom Storbritannia og USA for å bedømme Storbritannias show Strictly Come Dancing , som ikke er mulig akkurat nå .

  Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io