Hvordan overvinne Empty Nest Syndrome og trives

Hvordan overvinne Empty Nest Syndrome og trives 1

De sommeren før college kan fly forbi i en virvelvind av lister, legebesøk, shoppingutflukter og orienteringsøkter. Før du vet ordet av det, vil du gå ut av en studenthjem uten barnet ditt og dra hjem for å … gjøre hva? Hvordan skal du klare å overleve de endeløse tomme dagene og nettene som venter på deg? Er du dømt til å lide av Empty Nest Syndrome resten av livet?Hvordan overvinne Empty Nest Syndrome-overskriften - en mor som klemmer datteren ved konfirmasjonen

Gjett hva? Det er helt normalt å bekymre seg for ditt kommende tomme reir. Jeg mener selve setningen er ganske gledesløs. Din rede , hjemmet du har bygget for å oppdra kyllingene dine, kommer til å bli tømme, forlatt av akkurat de ungene. Heldigvis har jeg noen tips for å hjelpe deg med å overleve tomt reir-syndrom og til og med trives i denne neste fasen av livet.

Innholdsfortegnelse [Åpne] [Lukk]

Du kan også registrere deg for min spesielle e-poststøtte bare for den første uken i ditt tomme reir. Du vil motta én e-post hver dag med en aktivitet eller et tips for å hjelpe deg i løpet av den første uken.

Trenger du litt ekstra støtte?

Ny tom nester? Forutse (eller kanskje gruer du deg) det kommende frafallet på college? Vi har din rygg!

Registrer deg nå for Midlife Ramblers 7-dagers e-postserie, Thriving in Your Empty Nest, og du vil motta en e-post hver dag de neste syv dagene (pluss noen få bonuser) fylt med støtte, tips og ideer for å hjelpe deg med overgangen til neste spennende fase av livet ditt!AbonnereDet er på vei! Sjekk innboksen din for din første e-post!

Du vil også motta Midlife Ramblers ukentlige nyhetsbrev hvor du vil være den første til å høre om nye gratistilbud. Avslutt abonnementet når som helst.

Hvordan overvinne Empty Nest Syndrome og trives 2

Tom Petty hadde rett: The Waiting is the Hardest Part

Hvis barnet ditt ennå ikke har forlatt hjemmet, kan du bli overrasket over å finne ut at du for tiden går gjennom den aller verste delen av Empty Nest Syndrome: forventning. Å forutse det tomme reiret ditt bygges etter hvert som barnet ditt går inn i de senere årene på videregående, og det blir mest intenst når barnet ditt avslutter videregående. Det er en tilsynelatende endeløs serie med banketter, anerkjennelsesseremonier og tradisjoner, alt tilsynelatende designet for å bare knuse hjertet ditt med det endelige av det hele.

Heldigvis er ting ikke helt endelige, det føles bare slik. Som en veteran tom nester, kan jeg love deg at barnet ditt ikke vil slutte å trenge deg når de først kommer på college, og du er ikke dømt til å sitte alene, natt etter natt, med et glass vin og et Real Housewives-maraton. (Med mindre du vil. Det er faktisk min idé om en perfekt kveld.)Det er normalt å føle seg litt trist og urolig når du kommer hjem til det tomme huset rett etter at du har sluttet på skolen. Men med noen få strategier kan du gjøre denne tiden om til en periode hvor du kan være stolt av både barnets nye uavhengighet og din egen. Dette kan være en tid for dere begge å spre vingene og ta flukt.

Vær tålmodig med deg selv mens du tilpasser deg ditt tomme reir

Husker du de første dagene etter at du tok med den nye babyen din hjem fra sykehuset? Føltes livet ditt normalt for deg?Livet mitt føltes absolutt ikke normalt for meg de første dagene av foreldreskapet. Jeg husker spesielt en lørdagskveld i de tidlige dagene da vi prøvde å ha en vanlig lørdagskveld mens vi så en film. Sønnen min ammet fredelig den første halvtimen og tilbrakte deretter de neste to timene i en tilstand av irritabel irritasjon. Hvis jeg satte meg ned, maset han. Hvis jeg reiste meg, sutret han. Å overlevere ham til faren førte til gråt i full skala. På slutten av kvelden var vi alle i tårer.

Du vil også elske

Hvordan takle et respektløst voksent barn

Hvordan takle et respektløst voksent barn

Jeg tilhører flere grupper for tomme reirforeldre på Facebook, og jeg ser så mange innlegg i disse gruppene der mødre sier ting som dette: Min voksne datter...

Les mer

Det tok en stund før mitt nye liv som forelder virket normalt for meg, og det kommer til å ta en stund før ditt nye liv som en tom nester virker normalt for deg. Hvis du føler deg trist, respekter følelsene dine og aksepter dem og husk at du går gjennom en periode med tilpasning til denne nye fasen.Hvis du har lyst til å gråte, så la deg selv ha en hyggelig gråte. Jeg kan ikke være den eneste kvinnen som gråt mens de tilpasset seg foreldreskapet. Det er ok å gråte nå også.

Lag noen spesielle planer bare for deg

Nå er det perfekte tidspunktet for å planlegge en helgetur med ektefellen din eller en jentehelg. Du har litt fritid, og det er på tide for deg å kose deg. Jeg vil oppfordre deg til å dra på en helgetur (eller lengre) selv om du tror du bare vil tulle rundt hele tiden. Det er noe med å komme ut av den vanlige rutinen som hjelper oss å utvikle et nytt syn og fornye ånden vår.

Hvis du føler deg lyst, kan du ta en helg alene for et retreat for egenomsorg og bruke tid på å bli kjent med den personen du sannsynligvis ikke har brukt mye tid på å tenke på i det siste: deg selv.Hvordan overvinne Empty Nest Syndrome og trives 3

Ta deg tid til å lage noen nye rutiner

Min favoritttid på dagen nå er om kvelden når mannen min kommer hjem. Jeg serverer middag og så tar vi hver vår tallerken over til sofaen hvor vi nyter måltidet mens vi ser på litt kvalitets-TV. Vår nåværende favoritt er Flip or Flop Atlanta; vi liker å skrike Hva? Det er ingen måte du kan få det gjort så billig!

Du kan nyte en kveldsyogatime, ta opp en ny hobby eller besøke en gammel. Nå som vi ikke lenger bruker spisebordet vårt, har jeg likt å sette opp et puslespill for å fylle den plassen.

Hvordan overvinne Empty Nest Syndrome og trives 4

Bruk litt tid på å bli kjent med deg selv igjen

Hvis du vil lage nye rutiner som du liker, må du først vite akkurat hva du liker. Og det kan være tøft etter år som mor. Du har brukt år på å sette andres behov foran dine egne. Nå er det din tid og din tur til å finne ut hva du liker og hva du vil. jeg har skapt en gratis e-bok med journalaktiviteter du kan bruke til å bli kjent med deg selv igjen og jeg har noen andre forslag også om måter å bli kjent med deg selv på igjen .

Still opp litt ekstra støtte for den første uken

Forandring er vanskelig! Stol på vennene dine for støtte. Eller ta kontakt med en terapeut for en diskusjon. Det kan være veldig nyttig å ha noen å snakke med når livet ditt utvikler seg.

Hvis du vil ha litt ekstra støtte under overgangen til det tomme reiret, kan du registrere deg for min gratis e-postserie, Thriving in Your Empty Nest. Du vil motta en e-post hver dag i 7 dager for å gi støtte og oppmuntring når du går gjennom de første dagene som en tom nester. Hver e-post vil også ha tips og øvelser for å hjelpe deg å tilpasse deg den nye normalen og trives i denne spennende nye fasen av livet ditt.

Trenger du litt ekstra støtte?

Ny tom nester? Forutse (eller kanskje gruer du deg) det kommende frafallet på college? Vi har din rygg!

Registrer deg nå for Midlife Ramblers 7-dagers e-postserie, Thriving in Your Empty Nest, og du vil motta en e-post hver dag de neste syv dagene (pluss noen få bonuser) fylt med støtte, tips og ideer for å hjelpe deg med overgangen til neste spennende fase av livet ditt!

AbonnereDet er på vei! Sjekk innboksen din for din første e-post!

Du vil også motta Midlife Ramblers ukentlige nyhetsbrev hvor du vil være den første til å høre om nye gratistilbud. Avslutt abonnementet når som helst.

Hvordan overvinne Empty Nest Syndrome og trives 2 Hvordan overvinne Empty Nest Syndrome og trives 6 Hvordan overvinne Empty Nest Syndrome og trives 7