Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans

hvordan lage en egen bokside krans overskrift

En av mine favoritt ferie DIY-prosjekter er å lage boksidekranser. En krans laget av sidene i en bok er ikke bare en fin dekorasjon. Du kan tilpasse kransen din for å hedre en bok som er viktig for deg, vise frem dine interesser, eller til og med hylle en spesiell person i livet ditt.Jeg begynte virkelig å lage boksidekranser under pandemien. Det er det perfekte feriehåndverksprosjektet fordi:

  • Det er billig. Du har kanskje allerede alt materialet for hånden.
  • Det er raskt. Hver boksidekrans tar bare noen få timer å lage.
  • Det ferdige prosjektet ser elegant og spesielt ut, som om du har brukt massevis av penger og mye tid. Total seier!
Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 1

Boksidekranser er også fantastiske gaver fordi de er så personlige. Du har tatt deg tid til å lage en vakker dekorasjon til din kjære. Gaven er ekstra meningsfull hvis du bruker boksider som bringer tilbake et godt minne eller en lykkelig tid.

Noen mennesker føler at det er respektløst å ødelegge en bok; nesten blasfemisk. Jeg er helt uenig. I mitt sinn gir en bokkrans nytt liv til en elsket bok ved å vise den frem slik at du nyter og setter pris på den når du ser den.

Så la oss lage en krans sammen!Hva du trenger for å lage en boksidekrans

    Et skjema for din krans.
    Jeg brukte en kransform jeg fikk fra dollarbutikken til denne kransen, men du kan også lage din egen kransform ved å tegne en 12-tommers sirkel på solid papp.Teip Saks eller en håndverkskniv Varmlimpistol og limstifter Hyssing eller noe lignende for å fungere som en kransholder En gammel bok.
    Her kan du bli virkelig personlig. Jeg laget flere kranser ved å bruke sidene fra et sett med sangbøker som jeg fikk for $1,00 hver på Goodwill. Til kransen i dette innlegget brukte jeg et gammelt leksikon kalt The Book of Knowledge (et annet Goodwill-funn) med tonnevis av morsomme oppføringer og illustrasjoner. Du vil ha en bok med sider som er lett å manipulere. Jeg har prøvd å lage kranser fra eldgamle bøker, og sidene var så tørre at de revnet og smuldret så snart jeg prøvde å lage konglene til kransen. Jeg elsker ideen om å lage en krans som gave fra sidene i vennens favoritt barndomsbok.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

DIY Dollar Tree Christmas Tree Craft

DIY Dollar Tree Christmas Tree Craft

Noe av det beste som skjedde med meg i 2020 var endelig å besøke og oppleve vidunderet med Dollar Tree. Hvordan gikk jeg så lenge uten å vite hvor flott denne butikken er? Så mange gode produkter og alt er...

Hvordan lage din egen DIY-boksidekrans

Å lage din egen krans er så enkelt! Jeg har detaljert trinnene her, men det eneste du trenger å vite er at INGENTING MÅ VÆRE PERFEKT. Hvis sidene dine ikke er helt rette, og hvis kjeglene dine ikke er perfekt utformet, vil den ferdige kransen fortsatt være vakker.

STEG EN: Bruk en håndverkskniv til å fjerne sidene av boken din rent fra bokens ryggrad.Du trenger MANGE sider. Jeg brukte rundt 75 sider til kransen min.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 2

TRINN TO (Valgfritt): Trim siden om nødvendig.Jeg trimmet hver side jeg brukte fra 12 tommer til 6,5 tommer fordi kransen min ville vært for stor med hver side på 12 tommer.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 3

TRINN TRE: Rull hver side til en kjegleform.

Hold siden diagonalt og rull deretter til en kjegle med en spiss ende. Jeg stakk siden av siden som ble revet ut av boken under den glatte siden av siden for å skjule de fillete kantene på papiret. Tape kjeglen for å beholde formen.Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 4

Start med å holde siden diagonalt.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 5

Brett til en kjegle ved å rulle sidene av papiret mot midten og stikke den ene enden av papiret under den andre. Deretter teiper du kjeglen.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 6

Du kommer til å lage mange kjegler.TRINN FIRE: Fest en kleshenger til kransen din.

Du vil gjøre dette før du legger til kjeglene. Når konglene først er på kransen, kan det være veldig tungvint å legge til en kleshenger. Jeg sløyfet et stykke garn gjennom kransen min og knyttet den til en knute.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 7

TRINN FEM: Sett sammen det første laget av kransen.

Du starter med å snu kransen til baksiden og lime konglene på kransen med den spisse siden på kanten av kransen. Plasser konglene slik at den åpne kanten av konglen vender mot kransens forside.

For å fordele kjeglene jevnt, liker jeg å begynne med å forestille meg at kransen er en klokke og deretter plassere mine første kjegler klokken 12, 6, 3 og 9.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 8

Fortsett å lime ned kjeglene, fordel dem jevnt, til du har dekket baksiden av kransen.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 9

TRINN SEKSTE: Legg til den andre raden med kjegler.

Vend kransen til forsiden for å legge til det andre laget av kjeglene. Vi ønsker å dekke den indre sirkelen av kransen med disse konglene, så lim disse konglene med spissen av kjeglen nederst i kransens indre sirkel.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 10

Ordne kjeglene slik at de dekker mellomrommene mellom den første raden med kjegler.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 11

Kransen din vil sannsynligvis se ganske forferdelig ut på dette tidspunktet. Det er greit – vi er i ferd med å gjøre det pent igjen.

TRINN SYV: Avslutt med det tredje laget med kjegler.

Du bruker det tredje laget med kjegler for å skjule noen av kransformene som fortsatt kan vises. Så du vil legge til kjeglene på tredje rad til alle tomme områder av kransen.

Lim konglene ned ved først å lime den spisse enden på baksiden av kransen. Lim deretter midten av kjeglen på innsiden av kransformen. Avslutt med å lime toppen av kjeglen til den andre raden med kjegler.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 12

Pass på at den tredje raden med kjegler er godt limt til kransen slik at alle kjegler fortsetter å holde formen.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 13

TRINN ÅTTE (valgfritt): Legg til dekorasjoner på kransen din.

Når du har den tredje raden med kjegler sikkert limt til kransen din, er kransen klar til å henge. Men jeg liker vanligvis å legge litt pynt til kransen min. Her har jeg rett og slett limt ned noen Dollar Tree julepynt til den indre sirkelen av kransen.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 14

Den ferdige kransen

Her er den ferdige kransen som henger i huset mitt. er det ikke vakkert? Jeg elsker utseendet så mye.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 15

Andre typer boksidekranser

Du kan variere hvilke typer kranser du lager ved å legge til forskjellige dekorasjoner eller endre stilen på kransformen.

Her er en krans jeg laget i fjor. Jeg brukte en gammel sangbok til sidene og la til litt kristtornkvist fra Dollar Store og vintage-engelen vi hadde på toppen av treet vårt da jeg var barn. Denne kransen er veldig spesiell for meg.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 16

Og dette er muligens min favorittkrans jeg har laget. Den er ganske skjør, fordi sidene kom fra en sangbok fra 1922, og de er tørre og smuldrende. Men jeg elsker enkelheten i denne kransen. Jeg brukte en rund papputskjæring på baksiden.

Hvordan lage din egen elegante DIY-boksidekrans 17

Alt du trenger for å håndtere høytiden

25 måter å ha en veldig god jul selv om du tilbringer julen alene

25 måter å ha en veldig god jul selv om du tilbringer julen alene

25 essensielle tips for selvpleie i ferien

25 essensielle tips for selvpleie i ferien

DIY Dollar Tree Christmas Tree Craft

DIY Dollar Tree Christmas Tree Craft

12 koselige måter å feire en veldig hyggelig jul på

12 koselige måter å feire en veldig hyggelig jul på

Ti ferieantrekk du kommer til å elske uansett hva dine ferieplaner er.

Ti ferieantrekk du kommer til å elske uansett hva dine ferieplaner er.

Julekortideer for tomme nesters

Julekortideer for tomme nesters

15 raske og enkle ideer til julefrokost

15 raske og enkle ideer til julefrokost