Hvordan drikke med middag påvirker vekten din

BoozeBelly1.jpg ,

Det er ingen hemmelighet at sprit - si en isete margarita for å vaske ned noenkrydret fisk elendige- tilfører ekstra kalorier til måltidet. Men du kan være mindre tydelig på de andre måtene alkohol kan skru på kostholdet ditt. Se om du kan fortelle fakta fra skjønnlitteratur i dette virtuelle drikkespillet.

Sann eller usann: Mens du drikker alkohol, gjør kroppen din alt til fett. Falsk. Kroppen din snur seg ikke hver matkalori i fett bare fordi du vasker deg ned med alkohol. Imidlertid er det noe sannhet i myten.

Leveren din kjenner igjen biproduktene av alkohol som giftstoffer, slik at kroppen din slutter å behandle næringsstoffer fra maten du har spist mens den først tar vare på de 'onde gutta'. Som et resultat forbrenner kroppen din tomme alkoholkalorier (dvs. de med lite næringsstoffer) for energi mens fordøyelsen av næringsrik mat blir satt på bakbrenneren. Når du bruker mer kalorier enn du forbrenner (et sannsynlig scenario når alkohol er en del av måltidet), lagrer kroppen din det overskytende som fett. Når kroppen kommer til å forbrenne matkalorier, trenger den kanskje ikke energien og ender opp med å lagre de ekstra kaloriene du har spist som fettceller. Det beste alternativet er å drikke moderat, velge drinker med omhu (gå for vodka-brus med sitron, eller velg et glass vin over en sukkerholdig piña colada) og følg dem med et velsmakende, sunt, velbalansert måltid, inkludert masse av grønnsaker, noe magert protein og sunt fett.

Sann eller usann: Det er umulig å gå ned i vekt på en diett som inkluderer alkohol. Falsk. Selv om du suger ned alkoholkalorier kan utfordre vekttapstiltaket ditt, forhindrer alkoholen ikke direktevekttap. En fersk studie viste faktisk at kvinner som drakk en lett til moderat mengde alkohol (definert av studien som 1,5 til 3 drinker om dagen) fikk mindre vekt og hadde en betydelig lavere risiko for å bli overvektige enn ikke-drikkere over en 12-åring. -år periode og utover. Men dette betyr ikke at ikke-drikkere skal begynneå drikke alkohol for å hjelpe deg med å gå ned i vekteller forhelsemessige fordeler av sprit.

Din evne til å slippe kilo avhenger av den totale energibalansen din, eller kaloriene du bruker minus kaloriene kroppen din forbrenner. Når du spiser mer enn du brenner, går du opp i vekt; når du brenner mer enn du spiser, taper du.

Det er imidlertid lett å overse overflødig kalorier du tar inn - både fra selve alkoholen og den ekstra maten du kan innta sammen med den - mens du er under påvirkning. Et enkelt glass hvitvin eller 1 1/2 unse brennevin gir ca 90 kalorier; et vanlig øl inneholder ca 150 (et lett øl har ca 110). Tilsetning av en mikser som fruktjuice eller tonic vann kan doble antall kalorier i en cocktail med sterk brennevin. En typisk martini inneholder 210 kalorier, og en piña colada kan overstige 300 kalorier. Det glass vin til middag kan sabotere din vektreduksjon.

Videre viser forskning at så få som to standard alkoholholdige drikker kan redusere kroppens fettforbrenningsprosess med hele 73%. (Og det gjelder alle fettrike matvarer du spiser mens du drikker og noe fett du har prøvd å bli kvitt før du tok din første slurk - selv om du har spist en av disse fettforbrennende matvarer .)

Sann eller usann: Drikking gjør deg sulten. Ekte. Selv om alkohol inneholder kalorier, tilfredsstiller ikke alkohol oss på samme måte som maten gjør. Dette betyr at vi ikke ender med å konsumere færre matkalorier for å kompensere for de vi har drukket. Faktisk kan alkohol få oss til å ønske å spise mer. Studier viser at alkohol øker appetitten din ved å undertrykke leptin, hormonet som normalt ber hjernen din om å slutte å spise og påvirker mange andre hjernekjemikalier som er involvert i.appetittundertrykkelse. Det får oss også ganske kjent til å miste hemningene våre, og ta beslutningen om å ta et stykke pizza eller bestille de kyllingvingene desto lettere.

Sann eller usant: Fyll å spise er aldri en god idé. Falsk. Faktisk er det litt av en fangst-22: Visst, det å hylle ned mens du drikker er kanskje ikke så bra for midjen din - spesielt fordi selvkontrollen din sannsynligvis blir dempet på den tiden. Men å spise mat - selv om det er pizza - mens du drikker, reduserer hastigheten på at alkohol absorberes i blodstrømmen, noe som resulterer i et lavere rusnivå, og avverger sultplager som kan føre til at du når frem til ikke-diettvennlig mat. . Bare husk å lage kaloriene du spiser mens du drikker, sunne.

Sant eller usant: Det er best å drikke alkohol etter at du spiser, ikke under måltidet. Falsk. Faktisk er det sannsynligvis best å konsumere alkohol sammen med et sunt, balansert måltid for å dempe effekten av rusen. Jo høyere fettinnholdet i måltidet er, jo mer tid tar det for magen å tømmes, noe som reduserer prosessen med alkoholabsorpsjon, og avverger overflødig følelse av sult som kan få deg til å komme til ikke-diettvennlig mat.foto: iStockphoto / Thinkstock Mer fra WH :
Drikking og trening:Hvordan alkohol påvirker treningen din
De beste lette ølene
Regler for å drikke på diett
12 Flat-Belly Foods


Gjør over kroppen din! Kjøpe Tone hver tomme: Den raskeste måten å skulpturere magen, rumpa og lårene på!