Hvordan det er å få en lykkelig sluttmassasje

lykkelig slutt.jpg Shutterstock

Nathan G-Chatter meg på fredag ​​ettermiddag for å foreslå at vi starter helgen med å inhalere dumplings i Chinatown.

Under middagen forteller han mer om en jente han nettopp har begynt å se. Han er spent - de har akkurat hatt sin første søvn på onsdag, noe som alltid er hyggelig. Men han sov ikke godt i sengen hennes. Han hadde blitt plassert vanskelig og ammet nå et knekk i nakken.

'Du bør få massasje,' sier jeg.' Vi skulle få massasje, sier han.

'Men ryggen min er bra.'

'Ja, men du er litt av en tett fyr.'

Han har rett. Vi bestemmer at det ikke er noen tid som nåtiden - spesielt siden vi er i Chinatown.

I slekt:En prostituert forteller alle: Inne i soverommene på et amerikansk bordell

***

Vi rusler rundt i nabolaget, stanken av fiskemarkeder overgår alt. Nathan velger den første ikke så skyggefulle virksomheten vi møter. En kvinne i resepsjonen forteller oss at vi ikke trenger en avtale, og at våre respektive massører vil hente oss et øyeblikk. Noen få minutter senere fører en kvinne som ser ut til å være omtrent vår alder (midten av 20-årene) Nathan til baksiden av bygningen. Rett etterpå dukker det opp en litt eldre kvinne og innkaller meg tilbake. Jeg følger henne gjennom et perlet gardin til en hall med en haug med dører, hvorav den ene peker meg gjennom. Hun forteller meg på ødelagt engelsk og håndbevegelser at jeg skal kle på meg, ta på meg et håndkle og legge meg på bordet. Hun forlater rommet slik at jeg kan komme meg til privatpersoner.

Når hun kommer tilbake, står jeg med hodet mitt i bordets smultringhull og et håndkle festet rundt midjen. La meg være tydelig her: Jeg forventet ikke noe slags morsom virksomhet på dette tidspunktet. Hun begynner med å stå over hodet mitt og elte på det, noe som føles fantastisk. (Jeg vet ikke hvorfor, men å få en annen person til å vaske håret er den største følelsen i verden, ved siden av en orgasme eller, blir jeg fortalt, kjærlighet.)

Før denne opplevelsen har jeg bare noen gang hatt massasje fra min mors gå-til-utøver, en kvinne ved navn Faye som bare snakker engelsk — og mye av det — mens hun jobber med deg. Når jeg tenker på Faye, tar jeg et prikk i samtalen og spør kvinnen hvor lenge hun har massert.

'Bare slapp av,' sier hun, og det gjør jeg, og faktisk sløver jeg av.

Jeg kommer til når hun banker på siden min. Jeg trekker hodet fra bordets smultring og fordøyer grovt at hun beier meg om å vende meg på ryggen. Hun begynner med beina mine, som føles ganske groovy, og jeg lukker øynene igjen. Massøren fjerner forsiktig håndkleet, noe som får meg til å åpne øynene igjen. Jeg kikker ned på overkroppen for å se hva som skjer ... og det som skjer er at hun ruller kondom på penis. Jeg oppdager at jeg har ereksjon. Dette er egentlig ikke en overraskelse fordi jeg er den typen person som får boners hvis du ser på meg på riktig måte. Noen ganger er jeg bekymret for at jeg kommer til å bruke min genetisk tildelte sum boners for tidlig før jeg fyller 30 år.

Se denne videoen for å lære alt du aldri visste om den mannlige anatomien:

. Rød, tekst, linje, skrift, fargerikhet, karmin, oransje, coquelicot,

Denne kvinnen er helt klart i ferd med å rykke meg av.

Dette er uventet. Jeg kjenner minst 10 andre dudes som har fått 'lykkelige avslutninger', og med unntak av meg selv og en annen, hadde de alle oppsøkt det. De hadde flittig undersøkt destinasjonen og ruslet inn døra og visste at de ville få en gnuggbåt. (En hevder å ha hatt sex med massøren sin, men jeg kan ikke bekrefte det.) Jeg er den eneste som har fått det til å skje uten noen diskusjon.

Et øyeblikk synes jeg det er morsomt at hun setter kondom på meg for en håndjobb. Jeg har aldri hørt om noe slikt. Men så kommer det til meg at hun sannsynligvis allerede har rørt ved flere andre kuk den dagen, og da føler jeg meg vagt motbydelig, men også takknemlig for kondomet.

Jeg tenker på å stoppe henne, men hun drar allerede bort. I stedet ler jeg på innsiden av absurditeten i denne situasjonen og bestemmer meg for å gå med den.

I slekt:Hva gutta virkelig synes om håndjobber

Tekst, Line, Electric blue, Font, Azure, Majorelle blue,

Jeg lukker øynene og fantaserer om Aubrey Plaza. Jeg tar ikke tid selv, men det er ikke lenge til jeg er tilstrekkelig 'avslappet'. For å fortelle deg sannheten, er det ikke så mye forskjellig fra å rive deg av. Tross alt er det ikke veldig mye kunst til det - det handler mer om dreiemoment.

Når det ender, peker hun på en søppelbøtte og forlater rommet. Jeg avhender kondomet - uten å kikke inn i gruene som papirkurven utvilsomt inneholder - og tar på meg klærne igjen. Jeg sjekker telefonen min for å finne at Nathan er ferdig før meg og drar tilbake til kontoret for å binde en løs ende, og at han ser meg på bursdagen til vår felles venn senere den kvelden. Den jerkoffen vil ikke snakke med meg om hvordan vi akkurat ble rykket.

Jeg googler det riktige tipset for en lykkelig slutt og gir $ 40 til massøren min på vei ut. Jeg stopper ikke for reaksjonen hennes. Jeg går hjem og tar en lur.

Fiolett, Lilla, Tekst, Magenta, Rosa, Linje, Fargerikhet, Font, Lavendel, Elektrisk blå,

***

Festen er hyggelig. Jeg blir veldig full og på en eller annen måte havner jeg i en kvinnes leilighet. Dette gleder meg, ettersom det ikke skjer så ofte. (Å gå hjem med en jentedel. Ikke den 'veldig berusede' delen. Det skjer hele tiden.) Spenningen min avtar imidlertid raskt når det blir tydelig at jeg ikke kan oppnå mer enn en halvmastboner mens vi er roter rundt.

'Dette har aldri, noen gang skjedd med meg før,' sier jeg - og sant, kan jeg legge til - men jeg er ganske sikker på at hun ikke tror meg og er skuffet. Jeg forstår. Jeg avstår fra å fortelle henne at jeg ikke kan få en opp, ikke på grunn av whiskyforbruket mitt, men fordi jeg har skutt en av i hendene på en massør bare timer tidligere.

Vi går begge til slutt ut.

I slekt:4 menn veier inn på ny liste over 'mest sexy' kvinnelige interesser

***

Jeg våkner tidlig og bytter groggy farvel med kvinnen. Hun gir meg ikke telefonnummeret sitt, men gir heller ingen vitser om hvordan jeg kanskje vil prøve Cialis eller noe dritt, så jeg er takknemlig.

Jeg møter Nathan og noen andre venner for brunsj. Siden det meste av gruppen har sett meg forlate festen, griller de meg om resten av natten. Jeg forteller dem at jeg ikke klarte å få en opp.

'Jeg vet ikke - det var gal og forferdelig.' Jeg sier. 'Må ha vært på grunn av den håndjobben. Jeg pleier ikke, slik du vet, å spille orgasme før spillet. '

Nathan ser på meg og sier 'Hvilken håndjobb?'

-

Scott Muska er forfatter i New York City. Du kan følge ham på Twitter @scottmuska, eller sende ham en e-post påsrm5082@gmail.com.