Hvor ille er det å gjøre treningsøkt med rygg mot rygg?

kvinne tricep dip Getty Images

Du har hørt trenere si ikke å gjøre våpen dag to dager på rad, men hva om du virkelig, egentlig vil du tone armene dine ASAP? (Disse pistolene kommer ikke til å forme seg selv!)

Det hele koker ned til hvilke øvelser du gjør og hvilke muskler du aktiverer. 'Det kan være greit å jobbe de samme muskelgruppene på påfølgende dager, så lenge du ikke gjentar nøyaktig de samme øvelsene, belastningene, repetisjonene osv.' forklarer Karlyle alvino , en National Academy of Sports Medicine-sertifisert personlig trener, en Flybarre instruktør på Svinghjulssport , og grunnleggeren av Iron Diamond Fitness i New York City.

Det er mange muskler i armene, så det er greit hvis du jobber med biceps, etterfulgt av triceps neste dag, og deretter sletter du dagen etter. Dette gir hver muskelgruppe tid til å hvile og gjenoppbygge, noe som er nødvendig hvis du vil se resultater. 'Det høres kontraintuitivt ut, vet jeg, men når vi trener og motstår, forårsaker vi små tårer i musklene,' forklarer Alvino. 'Hvis vi ikke lar kroppene komme seg, så river vi dem bokstavelig talt litt fra litt til de ikke lenger fungerer for oss slik vi vil eller trenger dem.'I SLEKT: 4 kvinner deler nøyaktig hva de gjorde for å få sinnsykt tonede armer

Så hvis du jobber med armene dine hele tiden og fremdeles ikke ser resultater, kan du overtrene dem.

Den gode nyheten er at du kan løse problemet ganske enkelt. For å fåarmene du skyter etter, Foreslår Alvino dedikert vekttrening en til to dager i uken, noe som vil fungere armene dine, men uten tung motstand (som barre eller Pilates) en til to dager i uken, og to til tre dager med kardiointervalltrening. Du bør legge igjen en til to dager for fullstendig gjenoppretting for å gi musklene dine en sjanse til å bygge seg opp igjen.

I SLEKT:Dette er den beste måten å få synlige toner på, ifølge forskning

Hvis du leter etter resultater, som i går, kan en trener hjelpe deg med å lage et treningsprogram tilpasset dine nøyaktige behov. - Det er ikke nødvendigvis billig, men jeg lover at investeringen er verdt det, sier Alvino.