Hvem er Hoda Kotbs forlovede Joel Schiffman? Hva du skal vite om 'Today' Host's Hus-To-Be

 • Hoda Kotb og kjæresten Joel Schiffman forlovet seg akkurat.
 • Joel foreslo under en date natt med middag på stranden.
 • De nylig pyntede forloverne har vært sammen i seks år og har adoptert to barn.

  Kjærlighet er i luften i dag for I dag medvert Hoda Kotb. Etter seks år sammen ba Hodas mangeårige kjæreste Joel Schiffman henne om å gifte seg med ham med et søtt strandforslag.

  Og selv om Joel bare stilte spørsmålet, har han og Hoda allerede bygd en familie sammen. ICYMI, paret har vært sammen siden 2013 og erforeldre til to adopterte døtre, Haley Joy ogHåper Catherine.

  'Jeg kommer til å være med Joel til min siste pust,' sa Hoda tidligere til Andy Cohen under et intervju i september 2018 Se hva som skjer live .  Her er alt du trenger å vite om Joel Schiffman, Hoda Kotbs nye forlovede og kjærlighet i livet hennes.

  Joel foreslo Hoda under middagen på stranden.

  Gratulerer til vår @hodakotb ! Hun er forlovet! pic.twitter.com/1Yy3oN5DfR

  - I DAG (@TODAYshow) 25. november 2019

  Formiddags talkshowet verten kunngjorde mandag at hennes mangeårige kjæreste Joel Schiffman endelig hadde poppet spørsmålet. Hoda, 55, og Joel, 61, spiste middag på stranden da Joel ga henne et tilbud hun ikke kunne nekte. “Vær min kone,” minnet Hoda Joel spurte.

  'Hjertet mitt har bokstavelig talt banket,' sa Hoda til sine verter. “Jeg var helt sjokkert. Han hadde et godt pokeransikt. ”

  Hoda og I dag medprogramleder Jenna Bush Hagerer offisiell Instagram-konto delte bilder fra parets strandengasjement, med bildetekst på bildet, 'Beste nyheter noensinne - Hoda er forlovet!'

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av TODAY med Hoda & Jenna (@hodaandjenna)

  Joel jobber som finansminister i New York.

  I følge Hodas snart kommende husmann, jobber han innen økonomi. Hans offisielle tittel er oppført som sjef for U.S. Defined Contribution and Insurance Sales hos Schroder Investment Management. Ikke sikker på nøyaktig hva jobben hans innebærer, men jeg vil si at han er en ganske BFD.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Hoda Kotb (@hodakotb)

  De to har vært sammen i seks år.

  Tidligere i år delte Hoda et søtt Instagram-innlegg av seg selv og Joel på deres seksårsdag. De to feiret på den søteste og mest jordnære måten, med en gratis konsert fra New York Philharmonic i Central Park.

  Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Hoda Kotb (@hodakotb)

  I et 2015-intervju med Mennesker , Hoda kalte forholdet til Joel et av de mest naturlige forholdene hun noen gang hadde vært i. 'Jeg er så glad, det er jeg virkelig. Men du vet at du noen ganger hater å jinx noe. Jeg er som, 'ikke jinx det!' Sa Hoda.

  'Han er en fyr som gir meg sommerfugler igjen som 50-åring,' la hun til. Awwww.

  Joel ba Hoda om autografen sin første gang de møttes

  Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Hoda Kotb (@hodakotb)

  I et intervju med Andy Cohen , Sa Hoda at hun og Joel møttes på et 'arrangement jeg ikke ønsket å gå til.' Ifølge Hoda var det takket være produsenten Joanne LaMarca Mathisens ektemann at hun traff Joel. Det er han som overbeviste henne om å gå til arrangementet. (Høres ut som den perfekte forutsetningen for et bryllupskål, bare å si ...)

  'Det strømmet regn. Det var en gjeng med Wall Street-gutter. Jeg måtte holde en tale. De kjedet seg ... 'forklarte Hoda. Men hun måtte signere noen fotografier før hun kunne gå ut, og det var der Joel kom inn.

  'Gjør det for meg,' sa han til Hoda og ba om autografen. Da Joel dro, bekreftet Hoda lurt at den 'jødiske mannen', som hun beskrev ham for Cohen, var singel og gikk videre - få dette - ikke hennes telefonnummer, men hennes e-postadresse slik at de kunne prate. (Godt spilt, Hoda.)

  Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

  Paret flyttet sammen i 2016

  Det var bare for tre år siden at Hoda kunngjorde på 's' The Hoda Show 'at hun ville være flytter inn hos Joel . 'Det er litt rart å være i 50-årene, og vi er som' Hei, vi flytter inn! ', Sa Hoda. «Det er som om vi er barn. Det er så rart. '

  Før forholdet til Joel var Hoda tidligere gift med Burzis Kanga fra 2005 til 2007 før hun ble skilt i 2008.

  «Det er så lenge siden jeg har bodd sammen med noen, jeg er litt opptatt av meg - ikke ham. Liker jeg hvordan jeg er, som menneske? Du vet, det kommer ikke til å være lett for stakkars Joel, ”sa hun.

  Hoda innrømmet også hvor nervøs hun var for å fortelle moren sin om å flytte til Joel. 'Jeg var redd for å fortelle min egen mor at jeg flyttet inn til kjæresten min,' innrømmet hun. 'Jeg var redd. Jeg gjør ikke hvorfor! Jeg vet at det høres rart ut - jeg har vært gift, det er som hva som helst. Uansett, alt skjer. Hokus pokus. Vi handler, vi er samboere. Det er litt rart, ikke sant? '

  Det er tydelig at hun og Joel ble vant til å bo sammen, for kort tid etter å ha tilpasset seg samlivet adopterte de sine to døtre.

  Joel var umiddelbart ombord da Hoda spurte ham om adopsjon.

  Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Hoda Kotb (@hodakotb)

  Hoda adopterte parets eldste datter, Haley Joy, i 2017 og deres andre datter, Hope Catherine, i løpet av april. Men da Hoda først bestemte seg for at hun ville adoptere barn, var hun ekstremt nervøs for at Joel ikke ville føle det samme. Hans reaksjon var imidlertid uvurderlig.

  'Jeg har alltid ønsket å få et barn, og lurte på om Joel også gjorde det,' sa Hoda i en Wendy Williams intervju. 'Jeg gikk til Joel og jeg sa til ham:' Jeg trenger å diskutere noe med deg, og det er veldig viktig, 'og jeg sa,' Og jeg vil at du ikke skal svare meg nå. Jeg vil at du skal marinere, jeg vil at du skal ta en uke ... ta så lenge du trenger. '' Det var da Hoda sa til Joel at hun ønsket å adoptere et barn sammen, og han svarte raskt, '' Jeg gjør ikke trenger et øyeblikk. '' Det var da Hoda sa: 'Jeg visste at jeg hadde valgt riktig mann.'

  Og siden adopsjonen har Hoda snakket om hvor stor far Joel er for alle barna sine. Han har også en eldre datter, Kyle, fra et tidligere ekteskap. '[Han] har vært så flott,' sa Hoda . 'Han er en så stor pappa og stor innflytelse.'

  Gratulerer til det lykkelige paret!

  Assistent Editor Alexis Jones er assisterende redaktør på vår side hvor hun skriver på flere vertikalerWomensHealthmag.com, inkludert liv, helse, sex og kjærlighet, forhold og kondisjon, samtidig som de bidrar til trykt magasin.Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io