Hvem er Grammys vert Trevor Noahs kjæreste? Bli kjent med Minka Kelly

 • Trevor Noah er vert for Grammyene i 2021, og du kan være nysgjerrig på kjæresten hans.
 • The Daily Show vert holder sitt personlige liv ganske privat, men han har i det stille vært dating skuespillerinne Minka Kelly.
 • Paret flyttet inn i et Bel-Air-herskapshus, og kilder sier at de legger planer for en fremtid sammen.

  The Daily Show programleder Trevor Noah er vert for Grammys på søndag og lover at det som allerede er et flott show vil bli enda mer episk.

  Og hvis du ser etter mer informasjon om Trevors personlige liv, vel, hvem kan klandre deg? Bare en head up, skjønt: Trevor har en kjæreste, og hun er sannsynligvis noen du vil kjenne igjen.

  I følge flere rapporter har Trevor vært stille sammenskuespillerinne Minka Kellysiden august. Det høres ut som ting er ganske alvorlige mellom dem - ifølge Mennesker , paret er 'veldig lykkelige og forelsket' og flyttet inn i et Bel-Air-hjem på 27,5 millioner dollar i desember.  'De legger planer for en fremtid sammen, og det er et veldig stabilt forhold,' sa en kilde til publikasjonen. 'De har tilbrakt tid mellom kysten det siste året og hadde vært på utkikk etter et sted i LA som par.'

  Men ... hvem er Minka Kelly igjen? Her er hva du trenger å vite.

  Hun har vært med i mange filmer og TV-serier du har sett.

  Minkas breakout-rolle spilte Lyla Garrity på Fredag ​​kveld lys, til IMDB . Etter at serien ble pakket inn i 2009, fikk hun en hovedrolle i Foreldreskap . Hun fulgte opp det ved å spille Eve French i Charlie’s Angels og Abbey Whitman i Jane Jomfruen . Hun spiller for øyeblikket som Dawn Granger / Dove i Titans .

  Minka har også vært i mange filmer og spilt høsten på slutten av 500 dager av sommeren og med hovedrollen i Romkameraten. Hun spilte Jacqueline Kennedy i Lee Daniels 'The Butler.

  I 2019 skrev Minka en nostalgiker Instagram-innlegg om å spille Lyla Garrity, og sa at rollen 'forandret livet mitt', selv om hun ikke først var overbevist om at det ville bli en hit.

  'Det var ingen måte et show om fotball - som allerede var en film - om en spiller som bryter nakken i pilotepisoden, kommer til å gå hvor som helst, men en jobb er en jobb amiritt!' hun skrev. 'Men det handlet ikke om fotball. Det handlet om forhold, familie, medmenneskelighet, kjærlighet og tap. Det handlet om lengsel etter å få plass og ønsket å komme seg ut. ”

  Minka sa også at hun er 'evig takknemlig' for rollen.

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Minka Kelly (@minkakelly)

  Minka jobbet en gang som skrubbepleier.

  Minka snakket med Med stil i 2018 om konserten og sa at det var 'den mest spennende jobben jeg noensinne har hatt.' Hun refererte også til arbeidet i et Instagram-innlegg som feiret sin tidligere rolle Fredag ​​kveld lys , skriver: 'Jeg ringte operasjonssenteret der jeg jobbet som skrubbepleier og fortalte dem at jeg skulle dra på et fotballshow i Texas, men jeg ser dere igjen så snart jeg er tilbake.' Det skjedde ikke.

  Faktisk så Minka seg for å jobbe i helsevesenet før hun begynte å opptre. 'Jeg har holdt flere meter tykktarmen i hånden,' sa hun Menns helse i 2008. 'Jeg kunne absolutt sydd opp beinet ditt. Og uansett, modellering var ikke noe for meg. Jeg er for kort. Jeg har en stor rumpe. Det kom ikke til å skje. '

  Hun har en kjent far.

  Minka er det eneste barnet til den tidligere Aerosmith-gitaristen Rick Dufay, ifølge IMDB . Moren hennes, Maureen Kelly, var angivelig showgirl i Las Vegas før hun fødte, pr Ukentlig underholdning . Fortalte Minka Kosmopolitisk i 2011 at hun hadde et 'ganske komplisert' forhold til moren sin.

  'Hun var 5'11. Ben opp til ørene, nydelige. Hun kom overens med det så lenge hun kunne, ”sa Minka, per Us Weekly . Minka sa at moren noen ganger ville vekke henne midt på natten når hun kom hjem fra å jobbe på en strippeklubb, slik at de kunne handle på mat. 'Det var som vår store fredag,' sa hun og la merke til at moren noen ganger ville ønske at hun hoppet over skolen.

  Moren inspirerte henne til å leve sunnere.

  Minkas mor gikk bort i 2008 etter en kamp med tykktarmskreft. 'Moren min var ikke den sunneste, og da jeg mistet henne, inspirerte det meg virkelig til å ta vare på meg selv og spise godt og trene,' sa Minka Kosmopolitisk . 'Jeg vil absolutt ha barnebarn, og jeg vil være der for dem.'

  Minka forsonet seg med moren på slutten. 'Da hun passerte, holdt jeg på henne,' fortalte hun publikasjonen. 'Jeg var hos henne til hennes siste åndedrag. Vi klarte det.'

  Trevor er ikke den første berømte mannen hun er datert med.

  Minka har vært knyttet til Chris Evans, John Mayer og Wilmer Valderrama. Hun datet også den tidligere Yankees-stjernen Derek Jeter i tre år før paret brøt sammen i 2011, pr E! Nyheter . Minka daterte også Greys anatomi stjerne Jesse Williams etter skilsmissen, men paret delte seg i januar 2018, pr Mennesker .

  2009 new york yankees world series seiersparade
  Minka Kelly og Derek Jeter på New York Yankees World Series Victory Parade i 2009.
  Mike CoppolaGetty Images

  Hun har gått på matskole.

  Minka avsluttet et seks måneders kulinarisk kurs på New School of Cooking i 2015. Hun markerte den store dagen på Instagram.

  Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Minka Kelly (@minkakelly)

  Hun har til og med designet smykker.

  Minka lanserte en samling med etisk motemerket ABLE i 2019, forteller Mennesker at hun bestemte seg for å samarbeide med selskapet fordi de skaper jobber for kvinner som ikke har muligheten. Du kan se og handle henne.

  Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.
  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Minka Kelly (@minkakelly)

  Korin Miller er frilansskribent som spesialiserer seg på generell velvære, seksuell helse og forhold, og livsstilstrender, med arbeid som vises i Men's Health, our, Self, Glamour og mer.Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io