Hvem er den virkelige Rock Hudson fra Netflix 'Hollywood', og hva skjedde med ham?

 • Jake Picking spiller en fiktiv versjon av skuespilleren Rock Hudson i Netflix Hollywood .
 • Den virkelige Rock Hudson var en homofil mann som til slutt giftet seg med en kvinne.
 • Ekteskapet deres varte i tre år, og Rock døde til slutt 59 år gammel.

  American Horror Story og Pose skaperen Ryan Murphy forestiller seg livet for homofile skuespillere på 1950-tallet med sin nye Netflix-serie, Hollywood . Et av fagene hvis virkelige liv får den eventyrlige behandlingen, er Rock Hudson, en homofil mann som ble kjent for sine roller i klassiske Hollywood-filmer. Kjempe og Putetrekk (for å nevne noen).  Jake Picking spiller Rock — eller rettere sagt, en stolt ut Rock som er i stand til å gå på den røde løperen med kjæresten sin uten frykt for at det er et karriereavslutning.

  Den virkelige Rock Hudson var ikke heldig nok til å dele sitt fulle selv med verden, og det kan være grunnen til at du aldri har hørt om ham før, selv om han var i utgangspunktet de Brad Pitt av besteforeldrenes generasjon.) Likevel er den sanne historien om hans liv fascinerende. Her er alt du trenger å vite om den virkelige Rock Hudson:

  Rock var en BFD tilbake på 50- og 60-tallet, takket være sitt gode utseende og, du vet, skuespillerkompetanse.

  Rock ble faktisk født Roy Harold Scherer Jr., ifølge Biografi , og han skiftet navn i 1947 under ledelse av en talentspeider. ('Rock' var for Gibraltar-fjellet og 'Hudson' for Hudson River.)

  Etter at han begynte i marinen i 1944 og tjente i to år, flyttet han til Hollywood. Der tilbrakte han når som helst han ikke jobbet som lastebilsjåfør som hang rundt filmstudioene og delte ut hodeskudd til studioledere, Biografi rapporterte.  Han brøt til slutt opp i skuespill etter at han fikk kontrakt med Warner Brothers og senere Universal Pictures.

  Han var virkelig, egentlig pen.

  Alvor. Praktisk talt alt som er skrevet om Rock, nevner hans meislede utseende og varme kropp.

  rock hudson
  Rock Hudson
  Herbert DorfmanGetty Images rock hudson
  Rock Hudson
  SølvskjermsamlingGetty Images

  Og han opprettholdt det flotte utseendet gjennom hele livet.  rock hudson
  Rock Hudson
  Bilder TrykkGetty Images

  Rock hadde ingen skuespilleropplæring før han brøt seg inn i virksomheten.

  Men han endte med å gjøre det bra for seg selv. Noen av hans største roller inkluderte Kjempe sammen med Elizabeth Taylor og James Dean, og Putetrekk , Lover Come Back, og Send meg ingen blomster med Doris Day, ifølge IMDb . Han mottok som Oscar-nominasjon for Kjempe , men vant ikke.

  Han jobbet hardt for å skjule sin seksuelle legning.

  All That Heaven Allows: En biografi om Rock Hudsonamazon.com $ 17,99NOK 15,25 (15% avslag) HANDLE NÅ

  Rock var en homofil mann i en tid da det ikke var noen sjanseåpent kunne homofil være en filmstjerne. Han endte med å gifte seg med Phyllis Gates, sekretæren for hans agent, som kanskje eller ikke visste at han var homofil, ifølge hans biografi, Alt som himmelen tillater .  Ekteskapet skjedde etter at folk begynte å lure på hvorfor Rock ikke var gift, og en tabloid var i ferd med å avsløre ham, USA i dag rapporterte. Paret skilte seg tre år senere.

  rock hudson og phyllis gates på bryllupsdagen
  Rock Hudson og Phyllis Gates på bryllupsdagen.
  Pictorial ParadeGetty Images

  Han døde til slutt av aids.

  Rock avslørte sin diagnose rett før han døde i 1985, og gjorde ham til den første store kjendisen som døde av en AIDS-relatert sykdom, Biografi rapporterte. Han var 59.

  Korin Miller er frilansskribent som spesialiserer seg på generell velvære, seksuell helse og forhold, og livsstilstrender, med arbeid som vises i Men's Health, our, Self, Glamour og mer.