Hva fullmånen i tyren i oktober vil bety for tegnet ditt

Full Moon Close Up På fokusGetty Images

Kanskje du har alt i livet ditt sammen, og høsten handler i utgangspunktet om å sparke tilbake med PSL og Hokus pokus maraton. Gå du.

Men hvis du har dratt med deg en stor avgjørelse - enten det er å gjøre en karriereendring eller å kutte bånd med en ikke god venn - så er den kommende fullmånen (også kjent som Hunter's Moon, ifølge Bondens almanakk ) 24. oktober kan være sparket i en ** du har søkt.

Hva vil fullmånen bety for meg?

Denne fullmånen har en tendens til å røre opp, spesielt når det skjer i Taurus-tegnet. Faktisk astrolog Donna Page sier en fullmåne i Tyren kan være en 'veldig intens følelsesmessig tid.' Og dette gjelder alle sammen , ikke bare hvis du er en Tyr.'Store endringer er klare til å skje i forhold som ikke er sunne, eller jobber som er kvelende for ens ånd og kreative potensial,' legger Page til.

Relatert historie

Astrolog Tanaaz Chubb, forfatter av Min Pocket Mantras og grunnlegger av For alltid bevisst , legger til at denne fullmånen kan være signalet du trenger for å nix dårlige vaner (eller mennesker) som hindrer deg i å 'bygge et sikkert og solid fundament for livet ditt.'

Hmm ... dette kan bli interessant, ikke sant?

Noe spesielt med akkurat denne Hunter's Moon?

Ja, sier Page, fordi fullmånen skjer mens månen stiller opp med Uranus i sin bane. Uranus, sier Page, er beryktet for sin uforutsigbarhet og evne til å presse på forandring som til slutt resulterer i en bedre fremtid - selv om du er ukomfortabel mens den skjer.

Denne fullmånen vil også forekomme når Venus (som ligger overfor Uranus) er i Skorpionen, og kanskje vekker en trang til å 'gå etter det vi vil gjøre med styrke, selv om det ikke blir slik vi forventer,' sier Page . Men takk deg selv kjæresten — Page sier at det til og med kan utløse en 'jeg vil få dette selv om det dreper meg'.

Relatert historie

Så ... hvem.

Men hvis det høres skummelt AF ut, er det ikke ALL dramatisk. Taurus fullmåne har også et rykte for å være jording og praktisk, sier Chubb. Du kan føle deg tilbøyelig til å rote livet ditt, og kanskje bokstavelig talt føle trang til å pleie en grønn tommel (kanskje til slutt installere de søte hengende planter som du kjøpte i februar), sier hun.

Hvilke tegn vil føle denne fullmånen mest?

Alle vil bli påvirket av fullmåne på en eller annen måte, selv om Chubb sier at alle med sterk Tyren eller Skorpionenergien i sine diagrammer (si at soltegnet ditt er en Tyr, eller at måneskiltet ditt er Tyr) vil 'definitivt føle det.' Men det understreker hun hvem som helst som har ignorert en trang til å gjøre en forandring, vil kjenne på dytten fra denne månen.

'[Taurus Full Moon] bærer så intens energi i år,' sier hun. 'Denne flyktige energien kommer til å riste forholdene i livene våre og fremheve hvor vi trenger for å skape bedre grenser og øve mer egenkjærlighet.'

Så hold fast den freaking hatten din.

Caroline Shannon-Karasik er en forfatter og talsmann for mental helse basert i Pittsburgh, PA.