Hva er Vicki Gunvalsons nettoverdi? Hvor mye 'The Real Housewives of Orange County' Star gjør

Vicki Gunvalson, den selvbeskrevne 'OG of the OC' har kinket det opp De Ekte husmødre i Orange County siden reality-TV-programmet begynte wayyyy tilbake i 2006. I løpet av de siste 14 årene har Vicki innløst sin rettferdige andel av reality (TV) sjekker. Og selv om hun gjorde et ganske stort kutt med sin nylige nedgradering til 'venn' i den nyeste sesongen (i stedet for å forbli en av de viktigste husmødrene), vil Vicki fremdeles øve hele veien til banken.

Så ... hva er Vicki Gunvalsons nettoverdi?

Takket være forsikringsbiz, reality-TV-konserter og boksalg er Vicki verdt kule $ 7 millioner, ifølge KjendisNetWorth . (Verdt å merke seg: Dette ble bestemt da Vicki Gunvalsons lønn per sesong var $ 500 000. Lønnen hennes økte deretter til denne siste sesongen.)

Her er nøyaktig hvordan Vicki lager moolaen sin:Hun eier sin egen virksomhet, Coto Financial.

Vickis forsikringskarriere begynte i 1991, og hun jobbet fremdeles ute av hjemmet sitt (som, ok, er et 6000 kvadratmeter stort herskapshus i Coto de Caza) da RHOC begynte. Når realityshowet ble populært, spores en forsikringsveteran Vicki opp etter å ha sett en episode, ifølge et intervju Vicki gjorde med ThinkAdvisor i 2015.

'Det var da jeg begynte å gjøre seminarer,' sa hun til publikasjonen. Vicki bestilte to til fire utdanningsseminarer hver måned med råd om pensjonsalder om forsikring i 2015. På den tiden hadde hun 6000 pluss-kunder, og livrentevirksomheten hennes tjente mer enn $ 15 millioner. Vicki kom inn i 2016 med målet om å tjene 20 millioner dollar.

Relatert historie

Nå selger Coto Financial ikke bare livsforsikring, men gir også formuesforvaltning, pensjonsplanlegging, skatteplanlegging, risikostyring og forsikring, bedrifts- og lederløsninger og rådgivning, ifølge nettstedet. Selv om nyere fortjenestestimater ikke er tilgjengelige, er det sannsynlig at Vickis selskap fremdeles tjener titalls mils av dolladollaregninger.

Vicki tjente mer enn 1 million dollar pr RHOC sesong, vel, til nylig.

Den en gang regjerende dronningbien fra OC hentet inn $ 60 000 per episode, fortalte en kilde Online Radar , noe som gjør henne totalt RHOC lønn ca $ 1,26 millioner per sesong. ( Bethenny Frankel Hvem?) Med Vickis nylige degradering til 'venn' vil hun nå bare tjene 20 000 dollar per ep, ifølge en innsider.

Det er ikke det eneste som reduserer kontantstrømmen hennes. 'Vicki vil sannsynligvis ikke være med i alle episodene denne sesongen,' sa innsideren. Og selv om hun dukket opp i hele 21, ville Vicki bare tjene 420 000 dollar denne sesongen - mindre enn halvparten av sin tidligere lønn.

Til tross for lønnskutt, lager Vicki fremdeles mer enn mange nye Husmødre .

Selv om hun ikke lenger er på toppen av Bravos lønn, er det ikke det alle dårlig i Vickiville. Ifølge kilden til Radar Online, 'en ny husmor ber om $ 5.000 en episode, så for at Vicki får så mye, er hun veldig heldig.'

Unntaket?Denise Richards, som angivelig tjener 1 million dollar per sesong av The Real Housewives of Beverly Hills, selv om hennes representant nektet for at lønnen hennes var så høy.

Vicki skrev også tre bøker - den ene var en bestselger.

Let's Talk Money: Women's Guide to a Lifetime of Wealthamazon.com$ 19,99 HANDLE NÅ

Kan du si mediemogul? Vel, det kan Vicki absolutt. Foruten å ta over reality-TV i mer enn et tiår, dominerte Vicki verden av trykkpublisering med tre bøker: Mer enn en husmor , Internett-livsforsikring selger enkelt (utilgjengelig å kjøpe online), og hennes siste arbeid med medforfatter Dennis M. Postema, Let's Talk Money: Women's Guide to a Lifetime of Wealth .

Selv om salgstallene for hver bok ikke er offentlig tilgjengelige, rakket Vicki definitivt litt deig fra leserne med sin siste bok, La oss snakke penger, etter at den raskt ble en bestselger på nettet. 'Woo Hoo !!! Vi har akkurat slått på # 1 på Amazon !! SUPER takk til alle våre venner og støttespillere som hjalp oss med å få dette til. Vi er også nummer 1 på 'hot new releases' og # 1 på 'most wanted for' i våre kategorier, 'skrev hun på Facebook i 2014, ifølge Bravo . 'Jeg er virkelig glad og dette hadde ikke vært mulig uten din støtte og det flotte teamet vi har, som utrettelig bidro til å skyve denne boken til toppen. ? #? WooHoo ?. '

Hun kan tjene mye mer penger på en søksmål mot ekskjæresten Brooks Ayers.

Dette året førte til mange forandringer i livet til Vicki. I tillegg til Bravo-degradering, har hun også noen ganske heftige rettssaker i arbeidene. I følge juridiske dokumenter innhentet av E! Nyheter og innlevert i Clark County, Nevada, 11. april, anla Vicki søksmål mot eksen Brooks Ayers for brudd på skriftlig avtale, brudd på muntlig avtale, svindel, uriktig fremstilling og andre krav på penger han angivelig ikke hadde betalt tilbake til henne.

Så ... hvor mye penger skylder Ayers angivelig Vicki? En kule $ 184 899, som hun lånte ham i 2011, ifølge rettsdokumenter. (Yiiiiikes.) Realitetsstjernen hevdet at Ayers også ikke klarte å følge en skriftlig avtale de gjorde i 2016, der han skulle redegjøre for inntektene sine.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Vicki Gunvalson (@vickigunvalson)

Som om det ikke var dice nok, påstod Vicki videre at Ayers skylder henne ytterligere $ 81 652 dollar som hun lånte ham for advokatavgift mellom 2013 og 2015. Hennes søksmål sa også at Vicki har fått skader på over $ 15 000 og nå må betale regnskapsførere, revisorer, innkrevingsagenter, advokater og saksomkostninger for å få pengene tilbake, E! Nyheter rapporterte.

Vickis søksmål uttalte videre at Ayers begikk bedrageri fordi han 'med vilje representerte overfor saksøker at han straks ville tilbakebetale pengene som ble lånt fra saksøker, mens tiltalte faktisk ikke hadde til hensikt å noen gang betale tilbake noen av lånene.'

Når det gjelder hva Vicki ønsker å komme ut av juridisk tvist, søker hun en regnskapsføring av Ayers økonomi, samt et beløp på mer enn $ 15 000 som skal fastsettes under rettssaken, 'rimelige' advokatutgifter, påløpte eller påløpte kostnader, renter, og straffende og eksemplariske skader, ifølge E! Nyheter .

Hvorvidt Vicki vinner rettssaken eller ikke, vil sannsynligvis ha ganske stor innvirkning på hennes fremtidige nettoverdi. I mellomtiden er hun likevel ganske flush.

Lindsay Geller er Love & Life Editor hos oss, og spesialiserer seg på underholdningsnyheter og kulturdekning.