Hva er Sonja Morgans nettoverdi? Hvordan 'Real Housewives Of New York City' -stjernen tjener penger

Det er vanskelig å tro det The Real Housewives of New York er allerede i sin 12. sesong. Men den varige kraften til reality-TV-showet gir full mening - rollebesetningen har omtalt noen av de mest underholdende (og la oss være ekte, ikonisk ) kvinner gjennom årene, inkludertBethenny Frankel, Luann De Lesseps , og Ramona Singer . Og hvem kunne glemme Sonja Morgan, som har vært en gjenganger på showet siden sesong tre?

Hun har laget noe seriøst grønt fra RHONY , men hun har også hatt noen økonomiske problemer. I 2010 søkte hun om kapittel 11 konkurs og oppga at hun hadde nesten 20 millioner dollar i gjeld, pr E! Nyheter . Fem år senere, publikasjonen rapporterte at hun avgjort sin konkurs. Under en episode av Bravo's Se hva som skjer live i mars 2019 åpnet Sonja seg om tidligere erfaringer og forklarte at hun var ute av omorganiseringen av kapittel 11, noe som betyr at jeg betalte 100 prosent på dollaren.

Så ... med alt det bak seg, hva er Sonja Morgans nettoverdi nå?

I følge KjendisNetWorth.com , Sonja er for tiden verdt 8 millioner dollar. Slik gjør du Ekte husmor har tjent henne penger gjennom årene:For det første har Sonja førsteklasses eiendom i NYC.

Hun bor for tiden i en Columbus Circle-leilighet etter at hun flyttet fra sitt legendariske byhus i 2018. 'Jeg fant en flott leilighet, det er så min stil, jeg har en peis og en liten balkong,' sa Sonja til Andy under en RHONY reunion show, pr Bravo . 'Det er ikke for høyt, fordi jeg ikke liker høyhus, jeg er bare på 12thgulv.'

Hun har fremdeles byhuset sitt - leie det ut for $ 32 000 i måneden. Og Sonja kan til og med flytte inn snart, siden hun fortalte Andy at leiekontrakten hennes bare var en toårig forpliktelse.


Hun har også sitt eget klesmerke.

Reese Salat Trim PyjamasettSonja av Sonja Morgan sonjabysonjamorgan.com$ 63,71 HANDLE NÅ

Sonja eier også Sonja av Sonja Morgan , som selger alt fra kjoler til solbriller til badedrakter. Nettstedet har for øyeblikket en 'Stay Home Style' -delen , slik at du kan slappe av i luksus - akkurat som din favoritt husmor.

Tidløst øyeserumsonjabysonjamorgan.com$ 56,21

Sonja har også en skjønnhetslinje.

Sonja opprettet et skjønnhetsmerke som heter Sonja Beauty det er også tilgjengelig på nettstedet hennes. Den har en parfyme med samme navn, ansiktskrem, vitamin C-serum og øyeserum.


Og selvfølgelig lager hun mye RHONY.

I 2014 betalte Sonjas lønn for sesong seks av Ekte husmødre i New York var angivelig $ 426.500, ifølge Business Insider . Det er mer enn sannsynlig at lønnsslippen hennes bare har økt siden den gang.

Emily Shiffer er en tidligere digital webprodusent for Men’s Health and Prevention, og er for tiden en frilansskribent som spesialiserer seg på helse, vekttap og kondisjon.