Hva er Demi Lovatos nettoverdi? Sangeren og skuespilleren har raked inn millioner

Demi Lovato opptrer på rock i Rio NurPhotoGetty Images

Alle snakker om Demi Lovato i det siste. Hun ser ikke bare fantastisk ut, hun har delt en rekkekroppspositive bilder på Instagramdet er alt.

Koble det med det faktum at hun kanskje være sammen med Mike Johnsonfra Bachelorette , og folk kan bare ikke få nok av henne i det siste. Hun er også Demi freaking -Lovato, så det er det også.

Gitt at Demi har en hånd i stort sett alt (skuespill! Synger! Verkene!), Er det bare naturlig å lure på hva hun er verdt. I følge , Demi Lovatos nettoverdi er omtrent $ 33 millioner. Slik tjente hun alle pengene.Hun fikk sin start i TV da hun var liten.

Demi var med på TV-showet Barney & Friends tilbake i 2002, da hun var for bare 10 år siden. Det førte til hovedrollene i Disney-hits som Camp Rock (sammen med Joe Jonas) og Sonny With a Chance.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Demi Lovato (@ddlovato)


Hun ga ut debutalbumet da hun var 16.

Demi ble en BFD i Disney-verdenen etter Camp Rock (har du hørt beltet hennes ut Dette er meg ?!), og det førte til debutalbumet hennes, Ikke glem , som nådde topp 1 på Billboard-diagrammet. Hun fulgte det opp med sitt andre album Nå skjer det igjen, som debuterte på nr. 1.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Demi Lovato (@ddlovato)

Hun tjener mye på turné.

Demi har hatt flere suksessfulle turneer for å promotere albumene sine, men hennes Tell Me You Love Me-turné tjente 20 millioner dollar, ifølge Elite Daily . Så ... det er det.

Hun har vært en reality-tv-dommer.

Demi dømte x Faktor i flere sesonger, og hun fikk ganske godt betalt for sin tid. Ifølge Hollywood Reporter , Tjente Demi rundt 1 million dollar for sin første sesong den x Faktor , og hun ba om det dobbelte av det andre gangen.

Hun hadde en kleslinje.

Demi samarbeidet med Kate Hudsons Fabletics for noen år siden for å designe linjer av aktivtøy. “Jeg liker å trene mye. Jeg liker å være aktiv, ”fortalte hun Los Angeles Times i 2017. 'Jeg ønsket å designe komfortable klær som får folk til å føle seg trygge.'

Det er mye mer som kommer.

Demi er bare 27, og hun har allerede oppnådd så mye. Men hun ertet nylig på Instagram at hun er tilbake i studioet og jobber med en hymne. Kan ikke. Vente.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Demi Lovato (@ddlovato)

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.Korin Miller er frilansskribent som spesialiserer seg på generell velvære, seksuell helse og forhold, og livsstilstrender, med arbeid som vises i Men's Health, our, Self, Glamour og mer.Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io