Her er de 22 absolutt beste skjulere for moden hud

skjult Høflighet

Leter du etter en ny concealer, men er ikke sikker på hva som er best for din modne hud? Helt forståelig. Ikke alle concealere der ute ser * bra * ut på alle hudtyper. Det kan bli irriterende å ta på øynene dine om morgenen, bare for å legge merke til noen timer senere at concealeren din ser ut som den er krøllete, tørr, flassende eller allerede viser de mørke sirkler. I tillegg kan ikke-fungerende concealer være jevn mer merkbar på modne hudfarger, siden du er mer sannsynlig å ha hevet hud og mørke flekker.

Det er derfor det er så viktig å velge riktig concealer når det gjelder modne hudtyper, og hvorfor jeg har samlet alle de beste der ute som du trenger for å kjøpe ASAP. Men før vi kommer inn i noen recos, er det noen ting om å kjøpe concealer du bør vite.

'Hvis du sikter mot å dekke mørke sirkler under øynene, er den generelle regelen å se etter en litt lysere nyanse enn din naturlige hudfarge,' sier Tom Pecheux, Global Beauty Director YSL skjønnhet . Han bemerker også at det kan være vanskelig å legge concealer på hevet hud, rynker og kviser. 'Det vil naturlig fange lyset, noe som får dem til å se større ut,' sier Pecheux. Så når det gjelder hevet hud, sier Pecheux at det er en god idé å velge en nyanse som ikke * er * lysere enn din egen, siden du ikke vil at den skal tiltrekke mer lys enn normalt.Når det er sagt, hvis du har moden hud og en mørkere hudfarge, må du sørge for at du prioriterer å velge en concealer en eller to nyanser lysere enn din hudfarge. 'Så vil den perfekt smelte inn i fundamentet, og lyse mørke sirkler under øynene for å få et mer' våken 'utseende,' forklarer Nour Agha , en YSL Beauty National Makeup Artist.

Greit, nå som du har fått alle de smarte detaljene om å velge en concealer til din modne hud, la oss komme nærmere inn på detaljene. Fortsett å lese for de 22 absolutt beste skjulene for moden hud. Stol på meg, dine under øynene vil takke deg!

1 Stretch Concealer Glossier glossier.com$ 18,00

Hvis du er interessert i dugg hud -utseende, er det på tide å legge Stretch Concealer til forfengelighet. Dup dette på øynene og de røde flekkene for en glanset, lett dekkfølelse. I tillegg flager det ikke når det tørker.

to Stay Woke Concealer UOMA Beauty uomabeauty.com$ 49,00 HANDLE NÅ

Hvis du trenger å lyse opp huden din og under øynene uten å se kake-y eller fremheve rynker, kan du prøve denne concealeren fra UOMA Beauty. Det er en formel med full dekning som fremdeles føles veldig lett når du søker.

3 Beyond Perfecting Foundation + Concealer Klinisk sephora.com$ 34,00

Denne 24-timers sliteconsealeren er oljefri, noe som betyr at den ikke etterlater deg skinnende eller ikke fuktig etter noen timers bruk. Det er også full dekning, og på grunn av oljefri status vil det ikke tette porene. (Jippi!)

4 True Skin Serum Concealer ILIA sephora.com$ 30,00

ILIAs concealer er serumbasert, noe som betyr at det ikke bare vil holde deg under øynene hydrert og brettfritt, men det vil også lyse dem over slitestyrke, siden det inneholder vitamin C.

5 Under Eye Brightening Corrector BECCA sephora.com$ 32,00

Si hei til det nye fav ansiktslysende produktet ditt. Selv om det ikke er en concealer, i seg selv, hjelper dens fersken-og-aprikosfargede pigmenter med å nøytralisere misfarging under øyet for å redusere ASAP.

6 Touche Éclat lysende penn Yves Saint Laurent sephora.com$ 38,00

'Jeg elsker den originale Touche Éclat-pennen fordi den er fylt med hyaluronsyre og vitamin E, som er det perfekte produktet for øyeblikkelig å lyse og skape en klar glød mens jeg jobber hjemmefra,' sier Agha. Notert!

7 Dydelig Veil Concealer & Eye Primer lilah f.$ 38,00

Hvis du har behov for en kremet AF-concealer som vil mase perfekt inn i huden din med en skjønnhetsblender, må du ikke lete lenger. Denne formelen inneholder fuktighetsgivende aloe vera og er best for byggbar dekning. I tillegg kommer den i denne V ganske magnetiske skyvebeholderen.

8 Maracuja Crealessess Undereye Concealer Mini pai sephora.com$ 10,00

En flott ting med denne formelen? Den inneholder vitamin E, som vil bidra til at skjuleren din ikke oksiderer (AKA det som får den til å se oransje-y og misfarget), og etterlater hudfargen din hele dagen.

9 Bye Bye Under Eye Anti-Aging Waterproof Concealer IT kosmetikk sephora.com$ 28,00

Denne concealeren ble spesielt formulert for å redusere utseendet på fine linjer og rynker, noe som gjør den ideell for moden hud. I tillegg vil det fylle og lyse det delikate området rundt øynene dine, da det inneholder både peptider og antioksidanter.

10 Maybelline Instant Age Rewind Eraser Maybelline New York amazon.com$ 7,98 HANDLE NÅ

Ja, dette produktet har over 19 600 vurderinger av en grunn. Den fuzzy applikatoren er perfekt for dabbing på mørke sirkler, flekker og rynke linjer for en super rask oppdatering av hudfarge. En stor bonus? Det er veldig billig.

elleve Sensual Skin Enhancer Concealer KEVYN AUCOIN sephora.com$ 58,00

Denne høypigmenterte concealeren er perfekt for byggbar dekning. Inneholder fuktighetsgivende ingredienser som jojobaolje og honning, og denne concealeren gir deg en dugg, hydratisert utseende.

12 16-Hr Full Coverage Concealer bareMinerals sephora.com$ 24,00

Hvis du vil endre applikasjonsspillet ditt, kan denne leppestiftaktige concealeren være noe for deg. Trenger du noen tips? 'Målrett under øynene og de høyeste punktene i ansiktet ditt, bland ut med fingeren, og du er klar,' sier Agha.

1. 3 En cover-up concealer rms skjønnhet sephora.com$ 36,00

Denne concealeren er mer ren enn de fleste, noe som betyr at den er ideell hvis du liker en lysere, sminkefri finish. Det tørker ikke, noe som betyr at det ikke vil slå seg ned og understreke de fine linjene eller rynkene.

14 Sublime Perfection Under Eye Blurring Powder patmcgrath.com$ 30,00

For de av dere som er interessert i pulverformler, vil denne under øye-skjuleren suge opp overflødig olje og låse i alle andre flytende formler du har påført huden. Det er spesielt ment for under øynene, noe som betyr at det vil skjule mørke sirkler og misfarging uten å se kake-y.

femten Miracle Eye Wand Brightening Duo Charlotte Tilbury sephora.com$ 45,00

Se, en dobbeltsidig penn som fungerer som både en fuktighetsgivende primer og en ultra presis concealer. Påfør først den fuktighetsgivende øyekremen som inneholder hyaluronsyre for en oppstrammende effekt, og fei deretter den lysende skjuleren til slutt.

16 Insta Bake Concealer Beauty Bakerie beautybakerie.com$ 20,00 HANDLE NÅ

Glatt og fukt under øynene med denne 3-i-1 concealeren fra Beauty Bakerie. Det vil gi full dekning og fortsetter med en myk applikator.

17 Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer Estee Lauder sephora.com$ 30,00

Hvis du * hater * glans, kan du prøve denne oljefrie matte concealeren som ikke vil flekke eller sette seg inn i de fine linjene dine. I tillegg til? Det er vanntett, så fortsett og tår om nødvendig, lol.

18 Accomplice Concealer & Touch-Up Stick Marc Jacobs skjønnhet sephora.com$ 32,00

Denne superkremete formelen gir full dekning for huden din og er perfekt for alt fra en morgenmakeup-rutine til raske, midt på jobben. Den kommer også i en søt leppestiftlignende beholder, slik at den passer perfekt i vesken eller lommen.

19 Pro Filt'r Instant Retouch Concealer FENTY BEAUTY av Rihanna sephora.com$ 26,00

Trenger du et bredt skyggeområde? Fenty vil def ha fargen din. Med over 50 skyggealternativer er denne lange slitasje- og krøksikker concealeren perfekt for de med moden eller skiftende hud.

tjue Shape Tape Concealer Pai ulta.com$ 27,00

Med over 12 000 positive anmeldelser er denne concealeren en total bestselger. Den silkeaktige formelen hjelper med å gi en filterlignende overflate på huden og glatter over eventuelle oppmerksomhetstrekkende linjer.

tjueen Korrigerende kamuflasjesett Glo Skin Beauty dermstore.com$ 30,00

PSA: Hvis du har hyperpigmentering, rosacea, mørke sirkler og mer, vil dette fargekorrigerende settet til og med til og med din hudfarge. Hver nyanse brukes til å løse forskjellige hudpleieproblemer, og blandes sammen med concealer, og gir en filtrert AF-finish.

22 Born This Way Super Coverage Sculpting Concealer For møtt sephora.com$ 30,00

Vil du ha et produkt som fungerer både for skulptur og skjult? Bruk en mørkere nyanse enn hudtonen din for kontur mens du fremhever og dekker mangler med en lysere nyanse. Ferdig!