55 kraftige Vision Board-sitater å laste ned og skrive ut

55 vision board sitater du kan laste ned eller skrive ut for ditt eget vision board. Gratis utskrivbare inspirerende sitater for den kraftigste visjonstavlen du kan lage.

Les Mer

En sniktitt på reorganiseringen av mitt KonMari kjøkkenskap

Her er hvordan jeg bruker KonMari-metoden av Marie Kondo med kjøkkenskapene mine med før- og etterbilder.

Les Mer

15 enkle tips for å gi volum til fint, tynt hår

Har du tynt, fint hår? Her er 15 enkle tips for å legge til varig volum uten å ty til baklengs eller erting. Her er det som har fungert for meg.

Les Mer

Alle bloggene for kvinner i midten av livet du bør lese nå

Da jeg startet Midlife Rambler trodde jeg at det ikke fantes noen andre blogger for kvinner midt i livet. Jeg tok helt feil. Her er en megaliste over midlife-blogger bare for deg.

Les Mer

Hvorfor du bør feire og pleie rarheten din

Her er grunnen til at du bør pleie din rare side. Feir å holde det rart fordi det er det som holder deg interessant og unik.

Les Mer

AncestryDNA vs. 23AndMe: Jeg tok 2 DNA-tester slik at du kan velge den rette for deg

Både 23andMe og AncestryDNA er populære DNA-tester, men hvilken test passer for deg? Her er en fullstendig oversikt over fordeler og ulemper ved hver test.

Les Mer

Athflow – Motetrenden du kommer til å elske

Hva er Athflow? Det er den nyeste motetrenden, og du kommer til å elske den. Her er hvordan du får tak i litt Athflow-stil og tonnevis av Athflow-antrekksideer.

Les Mer

Enkel Potstickers med brokkoli grønnkålssalat og krydret hjemmelaget saus

Denne enkle ukekveldsoppskriften bruker Trader Joe's Chicken Gyoza Potstickers og Broccoli & Kale Slaw for en rask middag som er klar raskere enn du kan få

Les Mer

25 enkle ideer til valentinsmiddag perfekt for en date hjemme

Tilbringer du Valentinsdagen hjemme i år? Disse enkle valentinsmiddagsideene vil få en spesiell, romantisk middag på bordet raskt og gi god tid

Les Mer

Enkel kveldsmiddag: Kylling og riset blomkål med blandede grønnsaker i Trader Joe's Thai Green Curry Sommersaus

Så vi holder ly hjemme i overskuelig fremtid. Dette er skumle tider for oss alle, som jeg vet du vet altfor godt. Heldigvis har vi godt lager

Les Mer

Enkel Gourmet Gnocchi med Trader Joe's Gorgonzola Gnocchi

Denne enkle kveldsmiddagen inneholder Trader Joe's gorgonzola-gnocchi forvandlet til et gourmetmåltid med litt spinat og ristede pekannøtter for smak og crunch. Server med litt knasende brød og en salat ved levende lys til et romantisk måltid eller spis foran TV-en - uansett er det sunt og deilig og klart på et blunk.

Les Mer

Enkel kveldsmiddag: Trader Joe's argentinske røde reker med Trader Joe's Limone Alfredo Sauce

Trader Joe's Argentinian Red Shrimp med Trader Joe's Limone Alfredo Sauce kombinerer to av mine favoritt Trader Joe's varer. Deres argentinske reker er rik

Les Mer

Festlig feriesminke for kvinner over 40 år

Oppdater sminken din for høytiden med denne festlige looken. Du vil se levende og vakker ut uten å se ut som om du prøver for hardt.

Les Mer

Lett og sunn Marsala-kyllingsuppe

Denne opplettede kyllingmarsalasuppen er lav i kalorier med smaken av den klassiske retten. Du kan ha denne smakfulle suppen på bordet på mindre enn 30 minutter.

Les Mer

Julekortideer for tomme nesters

Det kan være vanskelig å samle alle til det årlige julekortbildet når barna først har blitt voksne og reist hjemmefra. Men du kan fortsatt fortsette

Les Mer

Hvordan begynne å rydde opp når du er overveldet av alt

Lær hvordan du begynner å rydde opp når du er overveldet av rotet og kaoset rundt deg. Denne ryddeplanen gjør det enkelt å holde seg på sporet.

Les Mer

DIY Dollar Tree Christmas Tree Craft

Hvordan lage disse enkle, tilpassbare DIY Dollar Tree juletrærne. Trinn-for-trinn-instruksjoner for ditt eget morsomme feriehåndverk ved hjelp av Dollar Tree-rekvisita.

Les Mer

Her er hvorfor et HIPPA-skjema må stå på pakkelisten til studenter

Hvis studenten din er skadet eller syk mens du er borte på skolen, vil du ikke kunne få informasjon om helsen hans uten et HIPAA-utgivelsesskjema.

Les Mer

15 tips for enklere å danne nye vaner

Skap nye vaner lettere med disse 15 vanedannende tipsene. Det som virkelig kreves gjør en ny vane. Den beste måten å skape en ny vane for deg. Hvor lang tid det egentlig tar å lage en ny vane.

Les Mer

Enkel One Eyeshadow Eye Makeup for eldre hetteøyne

Én øyenskygge øyesminke for eldre hetteøyne? Ja takk. Dette utseendet kunne ikke vært raskere eller enklere og vil få deg ut av døren til å se fantastisk ut på mindre enn

Les Mer