35 seriøst enkle måltider for studenter

Enkle måltider for studenter som er så enkle at du ikke engang trenger en oppskrift. Raske og sunne måltidsideer med ingredienser du kan ha i hybelen eller leiligheten din.

Les Mer

De beste gavene for menn over 40: Gaveguide 2021

Disse gavene for menn vil glede enhver mann over 40, enten han er faren din, mannen din, broren din eller kjæresten din. Tonnevis av ideer for alle interesser han måtte ha.

Les Mer

De beste julegavene til studenter: Gaveguide 2021

Leter du etter gaver til studenter denne julen 2021? Dette er gavene mine studenter elsket. Disse julegavene vil garantert glede gutter eller jenter.

Les Mer

De beste gavene for kvinner over 40 år: Gaveguide 2021

Disse gavene til kvinner over 40 vil glede kvinnene i livet ditt. Enten det er en julegave til moren din eller den perfekte gaven til bestevennen din som er langt unna i år, vil denne gaveguiden hjelpe deg med å finne den perfekte gaven til henne i 2021.

Les Mer

De beste gavene til unge voksne i deres første leilighet: Gaveguide 2021

Leter du etter gaver til unge voksne? Disse gaveideene ble godkjent av de unge voksne i livet mitt og inneholder gjenstander for å hjelpe dem med å gå fra college til voksenliv.

Les Mer

De koseligste Hygge-gavene å varme opp med denne julen: Gaveguide 2021

Disse koselige hyggegavene vil garantert bringe glede til dine kjære denne julehøytiden 2020. Alle elsker en hyggelig gave for å feire sesongen.

Les Mer

25+ gode Crockpot-måltider akkurat passe for to personer

Smakfulle, enkle og sunne slow cooker-måltider som er akkurat nok til å mate to personer. Flott for tomme nesters og andre par uten barn hjemme.

Les Mer

25 Halloween-trær som vil overbevise deg om å sette opp juletreet i dag

Har du hørt om Halloween-trær? De er en ny tretrend som jeg er helt her for, og de er den perfekte unnskyldningen for å sette opp juletreet ditt to måneder for tidlig. Disse 25 fantastiske ideene til Halloween-tre vil inspirere deg til å få ut juletreet i helgen og dekorere det for å omfavne den skumle sesongen. De er det perfekte tillegget til høstdekorasjonen din.

Les Mer

25+ Instagram-kontoer å følge for selvpleie når alt bare virker for mye

Jeg viser frem de gode tingene med sosiale medier ved å fremheve Instagram-kontoer du kan følge for selvpleie når du trenger en pause fra verden rundt deg.

Les Mer

25+ søte vårantrekk for kvinner over 40 år

Oppdaterer du vårgarderoben din? Her er 25 antrekk for vårinspirasjonen din, modellert av mine favorittbloggere over 40 i min daglige Instagram-feed.

Les Mer

25 spørsmål du må svare på før du går på hybelshopping

Ikke få ut det kredittkortet ennå! Sørg for at du vet svarene på disse spørsmålene før du begynner å handle til studenthybelen din. Dette er praktisk

Les Mer

25+ badedrakter for kvinner over 40 du vil elske for under $30

25+ badedrakter for kvinner over 40 og hver drakt er under $30! Noen dresser har magekontroll, og det er todelt stiler også. Noen badedrakter koster under $20.

Les Mer

25+ unike rengjøringshack for late mennesker du trenger å kjenne

Du har ikke sett disse unike rengjøringshackene for late mennesker på andre nettsteder, jeg lover! Disse tipsene har blitt delt av ekte mennesker, slik at du vet at de fungerer. Og

Les Mer

25 koselige måter å omfavne Hygge-livet

Klar til å omfavne hyggelivet? Dette danske hygge-konseptet øker stadig i popularitet og med god grunn: det er en fin måte å legge til litt komfortabel hygge og hygge til hverdagen. Her er 25 gode tips for å gi litt hyggekomfort til hjemmeinnredningen, maten og livet ditt, pluss noen gode produkter å kjøpe for å gi litt hyggeglede til livet ditt.

Les Mer

25 kvinner som blir gracefult som vil inspirere deg til å slutte å dø håret ditt

Tenker du på å bli grå? Disse kvinnene deler reisen sin med å vokse i grått og vokse ut hårfargen og vise oss alle hvordan man blir grå

Les Mer

Hvordan stoppe leppestift som blør inn i lepperynker og røykerlinjer

Leppestift som fjærer inn i fine linjer og rynker rundt leppene dine? Her er hvordan du stopper leppestiftblødning med enkle tips for å holde leppestiften på plass hele dagen.

Les Mer

5 komfortable og stilige sko perfekt for kvinner over 40

Jeg er veldig spent i dag på å samarbeide med Marmi Shoes for å gi deg dette sponsede innlegget med sko fra merket Vaneli Shoes. Vanelli sko tilbud

Les Mer

5 grunner til at du kan ha vanskelig for å holde deg organisert og hvordan du kan komme forbi dem

Når du har fullført et stort organisasjonsprosjekt, hvordan unngår du å gli tilbake til gamle vaner? Her er fem måter du kan skli på og tips for å holde deg på sporet.

Les Mer

Hvordan finne kjærlighet når du dater over 50

Hvis du dater over 50 og ser etter kjærlighet, hjelper disse tipsene deg med å tiltrekke deg partneren du leter etter. Lær de over 50 datingscenene og møt mannen som passer for deg.

Les Mer

5 tips for å rydde opp vil du ikke lære fra Marie Kondos Netflix-show

TV-programmet Rydder opp med Marie Kondo er bare begynnelsen. Her er mer av det du trenger å vite hvis du vil vekke glede i ditt eget hjem med Marie Kondos livsendrende KonMari-magi med å rydde opp.

Les Mer