Halle Berry, 54, viser tonet mage i bikinibukser som får deg til å drømme om sommeren

 • Halle Berry, 54, viste frem sin tonede mage mens hun rocket bikinibunnene på Instagram.
 • Skuespilleren delte tidligere kjernetreningene sine i en artikkel for vår.
 • Halle sier at MMA-treningsøkter og vektede øvelser bidro til å ta magemuskelen til et nytt nivå.

  Våren er dette nær å være her, ogHalle Berrydeler allerede solfylte vibber i en nytt Instagram-innlegg som får deg til å drømme om varmere vær.  I posten,de Forslått skuespillerinne, 54, viser tilfeldigvis sin tonede absmens du gynger med bikinibukser med tropisk trykk og en T-skjorte som sier: 'Snille mennesker er mine ganske folk.' I bildeteksten skrev hun: 'Søndag føles mer som denne slags dagen ... nei?' Så sant, Halle. Så sant.

  Men mens Halles meldinger er på punkt, er det ganske vanskelig å ikke legge merke til at magemuskelen hennes ser fantastisk ut. Du ser ikke massevis av dem, men det som titter ut under den knyttede T-skjorten hennes er definitivt tonet.

  'Fantastisk 🔥🔥️️,' skrev en fan i kommentarene. 'Velsign deg og fullkommenhet 🔥🔥🔥🔥🔥🔥👏👏,' sa en annen.

  ICYDK, den John Wick 3 star jobber hardt for de abs. I fjor skrev hun et essay for våre bryte ned nøyaktig hvordan hun holder kjernen sterk. For Halle har det vært clutch å blande ting sammen. 'Hvis det er noe jeg har lært gjennom årene, er det at du hele tiden må slå på ting - ellers ser du ikke endring eller definisjon,' skrev hun.  Og, mens Kingsman: The Golden Circle skuespillerinne sa at hun har gjort sin 'rettferdige andel' av crunches og sit-ups, kampsport har virkelig bidratt til å skyve kjernen til neste nivå. 'Avhengig av uken fokuserer mellom 30 og 50 prosent av treningsøktene mine på blandet kampsport (MMA) som jiu jitsu, Muay Thai og capoeira,' sa hun. 'Når du praktiserer MMA, bruker du kjernen din hel forbannet tid . Du stanser, vrir deg og duck hele tiden. Det er en oppskrift på veldig sterke magemuskler. '

  Halle sa også at da hun forberedte seg på filmen sin, Forslått , hun viet 15 minutter om dagen til å jobbe med kjernen. `` Jeg gjorde sit-ups med en medisinskule eller manual, beinhevinger iført ankelvekter, og hule holder med manualer eller håndleddvekter og ankelvekter, '' sa hun. 'Den ekstra motstanden gjorde alle mine allerede harde treningsøkter enda tøffere, og litt etter litt utviklet jeg mer definerte, hardcore abs enn jeg noen gang hadde hatt før.'

  Mens den tidligere Bond-jenta ikke bruker så mye tid på magemuskelen akkurat nå som hun gjorde under filmingen, sa hun at mye av den generelle styrketreningen hun gjør, som vektede trappetrinn med manualer, håndleddvekter eller ankelvekter hjelper jobbe kjernen hennes også.  Um, ja. Denne typen ting vil gjøre susen:

  Se dette innlegget på Instagram

  Et innlegg delt av Halle Berry (@halleberry)