Fungerer faktisk laserbehandlinger for vekttap?

zerona laser RealSelf og Vincent Lepore

For hvert år som går, ser det ut til at det er mer lovende alternativer for fettfjerning enn noensinne. Hvis du leter etter en rask løsning, sverger disse behandlingene at de suger, stopper eller fryse fett av kroppen din på et øyeblikk. Og alt dette høres bra ut - i teorien.

Det siste høyteknologiske vekttapverktøyet som lover å gjøre å miste fett til en lat jentes drøm er Zerona fett tap laser. (Få hemmeligheten til å forvise mageutbuling fra WH-lesere som har gjort det med Ta alt av! Hold alt av! )

Slik fungerer det: Påføringen av disse FDA-godkjente lasere gjør fettcellene dine flytende, sier Wright Jones , M.D. og dobbeltkort-sertifisert plastikkirurg. Prosedyren involverer det som kalles en kald laser, eller Low-Level Laser Therapy, som bruker lave nivåer av lys for å stimulere fettceller. Denne typen laser varmer ikke kroppsvevet ditt, så du skal ikke føle noe. Når de utpakkede fettcellene kollapser, frigjøres innholdet naturlig som avfall fra kroppen din (aka du kaster det ut), noe som resulterer i fett tap.Sjekk ut noen av de rareste vekttapstrendene gjennom historien:

.

.

Plastikkirurger finpusser deres fettblåsende lasere på midjen, hoftene og lår (det har ikke blitt testet på armer, nakke eller ansikt ennå) i 40 minutter per økt. Du vil bruke 20 minutter på forsiden og det samme på ryggen. Jones sier at han anbefaler pasienter å gjennomgå prosedyren tre ganger i uken i minst to uker for å se resultater. Han sier også at pasienter ikke bør vente mer enn 72 timer mellom behandlinger, ellers kan fettcellene begynne å fylle på igjen.

Kan det hjelpe deg å miste fett?

I likhet med kryolipolyse (aka CoolSculpting), tar Zerona-laseren sikte på å konturere kroppen, noe som betyr at det ikke hjelper hvis du har 20 eller flere pounds å miste. Og selv om før- og etterbildene av kvinner som har gjennomgått behandlingen er alvorlig kjevefall, er forskere ikke overbevist om at laserne er så effektive for å redusere fett. En studie fra 2011 fra tidsskriftet Lasere i kirurgi og medisin undersøkte resultatene fra fem pasienter som gjennomgikk seks behandlinger over en to-ukers periode. Forskerne fant at det ikke var noen signifikante reduksjoner i målingene. Faktisk var det største fallet totalt en halv tomme. I tillegg viste ultralyd at ingen pasienter mistet en betydelig mengde fett.

Imidlertid et 2012 studere av 689 forsøkspersoner fant at pasienter i gjennomsnitt mistet fem inches totalt fra kroppen sin etter å ha gjennomgått den samme to-ukers behandlingen som den forrige studien. Selv om mange pasienter endte opp med å få centimeter tilbake.

I SLEKT:7 kosttilskudd som smelter fett

Bør du prøve det?

Hvis du er interessert i å prøve en prosedyre som denne, sier Jones at det er best å gjøre undersøkelser. Han sier at den beste måten å gjøre det på er å diskutere alternativene dine med en plastikkirurg eller hudlege.

Så må du vurdere prislappen: Gjennomsnittlig kostnad, ifølge online plastisk kirurgisk samfunn, RealSelf , er omtrent $ 1500 for en pakke med seks behandlinger.

Hvorvidt du er den ideelle kandidaten for Zerona, avhenger av din nåværende vekt, din livsstil og tilstanden til huden din. Pasienter som er overvektige, ikke opprettholder en sunn livsstil og har løs hud, vil ikke se resultatene de vil ha, sier Jones. 'Min anbefaling er å finne en erfaren styresertifisert plastikkirurg som kan forklare hvert alternativ og hjelpe deg med å bestemme hva som er best for deg,' sier han. Og det kan bety at du prøver å gå ned i vekt på den gamle skolen ved å slå på kostholdet ditt og bli aktiv, i stedet.