Fullmåne og måneformørkelse i Steinbukken er her, og de betyr alvorlig virksomhet

Dramatisk natthimmel og skyer med stor fullmåne ricardoreitmeyerGetty Images
 • Nymånen og måneformørkelsen i Steinbukken skjer 16. juli.
 • Det forventes å tvinge deg til å bli seriøs om hva som virkelig gjør deg lykkelig i livet.
 • Den astrologiske hendelsen vil påvirke Steinbukken og kreft mest, etterfulgt av Vekten og Væren.

  Heads up, du er for øyeblikket en smule midt i formørkelsessesongen - og det er litt av en stor avtale. Tidligere denne måneden var det ennymåne i kreftdet skjedde sammen med en total solformørkelse, og nå skjer det fullmåne og måneformørkelse i Steinbukken 16. juli.

  Rask oppfriskning av astronomi: En fullmåne skjer når jorden ligger på himmelen mellom solen og månen. Under fullmåne lyser hele disken opp som en stor, lys ball med fantastisk himmel. Det er vanligvis 12 fullmåner i året (selv om noen år har 13), og hver synkroniseres med et bestemt stjernetegn.

  Denne er kjent som en tordenmåne, og er ganske spesiell, siden den skjer samtidig med en måneformørkelse (det er når jordens skygge faller ned på månen og får den til å se mørkere ut). Men ikke frik deg - det lyser ikke helt ut. Dette er en delvis måneformørkelse, så bare en del av månen vil se mørkere ut.  Både fullmåne og delvis måneformørkelse skjer i Steinbukken. Det gjør denne astrologiske hendelsen litt mer alvorlig enn andre fullmåner, ifølge Donna Page , en sertifisert astrolog i Atlanta. Her er hva du kan forvente deg av fullmåne og måneformørkelse i Steinbukken:

  Hva gjør fullmåne og delvis måneformørkelse i Steinbukken betyr for tegnet ditt?

  Generelt astrologiske uttrykk betyr enhver form for formørkelse at månens energi kommer til å bli sterkere enn vanlig. Det er sant for solformørkelser, så vel som måneformørkelser, som den som skjer den 16., forklarer Page.

  Relaterte historier

  Denne fullmånen er 'ganske kraftig', og tvinger deg til å bli seriøs om hva som faktisk ** vil gi deg lykke i livet, sier Page. 'Det har en veldig seriøs stemning med det fordi Saturn, planeten for å være ansvarlig og fikse ting, har tommelavtrykk over hele dette diagrammet,' forklarer hun.

  Så ... gjør deg klar til å tenke alvorlig. Er du kul med dit du er på vei i livet, eller beveger du deg nedover en sti som ikke stemmer overens med kjerneverdiene dine? Hvis du er fornøyd med ting, kan du mentalt high five deg selv og gå videre. Men hvis du ikke graver retningen du er på vei, WTH planlegger du å gjøre med det?

  I tillegg, siden solen er i kreft, som fokuserer på personlig liv og følelser, og månen er i Steinbukken, som handler om karriere, vil du også gjøre noe mer å tenke på balansen mellom arbeid og liv, legger Page til. Overskygger den ene den andre? I så fall er det på tide å gjøre en endring ASAP.

  Når du snakker om balanse mellom arbeid og privatliv, her er den beste jobben for stjernetegnet ditt:

  En ting til: Fullmåne kommer til å være stor på å få deg til å gi slipp på ting du tror du er antatt å gjøre det ikke stemmer overens med det du vil lenger. Som nå, er det på tide å slutte å tvinge deg selv til å kvele spiret fullkornsbrød fordi moren din sa at det var bra for deg. (På det notatet, ta med bagels!).

  Fullmåne og måneformørkelse vil påvirke hvert dyrekretsen, men Steinbukken og kreften vil føle det mest, etterfulgt av Vekten og Væren, sier Page.

  Hvordan vil fullmåne og delvis måneformørkelse påvirke resten av året mitt?

  De dype tankene du har kan føre til noen ganske store endringer (fordi duh). Kanskje du bestemmer at jobben din suger livet ut av deg, og du må gjøre en forandring for ditt mentale velvære. Eller kanskje du starter en mindre dramatisk (men fortsatt åpenbart viktig) forandring, som å få rumpa ut av sengen tidligere, slik at du kan presse inn noen få minutter til på treningsstudioet.

  Endringene du gjør nå kan gi alvorlige bølger som vil påvirke deg i løpet av de neste ukene, månedene og (ikke for å være helt dramatiske her, men ...) muligens resten av livet. Ikke noe press, skjønt.

  Når er neste fullmåne?

  Neste fullmåne skjer 15. august, og den er i Vannmannens tegn, sier Page. Det betyr at du kan oppleve noen kompliserte følelser rundt denne tiden (morsomt!).

  Men foreløpig, fokuser på de dype tankene. Det vil lønne seg i det lange løp.

  Korin Miller er en frilansskribent som spesialiserer seg på generell velvære, seksuell helse og forhold, og livsstilstrender, med arbeid som vises i Men's Health, our, Self, Glamour og mer.