Få hendene, føttene, rumpa og bena til å se FLEKKLOSE - med tips fra modeller fra kroppsdeler som VET

wh-look-feilfri-tips-kropp-del-modeller.jpg ,

Sommerklær er som zoom-funksjonen på kameraet ditt: Den retter oppmerksomheten direkte mot bestemte områder. Og hvem kan bedre hjelpe deg med å perfeksjonere disse områdene enn 'delemodeller' - kvinner som får betalt for å vise frem sine fantastiske puss, føtter, ben eller hender i annonsekampanjer. Her avslører de taktikk for å få reklametegnverdige eiendeler.

BEN
Modell: Bailey West

Hennes herlige lemmer har dukket opp i annonser for Vince Camuto, Saks Fifth Avenue og Caché, og West tilskriver sitt ordspråklige (slanke, tonede) ben til en aktiv livsstil - 'hver gang det er mulighet til å bevege seg mer, tar jeg det' - og en balansert, søppelfri plate. Dette er de andre måtene hun holder stilkene på:

Ta den utenfor. 'Som barn som vokste opp i California, så vi aldri på TV. Da solen var ute, var vi det også. Jeg elsket å leke ute og løpe, og jeg prøver å holde det oppe i mitt daglige liv nå. Jeg løper langdistanse, jeg er hestekjører, og jeg liker også hagearbeid. Jeg elsker å holde kroppen i gang. 'Angre svart-og-blå. 'Benmodeller må være veldig forsiktige med å få skrap og blåmerker, men hvis jeg får en, suger jeg en bomullsdott i ren lavendel eterisk olje, og legger den på stedet i et par timer for å hjelpe til med å bleke blåmerken. Jeg prøvde det bare en dag, og det fungerte, og nå er det et middel jeg bruker hele tiden. ' (Fornuftig: Lavendel er et flott betennelsesdempende middel.) Prøv 365 hverdagsverdi 100% ren lavendel essensiell olje ($ 25, på Whole Foods).

Barber deg jevnt. 'Jeg har alltid ønsket å gjøre laser, men blondt hår [som mitt] tar ikke behandling så bra, så jeg barberer meg bare. Trikset mitt er å bruke mye såpe og skumme det veldig bra - jeg bruker den hvite Dove-stangen ($ 4 for en to-stangspakke, på apotek) fordi den er så skånsom - og skyv barberhøvelen veldig lett opp flere ganger, som er bedre enn å gjøre det mindre og trykke for hardt. Jeg har ikke kuttet meg på åtte år, tror jeg. '

Gå faux. ' St. Tropez Gradual Tan Everyday Body Moisturizer ($ 30, på) er fantastisk, fordi det ser så naturlig ut og falmer jevnt uten å flasse. Jeg bruker den i en hel uke frem til et undertøysopptak for å gi beina litt farge slik at de fotograferer bedre. Og jeg bruker den så snart jeg kommer ut av dusjen, fordi selvbruner absorberer best når huden er ren og frisk. I tillegg må jeg fukte uansett - dette produktet gjør begge deler! '

Hender
Modell: Yana Zinovyena

Da hun først startet kommersiell trykkmodellering, ante denne skjønnheten ikke at modellering engang eksisterte. Nå berømmer hennes berømte hender kampanjer for Dior, Estée Lauder og Sally Hansen. 'Regelmessig modellering krever at jeg går på castings, men når du først er kjent for din del, dukker du bare opp og jobber!' sier Zinovyeva. Selv om din hendene er ikke i samsvar med modelleringsstandarder (lange neglesenger og fingre; perfekt, flekkfri hud), du kan fortsatt forskjønne dem.

Rengjør skiferen din. 'Når jeg ikke jobber, er neglene mine bare - hvis du etterlater polsk på dem, kan neglene dine bli gule. Og hver gang jeg drar hjem etter et skudd, kommer polskeren rett av. Det er ikke så gøy! ' (Tips for tipsene dine: Hvis du ikke vil gå rundt med nakne negler, må du alltid bruke et understrøk før polering for å forhindre flekker.)

Hydrat, stor tid. 'En av mine favoritt håndkremer er Eau Thermale Avène Cold Cream Hand Cream ($ 15, for butikker). Det er viktig å virkelig massere det til tørrere flekker som knokler - spesielt etter hver gang jeg vasker hendene for å erstatte fuktighet. ' Hver natt, rett før sengetid, søker hun Essie Apricot Cuticle Oil ($ 8,50, essie.com ).

Prøv å gjøre det selv. 'Jeg holder meg unna billig manikyr - de er ikke like gode som de jeg får på settet - og gjør manikyr hjemme en gang i uken. Jeg vet nøyaktig hvordan jeg skal forme neglene mine - avrundede kanter og en firkantet spiss - og bruke neglebåndfjerner. ' Det er mildere enn å kutte neglebånd. Prøve Sally Hansen Instant Cuticle Remover ($ 6, på apotek).

Gå undercover. 'Jeg bruker hansker til og med på stranden for å beskytte hendene mine mot solen, som virkelig eldes. Når jeg først har forklart hva jeg gjør, synes ikke folk det er rart. '

Føtter
Modell: Serafin Margolis

Til tross for at Margolis føtter hamret i løpet av sin ballettdansende barndom, er de opp til fotmodellerende snus - noe som betyr glatt hud, jevnt formede tær og negler, og ingen calluses eller flekker. 'Jeg var selvbevisst om føttene mine, men folk begynte å kommentere hvor fine de er og begynte å be dem om skudd,' sier hun (Margolis startet sin karriere som en vanlig modell). Ta rådene hennes for å se sydende fra anklene og ned.

Tøff og myk. 'Før en skyting suger jeg føttene i badesalt og varmt vann, eksfolierer dem med en pimpstein - konsentrerer meg på baksiden av hælene og på siden av store tær - og bruker deretter en kraftig fuktighetskrem. Hvis jeg har en dags varsel, bruker jeg tung hudkrem og sover med sokker på, slik at kremen suger inn, og etterlater føttene mine veldig myke. ' Prøve Clarins Foot Beauty Treatment Cream ($ 25, clarins.com ). Jeg skjønner ikke føttene mine; for mye fuktighetskrem og huden min blir for myk, noe som fører til blemmer - et totalt nei-nei i min virksomhet. En eller to dagers behandling er perfekt. '

Legg til et skjold. 'For å beskytte tåneglene fra sko og neglelakk, gir jeg aldri av meg en underjakke.' Prøve Sally Hansen Triple Strong ($ 6, på apotek). 'Jeg bruker for det meste leiligheter, men hvis jeg velger hæler, bruker jeg gelputer i sålene for å lindre stress og trykk på føttene.'

Trim smart. Noen ganger er sko på jobben for små (jeg er i størrelse 8), og bruk av tette sko kan føre til inngrodde tånegler. For å unngå dem kutter jeg rett over neglene og prøver å ikke gjøre dem for korte. Jeg lar dem være lenge nok, så det er et gap mellom neglen min og huden. '

BUTT
Modell: Vera Casagrande

Å være i kick- (um) -ass-tilstand er ikke en ny ting for Casagrande. 'Jeg hadde en seks-pack da jeg var 12,' sier den tidligere gymnasten og ler. Men nå er det hennes guddommelige undergang som får oppmerksomheten, etter å ha laget komos i kampanjer for Kenneth Cole og Silkies undertøy, og til og med akkurat her på sidene til våre . Noen få tips om å prøve:

Løft og strekk. `` På treningsstudioet løper jeg og gjør så knebøy med lette manualer - det er fantastisk å toning rumpa og lårene. Så slutter jeg med en lang strekning, som jeg føler hjelper med å opprettholde det 'yogakroppen' utseendet. En av favorittbevegelsene mine er å sitte på gulvet, bena fra hverandre, og deretter bøye seg over hvert ben i noen minutter, og føle en god strekk i hamstrings og glutes, 'sier hun.

Fukt innvendig og utvendig. 'Å drikke mye vann hjelper til med å hydrere huden og gi den et jevnere utseende. Jeg velger også naturlig kokosnøttolje og bruker den overalt for å holde huden glatt, myk og hydrert. ' Prøve VMV Hypoallergenics Know-It-Oil organisk kokosnøttolje ($ 40 for 8,5 oz, vmvhypoallergenics.com ).

Driv drivstoff med omhu. 'Tallerkenen min er for det meste grønnsaker, med litt korn og kjøtt. Jeg unngår hurtigmat og søtsaker, som kan føre til vektøkning og muligens cellulitter. '

Gjør linjene uskarpe. 'Hvis jeg drar til stranden, bruker jeg alltid solkrem for å forhindre solbrune linjer fra bikinibunnen, som ikke ser bra ut når jeg skyter. Hvis jeg gjøre få dem, jeg til og med ting med selvbruner. ' Hennes valg: Jergens Natural Glow Foaming Daily Moisturizer ($ 9, på apotek).