Få glatt hår - ingen formaldehyd er nødvendig

rett hår_1.jpg ,

Når mistanker om formaldehyd og formaldehydfrigivende kjemikalier i rette produkter dukket opp, rystet mange damer deres silkeaktige,frizzfrimaner på bekymringene. Men siden det nasjonale toksikologiprogrammet omklassifiserte formaldehyd fra et sannsynlig kreftfremkallende middel til et kjent kreftfremkallende middel (noe som betyr at det definitivt forårsaker kreft), har alternativer til de uber-populære Brazilian Blowout straightening-behandlingene blitt varme varer.

Hvis du lengter etter det polerte utseendet på tamt, rett hår, men ikke er villig til å risikere eksponering for en kjemisk kjemisk prosess eller daglig skade på flateverktøy med høy varme for å få det, sjekk ut disse alternativene:

Zerran Reallisse Vegan Hair Smoothing System En botanisk-basert semi-permanent profesjonell behandling for å slappe av krøll og temme krusete hår. Hvordan det fungerer: Formulert med hvete-, mais- og havreproteiner for å slappe av krølle og temme frizz, som aktiveres av varme under behandlingen, og dette glattingssystemet er fritt for formaldehyd, keratin og animalske produkter. Hjemmeprodukter utvider resultatene og styrker håret med næringsstoffer. Best for: Alle hårtyper fra super krøllete til milde bølger. I tillegg er det trygt å ha gjort på farget og tidligere behandlet hår. Koste: $ 200-400 per behandling Resultater: Siste 2-4 måneder. Jeg hadde en behandling og kan bevitne at den ikke avgir skadelige røyk under behandlingen og ikke engang krever at hansker påføres. Håret mitt, som har en bølge som oppfører seg dårlig, er fortsatt vask-og-klar 3-1 / 2 måneder senere. Selv umiddelbart etter behandlingen beholdt håret mitt volum uten krus og fluer. Besøk www.zerran.com for å finne en salong i nærheten av deg

Aveda Smooth Infusion Smoothing Treatment En naturlig avledet demi-permanent glattebehandling for å gjenopplive hår, redusere bølger og glatt krus. Hvordan det fungerer: Formulert med turmalin (for å løsne krøller), mineralsulfitter (for å justere hårets bånd til glatt hår) og maisderivater og enzymer (for å låse glatt stil på plass), er dette utjevningssystemet designet for å kondisjonere mens det behandler og temmer tekstur for kontrollerbar hår med minimal styling, selv i høy luftfuktighet. Den er formaldehydfri og inneholder 83% naturlig avledede ingredienser. Hjemmeprodukter er designet for å utvide de glatte effektene. Best for: Alle som vil prøve det rette livet uten å forplikte seg helt. Det er trygt og effektivt for farget hår og tidligere behandlet hår (så lenge det ikke har blitt behandlet med et natriumhydroksidavslappende middel, da det kan kompromittere håret). Koste: $ 200-450 Resultater: Siste opptil 2 måneder Besøk for å finne en salong i nærheten

CHI Enviro America Smoothing Treatment Dette er et trygt system for profesjonelt å glatte krøllete, krusete hår til mykt, silkeaktig hår Hvordan det fungerer: Formulert med lav-PH silkefibre, aminosyrer, proteiner og perle, herdes denne behandlingen med varme for å omorganisere hårbåndene for å glatte håret og redusere krus. Infusjon av skjellaget med silke og perle fyller svake flekker, og hjelper håret å regenerere sine naturlige proteiner, avvise fuktighet og føne raskere. Formaldehydfritt og trygt for farget og tidligere behandlet hår, dette systemet lover å redusere 95% av kruset. Hjemme-produkter anbefales for å maksimere resultatene. Best for: Tilgjengelig i tre formuleringer for forskjellige hårtyper - jomfru / motstandsdyktig, farget / kjemisk behandlet og fremhevet / porøs / fin. Koste: $ 200-400 Resultater: Siste 2-4 måneder Besøk www.farouk.com for å finne en salong i nærheten av deg.

bilder: iStockphoto / Thinkstock Mer fra WH :
Hvordan du sparer skadet hår
Skinnende hår starter fra innsiden og ut
Risikable skjønnhetsbehandlinger å unngå


Hva er den 15-minutters hemmeligheten for fett tap? Finn ut her!