Er det faktisk farlig å sove med mer enn en person i løpet av en uke?

sex med mer enn en person i uken Shutterstock

Hvis du noen gang har lurt på, er det ille at jeg har ligget med mer enn én person denne uken? Og er det farlig? ' Vi forteller deg gjerne, helvete nei!

«Det er ikke farlig å ha sex med mer enn en person i samme uke, så lenge du (den som har sex) føler deg positiv og god om det, og selvfølgelig bruker du kondomer, ”sier Rudi Rahbar, Psy.D, en klinisk psykolog som spesialiserer seg i forhold.

I SLEKT: 5 måter å få sex med kondomer på å føles så mye bedre

' Kondomer er en fantastisk ting, ”sier Gail Saltz, MD, psykiater og førsteamanuensis i psykiatri ved The New York Presbyterian Hospital Weill-Cornell School of Medicine. 'Det er ikke noe magisk tall om hvor mange mennesker du kan sove med eller hvor ofte du sover med en rekke mennesker - det som betyr noe er om du beskytter deg mot eller ikkeSTDog HIV. ”via GIPHY

Den største faren forbundet med å ha ubeskyttet sex med flere mennesker på kort tid er ikke HIV (selv om det fortsatt er en stor faktor), det er HPV. Det er fordi denne seksuelt overførbare sykdommen ikke kan påvises hos menn, sier Rahbar. 'I motsetning til alle andre kjønnssykdommer, er HPV den som kan forårsake kreft, så det er veldig alvorlig og må snakkes mer om,' sier hun. Så ja, bruk en kondom . Hver. Enkelt. Tid.

I SLEKT:8 ting du har hørt om kjønnssykdommer som er helt falske

En annen sak: 'Hvis du har sex med flere partnere for å føle deg bedre om deg selv eller for å gjøre noen andre lykkelige, så er det ikke sunt,' sier Rahbar.

via GIPHY

Den beste måten å nærme seg dette på er å spørre deg selv: 'Hvorfor vil jeg ha sex med denne personen?' Sjekk inn for å finne ut om du har sex for å holde dudes rundt eller fordi de er varme og dinlibidoer gjennom taket.

Du kan også spørre deg selv etter sex. Føler du deg fornøyd? Sh * tty? Sulten etter mer? Svaret ditt bør avklare om din travel uke er noe mer enn bare en god freaking-tid .

via GIPHY

'Jeg sier aldri til noen at de skal begrense sin seksuelle aktivitet,' sier Rahbar. “Vi har alle forskjellige kropper, sinn oglibido. ” Gjør det som føles riktig for deg. Hvis du vil ha sex, gå for gullet. Hvis du ikke gjør det, ikke gjør det. Det er ingen regler. Bortsett fra når det gjelder å praktisere sikker sex. Og bruk kondom - hver gang.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io