En megaguide til Marie Kondos KonMari-prosess

En megaguide til Marie Kondo

Her er alt du trenger å vite om Marie Kondos KonMari-prosess, slik at du kan rydde opp i hele huset. Lær hvordan du starter med en visjon om den fullførte jobben, hvordan du lærer hva som vekker glede, hvordan du bretter klær, hvordan du håndterer bøker og papirer, organiserer kjøkkenet og badet, håndterer sentimentale gjenstander og sørger for at du ikke gjør det gå tilbake når du er ferdig. I tillegg er det en gratis arbeidsbok med enda flere ressurser og en sjekkliste for å holde deg på rett spor!

Jeg brukte mesteparten av 2016 på å organisere huset mitt – og på mange måter livet mitt – etter prinsippene i boken, Den livsendrende magien ved å rydde opp og jeg har fortsatt reisen siden den gang. Det har vært en fascinerende prosess og en jeg ikke ville ha forutsett da jeg impulsivt klikket på Kjøp nå for så lenge siden.

FÅ EN GRATIS KONMARI-ARBEIDSBOK!

Få en gratis 34-siders arbeidsbok fylt med tips, videoer og sjekklister som hjelper deg gjennom hele KonMari-reisen. Last den ned nå og kom i gang!FÅ DET NÅ!Det er på vei! Sjekk e-posten din for gratis arbeidsbok!

Du vil også motta Midlife Ramblers ukentlige nyhetsbrev hvor du vil være den første til å høre om nye gratistilbud. Avslutt abonnementet når som helst.

En megaguide til Marie Kondo

Å lese boken og implementere KonMari-metoden for organisasjon gjorde det virkelig forandre livet mitt på både små måter og virkelig store måter. Jeg begynte å se på alt i livet mitt og spørre hva som utløste glede og gjorde mange endringer i hvordan hjemmet mitt var lagt ut og hvordan jeg brukte tiden min.

Du vil kanskje også like: 25 uforglemmelige bøker som vil forandre livet ditt

Gjennom årene har jeg satt sammen en enorm liste over ressurser mens jeg har dokumentert reisen min på bloggen, så jeg har samlet et megainnlegg med alt du kanskje vil vite hvis du bestemmer deg for å implementere din egen KonMari Tidy Up.

Gi meg beskjed hvis du synes dette er nyttig eller annen informasjon du vil se. Og del gjerne din egen KonMari ryddeopplevelse i kommentarfeltet!

Marie Kondo og KonMari-metoden

En megaguide til Marie Kondo

Her er hvorfor organisering av ditt tomme reir med Marie Kondos Konmari-metode virkelig kan forandre livet ditt

Fortsett å lese Bildekreditt: www.theguardian.com

Ikke rot med Marie: rydde opp med forfatteren og Netflix-stjernen Marie Kondo

Fortsett å lese Bildekreditt: www.thespruce.com

Hvordan bruke KonMari-metoden

Fortsett å lese Bildekreditt: goodmorningamerica.com

Klar for KonMari i 2019? Marie Kondo deler sine 6 regler for rydding.

Fortsett å lese

5 tips for å rydde opp vil du ikke lære fra Marie Kondos Netflix-show

Fortsett å lese