Emily Blunt og John Krasinskis kroppsspråk er i utgangspunktet perfekt

25. årlige Screen Actors Guild Awards - Ankomster Jeff KravitzGetty Images

Du har hørt ordtaket: Aldri møte heltene dine. Vel, det gjorde John Krasinski, og det fungerte ganske bra for ham - han landet Emily Blunt, kona i ni år. Og nå er de foreldre til to døtre og bildet av Hollywood-par perfeksjon ... eller i det minste ser det ut til å være.La oss sikkerhetskopiere et øyeblikk: Før John hadde en sjanse til å møte Emily gjennom felles venner pleide han sin forelskelse ved å se på sin fremtidige kone i Djevelen går i Prada . Mye. Liker, mye, mye— 75 ganger mye, for å være nøyaktig. Og fordi Johns sjarm er uimotståelig (ingen overraskelse der), ble Emily ikke slått av av sine forfølgere.

I løpet av årene, når hver halvdel av paret har prydet magasinomslag etter magasinomslag, har de brukt intervjuene sine som muligheter til å skynde seg om forholdet deres og minne oss på om en ære det er å ha dem i vår verden. Eksempel: “Når jeg føler støtten jeg har fra ham, føler jeg meg uovervinnelig. Det er noen bak deg på de gode dagene dine, og noen foran deg på dine dårlige dager, ”sa Emily Med stil . Eller hva med det denne klumpen fra John? 'Jeg synes hun er morsom, ekstremt talentfull, og jeg er absolutt hennes nr. 1-fan.'

Og hvis det ikke bare varmer hele hjertet, vil dette kanskje. I 2017 gikk Emily og John sammen for Et stille sted, en thriller John regisserte og spilte i. Emily og John spiller et ektepar, og gir fans det man bare kan anta er et glimt av deres forening utenfor skjermen (minus alle de skumle, grove monster tingene). Når noen par ville ha kjempet etter flere måneder på sett sammen (eller verre), beviste disse to det deres arbeidsforhold er like sverdig som den virkelige tingen. Faktisk fungerte det så bra, Emily vant en SAG-pris for hennes opptreden— og de lager en oppfølger.

Jeg vet ikke om deg, men alt dette er nok bevis for å overbevise meg om at disse to er a perfekt match . Men hvis du er typen som trenger litt mer overbevisende, Jane Greer, PhD, en forholds- og familieterapeut i New York og forfatter av Hva med meg? Stopp at egoisme ødelegger forholdet ditt , analyserte parets kroppsspråk bare i tilfelle.en De er stolte av å være sammen med folk de beundrer så mye. 76. årlige Golden Globe Awards - Ankomster Steve GranitzGetty Images

Hånden på jakken hans, øynene låst i ansiktet hans, det gigantiske smilet mot ham - alt dette er tegn som viser hvordan mannen hennes Emily virkelig er. 'Emilys uttrykk sier:' Det er mannen min! ', Forklarer Greer.

Mens han ser fremover på kameraene, gir han subtilt bort mange ledetråder om at han også har sin kone på hjernen. Føttene hans er vinklet mot Emily, noe som betyr at han handler om henne. Han trekker henne også inn for å lukke gapet mellom dem - et tegn på at de har et dypt bånd som John ikke ville gi opp for noe.

to John er Emilys største supporter ... 2019 Getty Entertainment - Sosialt innhold Frazer Harrison / BAFTA LAGetty Images

John er lykkeligst når han er sammen med familien sin - han sa det selv ...til noen ganger. Han fløy til og med til London hver helg fra Canada hvor han filmet for å henge med Emily mens hun filmet Mary Poppins vender tilbake.Alt dette gjenspeiles i Johns kroppsspråk her, sier Greer. Han elsker å være der for Emily og minne henne om at hun kan lene seg på ham (billedlig og bokstavelig) fordi han ikke kommer noen vei. 'Han vil bære alt hun har med å gjøre og få henne til å føle seg trygg når hun trenger det,' sier Greer. Kan jeg få en av disse?

3 ... Og hun kunne ikke være lykkeligere med det. Premiere på Disney Rich FuryGetty Images

Emily snakket mye om press følte hun å gjenskape en rolle som allerede ble ansett som ikonisk i Mary Poppins vender tilbake . Heldigvis, på filmpremieren, hadde hun John rett ved siden av seg. Legg merke til hvordan han går i trinn med henne på den røde løperen - et tegn på at han ville ta Emily ledelsen hele natten og gjøre det som gjorde henne mest komfortabel.Greer, btw, er spesielt interessert i måten Johns uttrykk samsvarer med Emily. Det betyr at deres sinn er de samme stedene, da han fikk henne til å bekymre seg.

4 De er partnere i livet og livet. Kjendis observasjoner i New York City - 9. juli 2018 GothamGetty Images

Denne gangen, med litt mer plass mellom kroppene (jeg mener, de kan ikke limes til hverandre på alle ganger), er Emily og Johns kroppsspråk fremdeles på punkt. Beviset? Hånden som holder og føttene. De er en enhet, så de er det holde kontakten ved å låse fingrene. Og de går begge frem med høyre fot, noe som betyr at de har de samme målene i livet.

Å, og det faktum at deres fremste skritt lander på nøyaktig samme sted? Det betyr at ingen av dem prøver å ta ledelsen. John og Emily tar avgjørelser som partnere, sier Greer. (Som enhver mann og kone burde.)5 De ser vanligvis øye-til-øye. 23. årlige Screen Actors Guild Awards - Ankomster Todd WilliamsonGetty Images

'De har samme kroppsholdning fra hvordan de holder på hverandre, til plassering av de andre armene ved sidene. I tillegg ser de på hverandre og smiler ekte smil, sier Greer.

Dette speilende kroppsspråket betyr at de er gode til å jobbe sammen fordi de vanligvis er på samme side. (Det forklarer den enkle suksessen med Et stille sted , Antar jeg!) Visst, det får deuenighetertil tider, akkurat som ethvert par, men til slutt kan de alltid klare å komme til en oppløsning. De får bare hverandre sånn.

6 De elsker det som ingen ser på. 20. årlige kritikere Lester CohenGetty Images

Da Emily vant stort på Critics Choice Awards 2015 for sin rolle i Edge of Tomorrow, John kunne ikke annet enn løp på scenen for å vise henne litt kjærlighet ... foran hele verden. Greer sier at disse to skaper øyeblikk for seg selv fordi de med sine fullpakket timeplaner og barn vet at ingen andre vil.Uansett hvem som er i nærheten, hvis de føler det, vil Emily og John pakke på PDA-en (den 'aw' typen, ikke den 'ew' typen). Selv etter alle disse årene kan de ikke få nok av hverandre.

7 De har ikke noe ønske om å være sammen med noen andre. Sør ved sørvestkonferanse og festivaler - dag 1 Gary MillerGetty Images

Nok en gang holder John og Emily på hverandre - og denne gangen har Emily to hender på mannen sin. De føler seg begge støttet og trygge i forholdet sitt, sier Greer, så de har ingen grunn til å lete etter kjærlighet noe annet sted. For dem er det ingenting bedre enn det de har.

Jeg er ingen ekspert, men jeg kan ikke unngå å være enig.