Du kan nå få den 'umulige burger' på White Castle

Umulig burger Hilsen av umulig burger

Ringer til Harold og Kumar: White Castle legger offisielt til en ny vegetarisk elementet til menyen.

Det er riktig. Fra og med 12. april kan du bestille Impossible Burger (den trendy, plantebaserte biffen) på 140 White Castle-steder i New York, New Jersey og Chicago.

Umulige Burger-fans vet allerede at du kan finne kjøttfri patty på mange andre, mer stilige restauranter (som Umami Burger, B Spot og Hopdaddy). Men nå kan du finne en 'Impossible Slider' med en Impossible Burger-patty med glidebryter lagdelt med røkt cheddar, løk og sylteagurk for bare $ 1,99 på White Castle, ifølge en pressemelding fra Impossible Foods.Relatert historie

'Vi ser frem til å jobbe tett med White Castle, og sammen lære hvordan vi kan popularisere plantebasert kjøtt med vanlige burgerelskere,' sa Impossible Foods 'grunnlegger og administrerende direktør Patrick O. Brown, MD, Ph.D., i pressemeldingen. .

Så, WTF er Impossible Burger, akkurat? Ifølge morselskapet er det en plantebasert, vegansk patty som er laget av kokosnøttolje, potetprotein og hveteprotein. Umulig mat . Den prisbelønte burger inneholder ingen hormoner, antibiotika, kolosterol eller kunstige smaker, og har mye lavere innvirkning på miljøet enn din standard biffburger.

Det som skiller Impossible Burger er at den ... blør.

Nei, det er ingen galskap i Carrie-stil her. Selskapet krediterer heme , en type jern som finnes i kjøtt, for Impossible Burgers unike kjøttlignende egenskaper. Impossible Foods ingeniører og gjærer sin egen gjær, ifølge pressemeldingen, for å produsere soya leghemoglobin, et heme-protein som selskapet sier gjør at denne patty bløder, sizzle og brun akkurat som en vanlig burger ville.

Resultatet: En uhyggelig overbevisende sanseopplevelse (bare spør vennene våre på Menns helse , som smakte-testet den i fjor).

Umulig burgerhalvdel
Kan du fortelle at dette er vegansk?
Umulig Burger

Her er næringsverdien av en umulig burgerpatty (som sannsynligvis er litt annerledes enn den mindre størrelsen på White Castle-glidebryterversjonen; næringsinformasjon var ikke tilgjengelig på pressetiden):

  • 220 kalorier
  • 13 g fett (10 g mettet
  • 430 mg natrium
  • 20 g protein
  • 5 g karbohydrater
  • 0 g fiber
  • Mindre enn 1 g sukker

    Men smaker det virkelig som den virkelige avtalen? Bedre ta en tur til White Castle for å finne ut av det. Hva stopper deg for $ 1,99?