Disse 7 leveringstjenestene for ferskvarer vil hjelpe deg å spise mer frukt og grønnsaker

online levering av fersk mat Oscar WongGetty Images

Hvis det bare er en ernæringsretningslinjer du bør kjenne fra toppen av hodet, det er sannsynligvis denne: Spis fem porsjoner frukt og grønnsaker hver dag . Mens ernæring er en ung vitenskap, og det er mange ting som fortsatt kan diskuteres, er eksperter ganske klare på at det å få fem om dagen er alvorlig fordelaktig.'Spiser frukt og grønnsaker bidrar til å redusere risikoen for kroniske sykdommer, ettersom de gir en mengde helsehjelpende antioksidanter, vitaminer og mineraler, 'sier plantebasert ernæringsfysiolog. Amy Gorin , RDN. Produksjon er også deilig og allsidig, og det er så mange forskjellige typer å velge mellom at det er lett å forhindre frukt-og-veggie-utmattelse.

Men her er problemet: Bare en av ti amerikanere spiser faktisk fem porsjoner per dag. Det er et komplisert problem. Først og fremst koster fersk mat som frukt og grønnsaker ofte mer og varer ikke så lenge som bearbeidet og pakket mat. I tillegg mer enn en av ti amerikanere sliter med matusikkerhet, noe som betyr at de ikke engang har det adgang til tilstrekkelig mengde næringsrik mat. Selv fortsatt, mange mennesker som ha evnen til å spise fem porsjoner frukt og grønnsaker om dagen bare ikke.

En løsning som kanskje kan hjelpe noen med å øke inntaket av de gode tingene: produsere leveringstjenester.

'Det som er bra med å produsere leveringstjenester er at du tar beslutningen om å spise frukt og grønnsaker på forhånd,' sier Gorin. “Hinder for å gå til dagligvarebutikk for å kjøpe produktene dine er fjernet. Når de dukker opp på døren din, er alt du trenger å gjøre for mange av dem å vaske og spise dem. ”Ofte sender disse tjenestene deg en rekke forskjellige frukter og grønnsaker, slik at du holder opp kreativiteten din på kjøkkenet og skårer alle slags næringsstoffer. Selv om du virkelig ikke kan gå galt med noen lovlig leveringstjeneste for produkter, er det sju som både er høyt rangerte og allment tilgjengelige over hele landet.

1 Best for miljøvernere: Hungry Harvest
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Hungry Harvest (@hungryharvest) 16. mars 2020 kl 17:30 PDT

Som Sulten høst forklarer på nettstedet deres, “en av fem frukter og grønnsaker går til spille av de mest latterlige grunnene. For stor. For liten. Ser ikke helt riktig ut. ''Det er der de kommer inn. Denne tjenesten kjøper opp 'stygge råvarer' fra bønder og distributører og bokser den opp for levering. Alt er friskt og like deilig som det du finner i butikken; det kan bare være litt misformet. Og i tillegg til en mengde produkter, får du tilfredsheten med å vite at hver levering eliminerer minst 10 pund matsvinn.

Hvordan det fungerer: Registrer deg for levering hver uke eller annenhver uke, og velg deretter hvilken størrelse boks du vil ha, og om du vil ha økologiske eller konvensjonelle råvarer. De fleste esker er en blanding av frukt og grønnsaker, men det er også et alternativ som kun er veggie. Mange bokser kan også tilpasses, så du kan be om mer av en ting og mindre av en annen. For tiden leverer Hungry Harvest til åtte store metroområder i det østlige USAPriser: Miniinnhøstingsboksen (1-2 personer) er $ 15, mens full innhøstingsboksen (2-4 personer) er $ 25 og superhøstingsboksen (4-7 personer) er $ 33. Organiske versjoner av hver er henholdsvis $ 28, $ 34 og $ 42.

PRØV Sulten høst

to Best for nybegynnere: Farmbox Direct
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Farmbox Direct (@farmboxdirect) 25. august 2020 klokken 18.42 PDTHvis du vil ha litt mer kontroll over hva du får med hver levering, Farmbox Direct er en tjeneste å sjekke ut. Før hver levering får du en liste over hva som er i hver eske, og du kan bytte ut opptil fem varer sammen med andre som du foretrekker uten ekstra kostnad. Farmbox Direct gjør det også enkelt å planlegge leveringer måneder i forveien og hoppe over en levering eller avbryte når som helst. Hver eske leveres også med oppskriftskort og er pakket i resirkulerbar emballasje med resirkulerbare ispakker.

Hvordan det fungerer: Velg størrelsen på esken din og om du vil ha økologiske eller naturlige produkter. Planlegg deretter leveringene dine for hver uke eller annenhver uke. Farmbox Direct sendes for øyeblikket tilalle stater i det kontinentale USA, selv om levering kan være utilgjengelig i visse områder.

Priser: Hele naturlige bokser er $ 43,95 for en liten (1-2 personer), $ 48,95 for et medium (2-4 personer) og $ 53,95 for en stor (5 eller flere personer). Organiske bokser er $ 49,75 for en liten, $ 57,95 for et medium og $ 68,95 for en stor.

PRØV FARMBOX DIREKTE

3 Best for Avid Cooks: Misfits Market
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Misfits Market (@misfitsmarket) 10. september 2020 klokken 15:23 PDTSom Hungry Harvest,Misfits Marketredder stygge råvarer fra søppelbunken og sender den rett til døren din. Kassene deres er alle organiske og ikke-GMO, og er i gjennomsnitt omtrent 40 prosent billigere enn å kjøpe de samme produktene i supermarkedet. Beleilig og budsjettvennlig? Meld meg på.

Selv om du ikke har så mye kontroll over hva som er i boksen din, publiserer Misfits Market-nettstedet oppskrifter med noen få dagers mellomrom for å hjelpe deg med å brainstorme hvordan du bruker transporten. Det er enda en for veggie skrap focaccia , som virkelig tar filosofien om ikke-avfall til neste nivå!

Hvordan det fungerer: Velg boksstørrelse, foretrukket leveringsdag, og om du vil ha leveranser ukentlig eller annenhver uke. Før hver levering får du en e-postbekreftelse og muligheten til å tilsette gourmetmat. Foreløpig leverer de til30 staterpå østkysten og i Midtvesten.

PRØV MISFEKTMARKEDET

4 Best for folk som hater dagligvarebutikker: ufullkommen mat
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Imperfect Foods (@imperfectfoods) 6. juli 2020 klokken 08:59 PDT

Hvis du vil ha en leveringsboks som kommer med mer enn bare produsere,Ufullkommen mater til deg. Som andre bokser på denne listen er deres fokus på å minimere matsvinn ved å selge 'stygge råvarer.' Men i motsetning til andre tjenester, tilbyr de en gigantisk en rekke andre dagligvarestifter som du kan legge i esken hver uke, fra meieriprodukter til pantryfavoritter.

Hvordan det fungerer: Registrer deg for levering av økologiske eller konvensjonelle ukentlige produkter, og angi deretter størrelsen på husstanden din (1-2, 3-4 eller 5+ personer). Spesifiser om du spiser lite karbohydrat, vegansk , vegetarisk , eller noen som spiser alt, så får du en boks skreddersydd etter dine behov. Deretter kan du velge å få bare produsere, eller legge til en kjøtt- og fiskepakke, en snackpakke eller en kornpakke til de ukentlige leveransene. Du kan også legge til et stort utvalg av dagligvarer etter behov hver uke.

Ufullkommen mat leverer til det meste av West South Central-regionen, Midtvesten, Nordøst og langs hele vestkysten.

Priser: Prisene varierer veldig avhengig av hvilke varer du velger, men produsere esker starter på $ 16 for konvensjonelle råvarer (1-2 personer), og $ 24 for økologiske produkter (1-2 personer) og går opp derfra.

PRØV IMPERFEKT MAT

5 Best for eventyrlystne spisere: Melissa's Produce
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av www.melissas.com (@melissasproduce) 24. juli 2020 klokka 06:14 PDT

Hvis du heller vil bruke produsentboksen din som en måte å prøve helt nye ting på, Melissa’s Produce leverer helt. 'Jeg er en stor fan av Melissa's Produce,' sier Gorin. 'De selger noen virkelig out-of-the-box tilbud, noe som gjør å spise frukt og grønnsaker spennende.' Det er spesialvarer du kanskje allerede elsker, som blodappelsiner og stikkelsbær, så vel som ting som ikke er allment kjent i amerikansk kultur, som grønne buddhahender og svart hvitløk.

Hvordan det fungerer: I motsetning til andre produsentfirmaer tilbyr ikke Melissa en abonnementstjeneste, så du må legge inn en unik ordre hver gang du vil ha en. For folk med inkonsekvente tidsplaner er det perfekt. Du kan handle på deres side og legge til individuelle produkter i handlekurven din, eller velge en av de forhåndsdesignede boksene. De beste nyhetene? De leverer hvor som helst i USA!

Priser: Prisene varierer sterkt, siden du kan lage din egen bestilling fra bunnen av eller velge en forhåndsdesignet eske.

PRØV MELISSA'S PRODUKT

6 Best for Farm-to-Table Fanicionados: The Chef's Garden
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Farmer Lee Jones (@farmerleejones) 23. august 2020 kl 17:30 PDT

I motsetning til andre produserte leveringstjenester som får produsert fra forskjellige gårder, The Chef's Garden dyrker råvarer på egen gård. Og som navnet antyder, leverer de råvarer til mange restaurantkokker, slik at du vet at det du får er ekspertgodkjent. Du kan velge å abonnere på Best of the Season-boksen eller bare bestille en annen av deres andre bokser (som Leafy Greens-boksen) når du vil.

Hvordan det fungerer: Velg mellom en av seks forskjellige bokser - fire vanlige produsentbokser, en håndverkscocktaileske fylt med sprutvennlige råvarer og en greenbox - på nettstedet og få den sendt hvor som helst i USA

Hvis du velger Best of the Season-boksen, kan du velge å få den sendt en gang, hver uke eller hver måned.

Priser: Best of the Season-boksen er $ 89 for en liten (1-2 personer), $ 125 for et medium (3-4 personer) og $ 175 for en stor (4-6 personer). Du kan også få en sesongbasert produsentboks for $ 59, og andre varer for mellom $ 59 og $ 89.

PRØV KJØFTSHAGEN

7 Best for vestkyster: Farm Fresh To You
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Organic Produce Delivery (@farmfreshtoyou) 15. april 2019 klokken 16.39 PDT

Ikke alle elsker alle frukter og grønnsaker likt, og Farm Fresh to You (kalt Full sirkel noen steder) gjør det enkelt å tilpasse boksen din og få akkurat den riktige mengden av hver. Du kan også legge til spesialvarer, håndplukket av teamet deres. Mye av produktene kommer fra gårdene deres og andre gårder i nærheten.

Hvordan det fungerer: Velg mellom forskjellige typer produsentbokser - den tradisjonelle CSA, all-fruit, all-veggie og mer. Velg deretter levering hver uke eller hver uke. Derfra kan du tilpasse hver boks og legge til forskjellige ting du vil. Farm Fresh to You leverer i California, mens Full sirkel leverer til Washington, Oregon, Idaho og Alaska.

Priser: Den blandede frukt- og veggieboksen kommer i fire forskjellige størrelser: liten (1-2 personer) for $ 27,50, vanlig (2-4 personer) for $ 35, mer (4-6 personer) for $ 49, og monster (6-8 personer) for $ 61. Prisene varierer for andre bokser.

PRØV GÅDEN FERSK TIL DEG

8 visjon21 Lulu Zeitouneh