Dette geniale trikset for glatte, callusfrie føtter fungerer faktisk

Geni-triks for glatte føtter Getty Images

Har grove hæler? Lurer du på hvordan du kan bli kvitt ørene på føttene? Hvis du er noe som oss, har du sannsynligvis skrubbet dem vanvittig med en pimpstein i dusjen eller gått til neglesalongen for å få pedikyr. Men det kan være en bedre, billigere, raskere måte å se på Reddit: 'Jeg bruker Red Box Stridex-pads på føttene mine, og de gjør underverker,' sier bruker MetalandIron2pt0 . Noen ganger holder jeg puter der jeg trenger dem på føttene, og holder dem på plass med en sokk, og den eksfolierer all den ekkel sh * t off uten arbeid. '

Disse elektrodene er ment for ansiktet ditt for å bekjempe kviser - ikke nødvendigvis for å hjelpe deg med å bli kvitt ørepynt på føttene - så vi tappet hudlege Sarah Cenac Jackson, M.D. fra Audubon Dermatology i New Orleans for å få henne til å ta fatt på dette hvis det er trygt.

Det Stridex-padsene har for dem er at de er alkoholfrie, sier hun. Du bør imidlertid ikke bare bruke en salisylsyrepute du kan kjøpe OTC, da mange inneholder alkohol som ingrediens. '[Disse alternative alternativene] kan irritere overflaten på huden mye mer for mengden peeling som de faktisk gir,' sier hun, spesielt hvis du lar dem ligge på i lang tid.I SLEKT:Disse callus-fjerningsvideoene er like tilfredsstillende som de kvisepoppende videoene du er avhengige av

Geni? Ja! Produktet vi snakker om spesifikt som vil hjelpe deg med å bli kvitt calluses på føttene Stridex Strength Medicated Pads , som er formulert med to prosent salisylsyre, en peeling som slår av den døde, tørre huden.

Stridex Walgreens

Kjøpe det: $ 4,19, walgreens.com

Se et varmt dokument som forklarer hvorfor føttene skreller:

.

Hvis du gleder deg med tørr, hud i hud og ikke kan komme over det rare med å bruke Stridex-pads på hælene, er det noen flere produkter du bør vurdere, avhengig av budsjett:

Excipial 20% Urea Intensive Healing Cream

Med eksfolierende urea, bruk denne 'for å forsiktig fjerne tørr hud på hender, albuer, knær og føtter,' sier Jackson. Dessuten er det en flott hydrator fordi den tiltrekker vann inn i huden din, hjelper til med å opprettholde fuktighetsbalansen, reparerer sprekker og lindrer kløe. Du vil også elske hvor silkeaktig det føles på gang.

Kjøpe det: $ 12,37,

I SLEKT: Alle på Instagram er besatt av denne teknikken for fjerning av hudormer

Glytone Ultra Softening Heel and Albue Cream

Når sprukne, tørre hæler er et tilbakevendende problem for deg, må du ta ut de store pistolene. Det var det. 'Høye nivåer av glykolsyre rektekstureres og glatter føttene,' sier Jackson, mens vitamin E beskytter huden mot aldringsfaktorer, og glyserin fukter for å lette grove flekker. La dette være i opptil 30 minutter for maksimale mykgjørende fordeler.

Kjøpe det: $ 54, dermstore.com

(Fremskynd fremgangen din mot dine vekttapsmål med våre Se bedre naken DVD .)

Bliss mykgjørende sokker

Hvis du elsker ideen om å ha på deg noe mens du går på Netflix og få mykere føtter uten anstrengelse, kan du gjøre dette til din tur. Med en blanding av olivenolje, grapeseed oil og vitamin E innebygd i foringen av denne sokken, får disse føttene til å føle seg bortskjemt. Brukere sier at å ta dem av er som en øyeblikkelig pedi.

Kjøpe det: $ 39,