Dette er hvor mye vekt jeg mistet etter å ha drukket 2 glass vann før hvert måltid i 2 rette uker

Leppe, hud, skulder, hånd, øyevipper, albue, kjeve, organ, skjønnhet, bryst,

Denne artikkelen ble skrevet av Marygrace Taylor og levert av våre partnere på Spis rent.Når det gjelder tips om vekttap, er ikke 'drikke mer vann' akkurat jordskjelvende. Men selv om de fleste av oss sannsynligvis har hørt rådet en million ganger, har det blitt utført nesten null forskning for å finne ut om dette sprø-enkle trikset faktisk fungerer ... til nå.

Tidligere i år ba et team av britiske forskere overvektige voksne om å begynne å spise et kalorifattig diett og 'forhåndsbelaste' hvert måltid med 16 gram vann 30 minutter før de spiste for å se om å drikke ekstra vann ville styrke deres vekttap. Og det gjorde det! Etter 12 uker mistet forhåndslasterne nesten tre kilo mer enn folkene som fulgte kaloriinntaket alene. Som du kanskje har gjettet, kritiserte forskerne deltakernes suksess til det faktum at vann fikk dem til å føle seg mette, noe som fikk dem til å spise mindre.

I SLEKT: Kokos, bjørk eller lønn: Hvilket trevann er best?

Jeg vet ikke om deg, men jeg hater litt kosthold. Jeg klarer ikke å telle kalorier. Å prøve å trimme porsjonene mine eller kutte ned på desserten gjør at jeg vanligvis bare vil spise mer. Det fikk meg til å tenke: Hva ville skje hvis jeg prøvde å tømme vann uten å gjøre noen andre endringer i kostholdet mitt? Ville jeg spist mindre uten å føle meg fratatt? Ville jeg gå ned i vekt? Eller ville jeg bare løpt på do hvert 20. minutt?

Før jeg begynte, overbeviste jeg de sjenerøse redaktørene mine om å kjøpe meg en søt digital skala siden det tross alt var i vitenskapens navn. Den første morgenen av eksperimentet gikk jeg videre. Hunden min prøvde å tråkke på også, noe som for alvor kastet bort tallene. Etter å ha knuffet henne av med foten min, leste skjermen 125.7.I to uker drakk jeg flittig 16 gram vann før nesten hvert måltid. (Når mannen min så meg drikke vannet mitt, sa han: 'Så jeg antar at vi spiser om en halv time?' Morsom fyr.) Det var noen få anledninger da det virket helt upraktisk, som når jeg gikk ut til middag. Med tanke på at du vanligvis må vente på å bli sittende og igjen for at måltidet ditt skal komme, ville det vært vanskelig å tidsbestemme forhåndsbelastningen min nøyaktig 30 minutter før jeg gravde inn. Så i stedet lastet jeg bare inn før jeg forlot huset. Men uansett la jeg ikke merke til en stor forskjell i hvor mett jeg følte meg mens jeg spiste.

I SLEKT: Kan sitronvann virkelig hjelpe deg å miste vekt?

Så, etter noen dager, begynte jeg å glemme at jeg skulle drikke opp en halv time før jeg spiste. Men jeg ville ikke gi opp, så jeg bare suget vannet rett før måltidet mitt. Når det viser seg, fikk jeg det til å føle meg utstoppet. Så jeg fortsatte det. Og jeg begynte regelmessig å la omtrent en fjerdedel av maten være uberørt. Jeg er vanligvis den typen person som spiser hver bit på tallerkenen hennes, så det var ganske rart. Det var også flott fordi, selv om jeg spiste mindre, følte jeg ikke at jeg gikk glipp av noe. I tillegg la jeg merke til at jeg hadde litt mer energi, spesielt på ettermiddagene etter lunsj. Jeg vet ikke om det var fordi jeg drakk mer vann eller spiste mindre mat.

På slutten av to uker gikk jeg tilbake på skalaen. Endelig vekt? 124,2, 1,5 kilo mindre enn da jeg begynte. Det var ikke massevis, men jeg hadde egentlig ikke så mye vekt å miste i utgangspunktet. Og med tanke på den eneste endringen jeg hadde gjort var å drikke mer vann, var jeg ganske imponert.Så yup. Å fylle på vann er virkelig en enkel, smertefri måte å kutte porsjonene på og støtte innsatsen for å gå ned i vekt. Bare vær sikker på at du alltid har et bad i nærheten. Du kommer til å tisse mye.

Alle gifs med tillatelse fra giphy.com.