Dette er hvor mange kalorier du faktisk forbrenner ved stående skrivebord

kalorier brent ved et stående skrivebord Shutterstock

Jeg elsker minstående skrivebord. Gjennom hele arbeidsdagen liker jeg å stå i omtrent 20 minutter hver time for å holde energien oppe, samtidig som jeg lindrer vondt i ryggen og rumpa fra dårlig sittestilling.Jeg liker å tro at det er en sunn vane som holder meg i form, aktiv og kanskje til og med noen få kilo lettere. Men ny forskning er uenig.

Registrer deg for vårt nye nyhetsbrev, So This Happened, for å få dagens trendhistorier og helsestudier.

For en ny studie, publisert i Tidsskrift for fysisk aktivitet og helse, forskere ba 74 personer sitte mens de bruker en bærbar PC og ser på TV. Deretter ble de bedt om å stå mens de så på TV, og til slutt ble de bedt om å gå i sitt eget tempo.

Deltakerne utførte hver aktivitet i 15 minutter mens forskerne målte sinkaloriforbrenning. Studieforfatterne fant detå gå brent betydelig flere kalorierenn å sitte eller stå (major duh). Men også å stå bare brente i gjennomsnitt ni flere kalorier i timen enn å sitte.I SLEKT: 12 måter å forbrenne flere kalorier under en hvilken som helst trening

OK, det er en liten mengde kal. Men vi bør også merke oss at studiedeltakerne ble bedt om å bevege seg så lite som mulig mens de sto. Og hvem beveger seg ikke når de står? En annen begrensning ved denne deprimerende forskningen er at prøvestørrelsen på 74 personer er super liten.

Når det er sagt, har stående mange andre fordeler i tillegg til vekttap, som å forbedre blodsukkernivået (som tilfeldigvis er nøkkelen til å miste vekt) og kroppsholdning.

I SLEKT:Treningen som brenner flere kalorier enn å løpe

Så hvis du ønsker å slanke deg, må du ikke kaste stående skrivebordet ditt hvis du har en (eller drømmene dine om å få en) på grunn av den svake kalorifakkelen. I stedet må du se etter flere måter å bevege deg på - mye - i løpet av arbeidsdagen din. Midjen din - og tushen din - vil takke deg.